icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sny
26. mar 2013

@andyka144 ja vám neberiem váš názor,ale čo vaše hodnotenia a nespoľahlivosť?veď proti tomu sa dá ľahko niečo robiť,ani tie mamičky nechceli nič zadarmo,si zaplatili a tovar nedostali,majú právo byť pohoršené,pochopte aj vy ich

sisaha
26. mar 2013

@andyka144 no pozri sa, zacinas prekracovat vsetky hranice.. Ono to tak byva, ze ten kto nema argumenty a v hlave vymetene, tak sa znizi iba k urazkam, lebo dalej jeho hranica inteligencie nedosiahne...je mi uprimne luto tvojej dcery, ale žial rodičov si nevyberame..
A ked sa ohanas svojimi spokojnymi "chuderami" zakaznickami nezabudni si precitat tych XY hodnoteni, ktoré tvrdia opak..Alebo mas slabe brýle? Očny by to vyriešil...páčko

andyka144
Odpoveď bola odstránená
sisaha
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
timejka1
27. mar 2013

@andyka144 boze ty riadne trepes 😅 !!! na strane 935 pises ze predavas po dcere vecicky od malicka,co ostali po nej lebo uz ziadne dieta nechces a mas termin v auguste 😀 😀 😀 . nezabudni ,toto vsetko klamstvo a okradanie sa ti vrati. dievcata na fb je stranka ,kde sa pisu mena takychto nespolahlivych. http://www.facebook.com/groups/328356140549532/ zapiste ju aj tam ,to pozera velmi vela ludi. budu ju poznat na celom slovensku. kto chce kam ,pomozme mu tam. 😠 😠 😠 . a @martinjasen myslim ze je nacase skoncit s madam studovanou. urazky ,okradacky a klamstva len. aj tu by malo platit : 3x zle hodnotenie a dost !!! dozivotne vyhodenie 😵

kmg
27. mar 2013

@andyka144 taketo som uz aj ja pocula.................teda citala, ale nic z toho

kmg
27. mar 2013

@andyka144 troska mi ostava zle, ked taketo "uprimne slova" tu citam, pretoze uz som tolkokrat citala, "odoslane" a nebolo, "vratim vam peniaze" a neprisli, "ja pre styri eura nemusim klamat" ale ste klamala

andyka144
27. mar 2013

@timejka1 a ty sa co do toho pleties ? Ano som tehotna a co teraz ? Ano vecicky sa nam nakopili a uz po tomto tehotenstve nechcem dalsie.

andyka144
27. mar 2013

@kmg Preco by som ja mala niekomu nieco vracat citajte co pisem aby som sa nemusela opakovat ak chcete nieco zadarmo podajte si inzerat alebo chodte na smetisko ja nebudem posielat aj tovar aj peniaze ! Spamataj sa moja mila !

andyka144
Odpoveď bola odstránená
kmg
27. mar 2013

@andyka144 ja som vam poslala peniaze, nechcela som tovar zadarmo🙂, peniaze ste mi nevratili, tovar neposlali

gubcikova
Odpoveď bola odstránená
gubcikova
27. mar 2013

zo začiatku pozitívne hodnotenia,zrazu sa pretrhlo vrece s nedoručenými vecami a zrazu po pretriasaní osoby poz.hodnotenia.inak nechápem prečo niekto ešte nakupuje a riskuje

peterva
Odpoveď bola odstránená
gubcikova
27. mar 2013

baby a napadlo ma koľko ich muselo byť neregistrovaných tie hodnotenia nemôžu dávať

timejka1
Odpoveď bola odstránená
333levica
Odpoveď bola odstránená
olga1306
Odpoveď bola odstránená
patricia1992
Odpoveď bola odstránená
patricia1992
Odpoveď bola odstránená
olga1306
Odpoveď bola odstránená
patricia1992
Odpoveď bola odstránená
peterva
Odpoveď bola odstránená
gubcikova
Odpoveď bola odstránená
ankaba
27. mar 2013

@gubcikova ale, nikto tak rychlo nenakupil. Zacinam sledovat tie prepojenia medzi osobami ktore jej dali kladne hodnotenia. Ona nema iba jeden pristup vytvoreny. Uz ma skusa, ze reaguje na moje inzeraty pod inymi menami.Chysta sa popisat mi same negativne hodnotenia. Zatial sa jej to nepodarilo aby dostala tu moznost. Ved si pozorne precitajte tie jej najnovsie hodnotenia. No kto by uz len do hodnotenia pisal, aby sme si pozreli jej bazarik??? Iba ak by hodnotila sama seba - co aj robi.

lejla77
27. mar 2013

Kočky, tak dnes mi prišli šlapky, že "v dobrom stave". 😝 😝 😝 😠 😠 😠 Je mi z toho na grc.

gubcikova
27. mar 2013

@lejla77 otras

matik1
27. mar 2013

@andyka144 akú VŠ máš vyštudovanú? Ktoré svetové jazyky ovládaš? Prečo si t neuviedla na miss... tam máš strednú školu a jazyk vraj neovládaš žiaden. Alebo si to za dva roky všetko stihla?