icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

tinkacik31
1. mar 2013

@sisaha tu je jej nick ale nieje zaregistrovana ,, Mrs Maria Jameson ,,

lejla77
1. mar 2013

@tinkacik31 To nie je ta podvodnicka, o ktorej sa tu pisalo v roznych temach? Kam si to posielala? Nie je to Afrika? 😔

sisaha
1. mar 2013

@tinkacik31 aha, tak neviem ci vobec nieco poriesis... nechapem, preco si jej posielala tovar bez toho, ze ti ho vopred zaplati..

tinkacik31
1. mar 2013

@lejla77 hej hej posielala som to do afriky preco?? už si nieco od vas kupovala..

lejla77
1. mar 2013

@tinkacik31 No tak to je podvod. Vsade sa tu o tom pisalo. 🤐

lejla77
1. mar 2013

@tinkacik31 Isla po svadobnych satach, kocikoch... atd. Proste väcsie veci za väcsie sumy.

dadli
1. mar 2013

@tinkacik31 jaj moja mila nechala si sa pekne podviest znamym podvodom ☹ uz ti nezostava nic ine len sa poucit. a nabuduce najprv premyslat potom posielat na vlastne naklady nezaplateny tovar do afriky... to ti vobec nebolo podozrive? 😕

akika722
1. mar 2013

CHORE 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
vec posielana za 1euro NA VLASTNE RIZIKO LEN 1TRIEDOU BEZ DOPORUčENIA!!!! sa zahadne strati a možem zato ja?mamička nechcela doporučene!!! a do spravy mi uvedie že 1trieda je skoro ako doporučene len to nejde do vlastnych ruk..
spadla som z hrušky ja?
ak je vec posielana LEN 1triedou,ktore z vas zato dostanu PODACIE LISTKY S čISLOM???ak to nejde doporučene??? @traktor @benne
a ešte ja dostanem hodnotko 🙄 toto nepochopim...

traktor
1. mar 2013

@akika722 1 trieda je len , ze to pride skôr / teda malo by prist, niekedy je to skôr naopak, trva to este dlhsie/...ak nakupujuca vedela, ze to ide obycajne, tak to nemusis riesit, nama narok na vratenie peniazkov, nema narok ti dat negatko..obrat sa na martinjasen, ten ti hodnotenie vymaze

akika722
1. mar 2013

@traktor pisala som mu len som z toho cela hotova..ako može tvrdiť že ju okradam o smiešne 1euro??? 🙄 už to malo davno prisť..v ten deň som posielala viac balikov.všetke došli..všetke..a posielam ich dosť často nikdy som problem nemala..až teraz s nou..
nech sa pači mala si priplatiť a mala by som doklad..nechapem fakt nechapem..som zvedava čo nato @martinjasen

traktor
1. mar 2013

@akika722 netrap sa, da sa to do poriadku..negatko ti bude vymazane a nakupujuca sa musi zmierit s tym, ze obycajna posta je vzdy riziko..100x dôjde ,ale 101 dôjst nemusi..ostava len cakat, ak nedôjde, tak zial..ak chce mat istotu, teba si doplatit doporucenu postu..ak nechce, tak sa s tym musi zmierit, ze obcas balicek nemusi dôjst, ale nebude to potom hadzat na predavajjucu a davat nagatka a ziadat spät peniazky...

akika722
1. mar 2013

@traktor dakujem,no štve ma že ja budem za blbu..nepravom...

traktor
1. mar 2013

@akika722 nebudes za blbu..kazdy si precita preco mas negatko a ze nie je opravnene..a neboj, nebudes ho mat dlho, bude ti vymazane..

akika722
1. mar 2013

@traktor dufam dufam..ved mam celu debatu medzi nami a nemam problem ju preposlať Martinovi ak bude žiadať..šlo o 1euro za pyžamko..ale aby ma niekto obvinil z toho že som to neposlala tak dakujem pekne.. posielam dosť často poštou,nie len bazarove veci ale aj vec ktorym sa venujem popri materskej tak neodvažila by som sa klamať a neposlať..isto toto čita aj ona no ale ja taka chudera veri niesom aby som okradala mamičky 😔

gubcikova
1. mar 2013

@akika722 mne teraz jedna písala,že ako je to možné že ona si zaplatila 1.triedou a jej to nepriniesli domov.pomaly išla obviniť mňa že jej to poštárka nepriniesla domov.ona chúda musela ísť na poštu

nikolca
1. mar 2013

@akika722 za čo ti dala negatko?
@31ma pokial ste sama žiadala o zaslanie obyčajnou poštou,predavajuca nezodpoveda za stratu mali ste si priplatiť doporučenu poštu

