Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Baby nemate nekdo zkusenost, ze neco prodavate a nekdo vam zavola, ze chce vec darovat? Me dnes volala jista p. Kovacova, pry ma 6 deti.
Ahojte baby
mate skusenosti s kurierom, ako to funguje vy mu zavolate a on pride po tovar ku vam domov,neviem este somt ak neposielala, ale mam velky baalik a neda sa mi to zobrat na postu a je niekde na nete postovne pri kurierovi,dakujem
@bonaquaba
@bonaquaba http://cennik.posta.sk/# ZAVOLAJ na bezplatnú linku pošty a dohodni si kedy príde kurier po balík
@trnka77 a to kuriér príde priamo domov? to som nevedela, ale dobré vedieť
@czechzuzanaba určite nič neposielaj to sú ženy čo to zneužívajú, zadarmo dostanú veci a potom to predávajú po bazároch
klari555@azet.sk - klára csikova
neodporucam. veci co ponukam zdarma, ma zaujem, ale postovne neposlala. a na spravu odpovedalam, ze ona to chce, a peniaze niekedy posle a potom mi da vediet, ked ich posle. a to musim kazdu jej spravu lustit 10 minut, kym pochopim - taka slovencina.
nic jej nerezervujte.
@natalienka12 a jak to poznam, ze lze? 🙂
@czechzuzanaba to už neviem ale myslím si však isto ti aj iné baby napíšu svoje skúsenosti ako im kadekto vypisuje ja také žiadosti ignorujem
@nelinka0401 dotyčná už vymazala všetko, čo sa ma týkalo, tak to pre tentokrát nechám tak. V podstate okrem môjho ega o nič nešlo 😝 Peniaze je ochotná vrátiť... 😎
@nikolca ahoj, máš pravdu, aj ja som tak už párkrát urobila a poslala som vecičky ako balík, aj keď to malo váhovo ešte do 2 kg a mohla by som to poslať aj ako listovú zásielku...lebo je to lacnejšie - 2,20 za balík... pri tejto váhe od 1-2 kg by som posielala vecičky len takto...lebo máš doklad vždy...ak by niekto chcel ušetriť, tak poštovné pri listovej zásielke (obyčajne, 2. tr.) vyjde pri tejto váhe nad 1 kg - 2 kg okolo 2 eur a žiadny doklad o odoslaní...tých 0.20 eur stojí za to, že máme aspoň nejakú "poistku" (sprievodku) keby niečo ...aspoň podľa mňa 😉
takéto rady si pani poštárky mohli nechať pre seba... 😝
@czechzuzanaba No neviem, niektoré maminy takto vypisujú. Ale mne sa nepáči, že ti volajú už na mobil.
Ja by som sa s nou dohodla, že ak niečo chce /ale lacnejšie veci/ nech si vyberie a nech ti zaplatí za poštovné.
Uvidíš či bude súhlasiť. Alebo jej navrhni, že v bazáre je aj rubrika "darujem", takže ak je naozaj na tom tak
zle vyberie si aj obyčajné veci. A tie tvoje sú vo veľmi dobrom stave a značkové....Takže čo ona vlastne chce?
Chce aby deti chodili oblečené tip tip, alebo je v núdzi...To je môj názor. 🙂 🙂
@kocko ahoj, diky za prispevek 🙂 Ona chce kocarek, co inzeruji na bazosi, ne tu. Me je to podezrele, 6 deti, nejmensi ma 2 mesice...Nechapu, proc si nekdo dela jeste 6. dite, kdyz tech 5 nemuze uzivit....Je to smutne. A jestli je to vymyslene, je to este smutnejsi. Ja bych ji aj neco darovala, ale musela bych vedet, ze mi nelze...
@czechzuzanaba No ja mám skúsenosti len s oblečením. Ale toto je fakt na uváženie. Ktovie čo je zač. A na googli si o nej nič nenašla? Ale, že má internet....
UPOZORNENIE: Ak sa Vam ozve z tohto mailu: gabulova.monika@gmail.com, zenská, ze ma zaujem o nejaké vecicky, tak si dajte pozor, mne nevyplatila, viem, ja som spravila chybu, ze som nepockala na pripísanie platby, uz to nespravím nikdy, ale stalo sa. Jej adresa: Monika Gabulová Levická 57 94901
Ahojte, neviem ci poznáte, ale Bubu2009 mi neodpíse. Kúpila som od nej za 15 Eur a zatial nedostala som balík. Platila som 30-31. mája a ona vtedy písala ze 5.-ho posle. Potom mi napísala ze bolo velmi zlé pocasie a posle balík 7.-ho. Nakoniec písala, ze neslo to skorsie (8. mája). A odvtedy ani muk. Poradte mi, co teraz. Dokedy mám cakat, lebo 15 Eur aj pre mna je vela. Prosím Vás poradte mi.
@pakin pozri dve strany dozadu
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/
od tej sa balicku s velkou pravdepodobnostou nedockas nikdy ☹
https://www.modrykonik.sk/bazar/hodnotenie/bubu...
@kocko nic jsem nenasla prave. Tak nevim, no. 🙂
@czechzuzanaba Ja by som sa bála len tak darovať /ak je to ten za 40 euro/.