icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

garzonka
Odpoveď bola odstránená
trnka77
14. jún 2012

@garzonka ja som si ten bazár plus zaplatila na týždeň a vidím výsledky,za posledný týždeň mám 4 obchody uzavreté a dalšie rozrobené 🙂 ....ale je to nefér,ja som nahadzovala inzeráty len tu,ale asi sa budem musieť pozrieť aj na iné bazáriky

garzonka
14. jún 2012

@trnka77 Nuz tak je jasne ze zvyhodnenie musi priniest skor ci neskor vysledok. 😉 Ono to aj zavisi od toho co kto predava, za kolko a pod.......ja sa vsak nadejam ze zaujemcovia si to budu filtrovat, prezru toho viac, aby si vybrali aj podla ceny, co sa im viac pozdava apod 😉

czechzuzanaba
14. jún 2012

Baby nemate nekdo zkusenost, ze neco prodavate a nekdo vam zavola, ze chce vec darovat? Me dnes volala jista p. Kovacova, pry ma 6 deti.

bonaquaba
14. jún 2012

Ahojte baby
mate skusenosti s kurierom, ako to funguje vy mu zavolate a on pride po tovar ku vam domov,neviem este somt ak neposielala, ale mam velky baalik a neda sa mi to zobrat na postu a je niekde na nete postovne pri kurierovi,dakujem

trnka77
14. jún 2012

@bonaquaba
@bonaquaba http://cennik.posta.sk/# ZAVOLAJ na bezplatnú linku pošty a dohodni si kedy príde kurier po balík

trnka77
14. jún 2012

@bonaquaba v tej tabuľke si daj expresné služby,expres kurier,podaj u kuriera,a napokon váhu balíka

natalienka12
14. jún 2012

@trnka77 a to kuriér príde priamo domov? to som nevedela, ale dobré vedieť

natalienka12
14. jún 2012

@czechzuzanaba určite nič neposielaj to sú ženy čo to zneužívajú, zadarmo dostanú veci a potom to predávajú po bazároch

stanislavao
14. jún 2012

klari555@azet.sk - klára csikova
neodporucam. veci co ponukam zdarma, ma zaujem, ale postovne neposlala. a na spravu odpovedalam, ze ona to chce, a peniaze niekedy posle a potom mi da vediet, ked ich posle. a to musim kazdu jej spravu lustit 10 minut, kym pochopim - taka slovencina.
nic jej nerezervujte.

bonaquaba
14. jún 2012

@trnka77 no super, vdaka moc, hned som si to urobila a vyhodilo mi cenu,ale este chcem vediet, ci ja predtym ako pride kurier vypisujem nejake papiere, mam ist na postu po nejaky papier, vobec neviem, dik moc

czechzuzanaba
14. jún 2012

@natalienka12 a jak to poznam, ze lze? 🙂

natalienka12
14. jún 2012

@czechzuzanaba to už neviem ale myslím si však isto ti aj iné baby napíšu svoje skúsenosti ako im kadekto vypisuje ja také žiadosti ignorujem

trnka77
14. jún 2012

@bonaquaba na tej bezplatnej linke sa pre istotu popýtaj,ale myslím,že niekto v tejto téme spomínal,že vypisoval papiere s kurierom a nezabudni na poistenie,máš to v cene do sumy 850€ 🙂 🙂 len to treba spomenúť kurierovi aby zaškrtol kolónku POISTENIE 😀

sasska
14. jún 2012

@nelinka0401 dotyčná už vymazala všetko, čo sa ma týkalo, tak to pre tentokrát nechám tak. V podstate okrem môjho ega o nič nešlo 😝 Peniaze je ochotná vrátiť... 😎

fukylove
14. jún 2012

@bonaquaba papiere vypisuje kurier 🙂 iba keby si to podavala ty sama na niektorych postach, kde sa to da... tak vypisujes listok ty 🙂

