Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@judith793
@dosa vraj jej tam dcera dačo poprepinala ale už je vraj aj tak predana,no zvlaštne je že dnes znovu tu cenu zmenila a zas na 25euro,no som sa ešte s takymto dačim nestretla a popravde ani neverim že ju predala 😠 😠 😠 mne povie že je za 30 euro lebo že ma vela zaujemcov ale ked som reagovala na danu vec pritom cena bola 25eeuroa dnes je inzerat pozastaveny a cena opäť 25euro https://www.modrykonik.sk/bazar/bundy-vetrovky/... to ani mna nenapadlo že cenu treba dvihať podla toho kolko je zaujemcov a to som predala aj detsku kuchynku a tam som mala 15zaujemcov ale za cely čas som cenu nedvihla
nesmie sa umelo navysovat cena / a odpoved, kto da viac sa tu nenosi..tu nie sme na aukciach..môzes upozornit admina..a ze dcera nieco poprepinala..to ma kolko rokov, ze sa vie prihlasit, vyhladat inzerat a zmenit co je napisane?..neviem, nepacia sa mi *vyhovorky*, kde sa zatahuje dieta..a aj keby to bola pravda..treba sa ospravedlnit a bundu predat v pôvodnej sume, aka bola v inzerate..ak chcem dostat viac, mame tu na inych strankach aukcie..tam nech sa nakupujuce *pobiju * a urcia cenu..
mne sa to tiez stalo,peniaze cestovali sekom cca2tyzdne!!!!!!!!!!!ja som uz bola zufala,lebo predavajuca s astale pytala co sa deje....a ja bez mm antitalent,nedokazem preskenovat a poslat mailom ustrizok,a po blizku nemam nikoho takeho
@zuzana17
@traktor na fotke je dievcatko,co pochybujem ze vie co je modry konik 😠 ☹ ubohost nepostavit sa problemu,ale vyhovrat sa n adieta 🙄 😝
ahojte nakupujem dosť často na modrom koníkovi stale som brala veci na dobierku no v poslednom čase nik nechce dať tovar kým sa neprevedú peniažky ja som sa už takto dvakrát popalila a každy sa tu obháňa kladnými hodnoteniami škoda že ma neohodnotia vtedy ak si dobierku preberiem ešte ani raz sa nestalo aby som si neprebrala niečo čo som objednala
no asi budem musieť hadam sa mi podari ešte niečo vyjednať na dobierku 🙂 ja som sa tu zaregistrovala len preto aby som mohla ženy ohodnotit lebo bez registracie sa to nedalo
@daol 🙂 @bodka13 má pravdu, fakt niekedy treba slušne požiadať...aj mne sa to stáva, ale nechápem prečo, hlavne keď nakupujem...predajca "zabudne"...hm... 😅 (asi preto, že platím hneď cez IB a komunikácia je tiež minimálna, lebo keď sa už rozhodnem pre kúpu a tovar je voľný, tak nemám o čom "diskutovať 🙂...napíšem správu o zaplatení + moju adresu a neskôr info o dodaní vecičky a o tom, že píšem hodnotko...a hotovo)
a ...aj keď na dobierku nepredávam (zlá skúsenosť...nie jedna...), možno by som to zvážila, ak by bolo dostatok tých kladných hodnotení o prevzatí dobierky...presne ako píšeš-hodnotenia beriem do úvahy, ak sa dá, vždy...(nájdu sa aj neregistrované záujemkyne😉...tam je to "lotéria"....)
@daol jj, pýtaj si hodnotenia, aj spätne skús poprosiť 😀 Ja tiež radšej pošlem, ak je hodnotenie, je to istejšie, na druhej strane som sama zbytočne poslala peniaze a nič neprišlo, tak chápem aj také prosby a pošlem 😉
@sailes ja nežobrem, len napíšem, že pridala som hodnotenie a ak je spokojná, aj mňa jedno poteším na 80% to zaberie 😉
@martinka17 dakujem za radu 😵
Ahojte,chcem sa podeliť so svojou zlou skúsenosťou s predávajúcou zabka1987. U pani som si kúpila rifle,kde v inzeráte uviedla a aj nafotila jednu dierku-bolo to páranie vo šve,takže som vedela,že si to budem vedieť pekne zašiť.Keď mi prišli rifle,skoro som odpadla-zo zadu boli ešte dve diery,ktoré však boli roztrhnuté pnutím látky-takže sa opraviť nedalo,jedine ak zaplátať.Okamžite,ešte v ten deň som kontaktovala predávajúcu,všetko som jej nafotila a nakoniec uznala chybu.Dohodli sme sa na vrátení tovaru a peňazí.Doslova mi napísala,že keď bude mať tovar doma,nemá problém mi vrátiť peniaze.Ja som jej rifle obratom vrátila, ale žiaľ ani po mesiaci naťahovania sa peniaze nemám-najprv sa vyhovárala,že jej nejde net, potom,že sa je platba stále vracia atď.Nakoniec už nereagovala na e-maili.Dnes som jej dala negat.hodnotenie a samozrejme mi ho vrátila, pričom ma nazvala klamárkou a chuderou!...Ešte sme komunikovali cez internú poštu a bola veľmi arogantná a obvinila ma,že tie dve diery som si urobila sama...a že mi tie rifle vráti,aby som sa už nemala na čo vyhovárať!!! Neviem vôbec čo s takouto osobou robiť...Pred troma dňami som kontaktovala aj admina, ale žiadna odpoveď mi nedošla...Mám ešte vôbec nejakú možnosť riešenia?