akika722
1. mar 2013

@nikolca chcela to poslať 1triedou bez doporučenky..a vraj sa balik stratil a ona tvrdi že doporučene a 1trieda obyčajne že je to to iste 😖 vraj zato možem ja..no bohužial ja niečo osobny doručovatel..mrzi ma že sa to stratilo,lebo take niečo sa mi ešte nestalo..ale bohu žial,ona chcela bez doporučenia..
a v mojom blogu sa vyhovara že aj komunikacia bola drza-na ten štyl..čo pravda nieje lebo ja som až moc mäkka a nedovolila by som si pisať blbe veci ..ved admin nahladne do debaty a uvidi že mam pravdu

nikolca
1. mar 2013

@akika722 pokial chcela poslať obyčajne,by som sa s nou ani nebavila,nie je tvojou povinnosťou patrať po zasielke,na buduce nech si radšej priplati za doporučenu zasielku

akika722
1. mar 2013

@nikolca tiež si myslím no štve ma to ako mohol zmiznuť balik..ale tak svedomie mam čiste,viem že som to posielala,viem že som nebola drza ako ona tvrdi...dokoca som jej aj navrhla na začiatku obchodiku že ak si ešte niečo vyberie odo mna pyžamko dostane zdarma /lebo ved bolo LEN za euro../

traktor
1. mar 2013

@akika722 citam, ze napisala, ze ti zmaze negatko, ak zmazes tu spravu v blogu..tak to urob 😉 ..naco pridavat admin robotu..

akika722
1. mar 2013

@traktor veriš jej?ja nie 😝 to tom ake hluposti piše ak som s nou komunikovala,čo vooobec nieje pravda..Martin odo mna pytal link na inzerat..Zmažem to určite,ale nech sa to dorieši..

traktor
1. mar 2013

@akika722 verim, preco nie..ak to neurobi, stale sa vies branit a riesit to 😉

amandalear
1. mar 2013

mám problém, prosím o radu. objednala som si rifle, v inzeráte bola uvedená značka "planet paris" a ked mi prišli tak je na nich našitá visačka "display" . napísala som predávajúcej, ona mi tvrdí, že rifle boli kupované v obchode planet paris ale nenašili si na ne svoju značku. tak neviem ako sa mám zachovat, nakolko som čakala, že to bude originál ako bolo uvádzané v inzeráte. žial ani vygooglit sa mi nedá aké značky vlastne tento obchod predáva, či to je tak naozaj, ani nie je v mojom okolí žiadny butik, čo by predával túto značku a navyše ani ten display mi nevie nájst, či to nie je nejaká čína. ako by ste sa zachovali vy?dakujem za váš názor

lilliaan
2. mar 2013

@amandalear nepoznam tuto znacku, ale ak ma ist o kvalitny a drahsi tovar, a zalezi ti na tom, lebo si si zaplatila za rifle danej znacky, ja by som poslala tovar naspat a ziadala vratit peniazky.
Prip. skus zavolat do nejakeho obchodu, ktory predava tu znacku, ci vystavovany tovar vo vyklade predavaju bez oznacenia a len s oznacenim "display".. Ale uprimne o tom pochybujem. Este som sa s tym nestretla. Aj tovar vo vyklade je klasicky tovar urceny na predaj a urcite kazda znacka si nasije svoje logo na rifle.
Nezabudni dat predavajucej hodnotenie, kde to uvedies, aby ostatne mamicky si davali pozor na nu, ze zavadza.

amandalear
2. mar 2013

@lilliaan dakujem za radu, dala som za rifličky 31E a zdá sa mi to moc, ked to nie je presne tá značka, ktorú som chcela. aj ja nakupujem v "mayo chix" butiku aj značku "juliette" no neuvediem do inzerátika, že to je "mayo chix" ale uvediem, že daná vec bola kupovaná v butiku "mayo chix" , preto sa mi to celé zdá nefér 😖

lilliaan
2. mar 2013

@amandalear uff 31eur? Takto je strasne moc! 😒 Tu znacku nepoznam, ale skutocne drahe rifle, to by som urcite ziadala peniaze naspat. Co ak pani predava nejake cinske rifle za 5eur a vydava ich za takuto drahu znacku? No neviem... radsej opytat peniazky a pozriet inde. Ale ak sa ti pacia, tak si ich nechaj 🙂

tabacek
2. mar 2013

žienky viete mi niekto poradiť ako postupovať v prípade, že tri mesiace čakáte na tovar a nič, ani peniaze ani tovar, pani sa stále vyhovára a pritom ide o sumu 106 eur. ☹