ivett1
14. jún 2012

@nikolca ahoj, máš pravdu, aj ja som tak už párkrát urobila a poslala som vecičky ako balík, aj keď to malo váhovo ešte do 2 kg a mohla by som to poslať aj ako listovú zásielku...lebo je to lacnejšie - 2,20 za balík... pri tejto váhe od 1-2 kg by som posielala vecičky len takto...lebo máš doklad vždy...ak by niekto chcel ušetriť, tak poštovné pri listovej zásielke (obyčajne, 2. tr.) vyjde pri tejto váhe nad 1 kg - 2 kg okolo 2 eur a žiadny doklad o odoslaní...tých 0.20 eur stojí za to, že máme aspoň nejakú "poistku" (sprievodku) keby niečo ...aspoň podľa mňa 😉
takéto rady si pani poštárky mohli nechať pre seba... 😝

macamac
14. jún 2012

@sasska 😅 to ťa tak zhodnotila predávajúca? alebo to si sa ty tak ohodnotila? 😕
že šlo o tvoje ego.
akože-všetko iné, nič nesedí-a ide o tvoje ego? 😅
no, divné 😝

kocko
14. jún 2012

@czechzuzanaba No neviem, niektoré maminy takto vypisujú. Ale mne sa nepáči, že ti volajú už na mobil.
Ja by som sa s nou dohodla, že ak niečo chce /ale lacnejšie veci/ nech si vyberie a nech ti zaplatí za poštovné.
Uvidíš či bude súhlasiť. Alebo jej navrhni, že v bazáre je aj rubrika "darujem", takže ak je naozaj na tom tak
zle vyberie si aj obyčajné veci. A tie tvoje sú vo veľmi dobrom stave a značkové....Takže čo ona vlastne chce?
Chce aby deti chodili oblečené tip tip, alebo je v núdzi...To je môj názor. 🙂 🙂

czechzuzanaba
14. jún 2012

@kocko ahoj, diky za prispevek 🙂 Ona chce kocarek, co inzeruji na bazosi, ne tu. Me je to podezrele, 6 deti, nejmensi ma 2 mesice...Nechapu, proc si nekdo dela jeste 6. dite, kdyz tech 5 nemuze uzivit....Je to smutne. A jestli je to vymyslene, je to este smutnejsi. Ja bych ji aj neco darovala, ale musela bych vedet, ze mi nelze...

kocko
14. jún 2012

@czechzuzanaba No ja mám skúsenosti len s oblečením. Ale toto je fakt na uváženie. Ktovie čo je zač. A na googli si o nej nič nenašla? Ale, že má internet....

bonaquaba
14. jún 2012

@trnka77, fukylove super moc vdaka, aspon budem vedeit ako postupovat,
clovek sa nakoniec nauci vsetko, ked je prinuteny 😀 , pekny den prajem

mary1985
14. jún 2012

UPOZORNENIE: Ak sa Vam ozve z tohto mailu: gabulova.monika@gmail.com, zenská, ze ma zaujem o nejaké vecicky, tak si dajte pozor, mne nevyplatila, viem, ja som spravila chybu, ze som nepockala na pripísanie platby, uz to nespravím nikdy, ale stalo sa. Jej adresa: Monika Gabulová Levická 57 94901

sasska
14. jún 2012

@macamac nie, v podstate to tak zhodnotil "ujo Hirjak" 😀 Veci prišli také, ako som popísala, ale naťahovať kvôli jej slovníku sa už nebudem. Urážky má vymazané, peniaze vráti, máme to v miery ukončiť 😔

pakin
14. jún 2012

Ahojte, neviem ci poznáte, ale Bubu2009 mi neodpíse. Kúpila som od nej za 15 Eur a zatial nedostala som balík. Platila som 30-31. mája a ona vtedy písala ze 5.-ho posle. Potom mi napísala ze bolo velmi zlé pocasie a posle balík 7.-ho. Nakoniec písala, ze neslo to skorsie (8. mája). A odvtedy ani muk. Poradte mi, co teraz. Dokedy mám cakat, lebo 15 Eur aj pre mna je vela. Prosím Vás poradte mi.

ikke
14. jún 2012
czechzuzanaba
14. jún 2012

@kocko nic jsem nenasla prave. Tak nevim, no. 🙂

pakin
14. jún 2012

@anelka5 Aj mne sa stalo nieco podobné. Tebe uz poslala tú postielku? Ja som kúpila od nej chodítko a este stále mi neposlala. Co si robila?

kocko
14. jún 2012

@czechzuzanaba Ja by som sa bála len tak darovať /ak je to ten za 40 euro/.

stefit
14. jún 2012

@pakin je to podvodnicka, citala si jej hodnotenia?