Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Neviem to najst. Na tel to nikde nevidim.skus mi to vysvetlit ako debilovy :D
juj baby sklamaná som...objednala som malej takú chlpatu vestičku na jar, dnes mi prisla a zvnutra je dost roztrhnutá ☹ Dá sa to síce zašiť, ale predávajuca to mohla spomenúť. Vesta stále sice len 3 €, ale aj tak ma to mrzí...tak som sa na nu tešila. Je naozaj problém opísat vec aj s chybami 😒
@maruska22 Ja by som to predavajucej napisala, ze vesticka prisla v poriadku, ale ze zvnutra ma poskodenie a ak sa ti bude dat mozes jej to poslat na mail (fotky). Nech vie.....mozno si to nevsimla, stane sa, ale nech vie...a druhy raz si da pozor, alebo minimalne bude mat od teba avizo ze si si to vsimla a ocakavas ako kupujuca poriadne opisany tovar. Uvidis, co ti napise.
Mozes jej napisat aj hodnotenie (v neutralnom zneni).
pridavam aj ja svoju negativnu skusenost s predavajucou @vanesinocka , ktora jednak ma z jedneho paru botasiek asi 5 duplicitnych inzeratov, a mne konretne predala cizmicky ako NENOSENE, a dosli nosene, schodene, pricom ona sa z toho nakoniec vyhovorila, ze NENOSENE neznamena nove, ale to ZE ONI ICH NENOSILI....
@tinka349 @vanesinocka
Cizmicky som videla, podla fotiek su jednoznacne nosene, pouzivane a teda, ak to predavajuca svojmu dietatu neobula, tak sa do popisu nepise "nenosene", co kazdy pochopi ze je bez znamok pouzitia, ale pise sa "kupene nosene, ale moja dcera ich nenosila.... "
Ak je raz v inzerate uvedene "nenosene", znamena to, ze tovar nebol nikdy pouzity, obleceny, obuty...... popis je teda zavadzajuci a kupujuca ma narok na vratenie ciziem a predavajuca je povinna vratit sumu + cenu za spatnu postu !!!
Hovoria o tom jasne aj pravidla bazaru, ich porusenie (a aj zavadzanie v inzerate) znamena pozastavenie bazaru tu na MK!
Dobre rano prajem.
Potrebujem poradit.Predavam veci vsetko ok,ale stal sa mi jeden vec ze som omylom predala vec ktora uz bola predaan inej maminke .A dovod bol chaos a sme aj chor.Ale hned som potom ako som to zistila napisala mamicke a ospravedlnila sa jej ze ma to mrzi co sa satlo a vobec uz nekomunikuje.Ja som jej poslala na ucet peniaze co mi poslal vsetky .Ma ich uz na ucte a ako pozornost teda co mala zaujem este nike supravu a slapky top stav adidas hodnota tu co som to predavala 12,50eur.ako darcek aj ten ma uz doma .A maminka je aktivna ,ale neviem ci je tam ,alebo nie .Je to dobra mamicka super jednanie aj platba bola hned .Len uz sa mi cca par dni nehlasi .
@peterva To ze pri svojom mene svieti ze je aktivna, este neznamena, ze tu je aktualne prihlasena....znamena len to, ze za poslednych cca 14 dni sa tu prihlasila.
Mozes napisat adminovi martinjasen, popros ho nech ti overi, kedy sa tu prihlasuje dotycna maminka a vysvetli mu o co ide. On vie zistit, ci sa tu prihlasuje pravidelne, a event. aj kedy naposledy.
A pokial si si svoje zodpovedne vyriesila, peniazky vratila, tak sa nemas coho obavat,...ak by tu dlhsie nebola a potom sa prihlasi, vidi v upozorneni tvoje spravy.
@vanesinocka - este raz si nastuduj podmienky pouzivania bazara. Nenosene znamena v preklade, ze je bez znamok pouzivania, nie, ze tvoje deti to nenosili... Kupujuca ma narok na vratenie plnej sumy + spätne poštovne. No kedze si ich chce nechat, odporucam ti vratit jej minimalne polovicu z povodnej sumy.
@tinka349 ak ti peniaze nevrati, kludne sem vycap jej plne meno a adresu, nech si na nu daju ostatne pozor. Takisto informuj admina, ze pokial to nedoriesi, nech ju uplne odstavi.. 😉. Len tak mimochodom..Tie topanky maju hodnotu tak do 5 eur..
Netvrdím, každý môže spraviť chybu. Ale ak napíšem, že nenosené tak hadam nejde o to, že svoje dieťa nepočítam, ale Fero ich po dedine mohol nosiť. Môj ty Bože 🙂
@kessica DOBRY VECER,VY STE NORMALNA ,DO CUZ SI MOZETE NADAVAT NIEKOU INEMU
@vanesinocka bolo by ferove sa neozvat len "na cuzu", ale skusit sa vyjadrit k problemu, ktory si sposobila.... 😉
@vanesinocka mozete byt rada,ze som vam nepovedala inak 😀 takto ludi odrbavat . . . . hanba vam 😝 😝
@vanesinocka a DOBRY VECER aj Vam 🙂
baby, na toto musim upozornit. toto je v bazari
https://www.modrykonik.sk/bazar/obuv/gv03/glitt...
a na dedre tie topanky stoja 9,99.
@stanislavao no nekup to 😠

@katka0001 Ak sa ani tak neozve, znovu napises adminovi, ze ona nereaguje. On ti poradi viac. Moze ti zistit, ci sa tu prihlasuje...
Ja dufam, ze sa este ozve a vec sa vyriesi.
Ak nie, das ju aj na ciernu listinu, nech si aj ostatne daju pozor.