@abbey1 Tiež sa mi to stalo teraz s jednou milou paňou...
@anicta cez víkend je to s odpovedami ťažšie, skús napísať ešte raz https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
Ahojte ,chcela by som vas poprosit o radu.Predala som dve tricka len som zabudla pri ne napisat ze su velkost 50 ale zodpovedaju velkostou na 48 ,rozmery som ale mala napisane.Pani co ich kupila mi po ich doruceny napisala ze je spokojna a napisala mi aj hodnotenie no dnes mi napisala ze tricka nechce lebo niesu 48 ale 50 a ze su jej velke.Ked som napisala ze rozmery na tricka boli napisane v inzerate odpisala ze ona rozmery nepozera lebo nosi velkost 48.Teraz neviem co mam robit.
@kikulienka19 ahoj.ako sa vyriesil reserved kabat?
@simaha .....ja som tak isto dopadla! Predala som maminke 3ks rifiel po 2,50E kus. MMala som všetky miery napísané do inzerátikov. Pribalila som ešte do balíka plus 2kusy . Ked jej došli, tak mi napísala, že sú jej všetky "obrovské" ! Tak ja som jej odpísala, či si porovnala uvedené miery rifiel so svojimi a či kupuje bez prečítania inzerátu . Odvtedy sa neozvala. Myslím si, že ak uvedieš miery v inzeráte, tak nemá čo reklamovat, pretože sa má riadit nimi. Ved načo to potom meriame a píšeme? V dnešnej dobe na velkosti udané výrobcom sa vôbec nedá spolahnút! Ja pre seba kupujem od S po XL podla toho , v ktorom obchode a akú značku kupujem.
@simaha Myslím si že ak tam boli rozmery uvedene, tak nie je o com. Jej odpoved, ze *ona rozmery nepozera *, neobstoji ...... rozmery su predsa smerodatne, tie velkosti su vzdy plus / minus, ci na dospeleho, alebo dieta .... to ak bude nebuduce v inzerate uvedene, ze tricko ma dierku, tak zase nebude spokojna, lebo "to nepozera" ??
Myslim ze nie si povinna tovar zobrat spat.
Je škoda,že človek musi,riešiť ,takéto veci aj tu .. ☹ No bohužial , doplatila som na pani ,ktorá sice má dobre hodnotenia ,ale neviem ,môžno pri tom mojom tovare ,ked ho opisovala ,tak popustila uzdu a napisala ,tam ,čo pravdou nebolo.. Teraz sa ohradzuje tým, že v podmienkách ma napisane ,že tovar neberie spať .. Aj ked to bolo iba 7euro ,ale aj to je peniaz !! To to je nick ,dotyčnej pani ...laskonkaa.... ma zaviedla tým, že zle opísala tovar a vôbec ,nebola ochotná ,niak sa dohodnúť ..
@garzonka
@sailes
@simaha ja som raz tak dala do aukcie bundu ktorej som uviedla zle velkosť miesto m som dala l,všetky potrebne miery boli uvedene a pani ktora ju vydražila mi napisala vydražila som u vas bundičku velkosti m a nakolko mi prišla velkosť l,bundičku som vam poslala späť na adresu uvedenu na baličku 😕 bundu som mala o dva dni doma 😝 a neobstalo mi ani to ked som jej napisala že rozmery mala uvedene,tak sa mala riadiť podla nich,rozmery su dôležitejšie ako či je m alebo l 😝

@sailes pravda, 1,60e splietla som to. Ja mam na to tahak na chladnicke 🙂