Skúsenosti s vešticou
Aké máte skúsenosti s veštením? Ja som sa tomu stále vyhýbala, ale je tomu už zopár rokov, kedy som nato pristúpila a so známou sme sa vybrali k jednej veštici. Známej predpoveď vyšla, aj tie negatívne, aj pozitívne veci. Mne sa moja predpoveď nezhodovala s mojim doterajším životom, ale pani mi už vtedy povedala, že si sami môžme zmeniť svoj osud, cestu ktorou sa vyberieme. Verila som jej, najmä preto, že vedela o niečom veľmi osobnom čo sa mi stalo v minulosti. Za veštbu nechcela žiadne peniaze (to iba pre tých, ktorí vravia, že na tom dobre zarábajú keď klamú ľudí).. odvtedy som pri žiadnej nebola, ani sa nechystám, ale zaujímajú ma vaše reálne skúsenosti
@marianarem & ďakujeeeem
Ahoj Rendytu nájdeš na centrume, ja ju odporúčam ,lebo mi nie raz pomohla a tiež sa mi veštba splnila. Pomohlo mi to sa zorientovať v problémovej situácii. Nina
@nina_ko ďakujem pekne. Len ona veští iba cez net. A to nechcem :/
Už som to tu párkrát spomenula. keď nemáš v živote niečo fakt špeci čo ťa úplne odlíši od ostatných, tak budeš mať pocit že vedia. Až keď ide o niečo výnimočné, tak vtedy zistíš že sú to bludy. Ako moja teta. Obehala ich desiatky lebo furt jej niekto povedal ale že táto to fakt vie. A prd, všetky išli podobne pesničky platiace pre väčšinu. A potom priateľov kamarát, mal mať dvojičky, predpovedala nejaké dobré veci nejaké horšie veci čo sa bežne stavajú a do roka bol mŕtvy.
@minimie veď jasné. Len mám teraz zlé obdobie. A neviem si rady :/
No čo sa týka veštenia a dobrej skúsenosti s ním, ja môžem odporučiť Rendytu, ktorá je na centrume. ja mám len dobré skúsenosti a hlavne sa mi to aj splnilo, čo mi veštila. Adel
@adelakratucka ďakujem pekne 🙂
Čo sa týka skúseností a to dobrých s veštením, tak odporúčam Rendytu, ktorá je na centrume. Veľmi mi pomohla a poradila. Veľká spokojnosť s jej radami. Adela K.
@adelakratucka ďakujem pekne.
Ahojte, za mňa môžem odporučiť Rendytu z centrumu. Vždy mi pomohla riešiť situáciu a tie udalosti sa aj stali, tak ako mi predpovedala.
Viem, že pomohla aj mojim známym. Za mňa je fakt dobrá.
@adelakratucka Myslím si, že to tu stačí napísať raz a ludia sa rozhodnú, nemusís si robiť takúto trápnu reklamu a vypisovať to tu každy mesiac, ako si spokojna ..
Ahojte, ja som vyskúšala aj iné veštice, ale mne vždy najlepšie vyveští Rendyta z centrumu. Výklad je hlavne o tom, čo ma zaujíma a aj sa mi to plní. Nina
@peterfeher1975 môžem poprosiť kontakt
Hlavne nie vestenie od Jana - holistika ezoterika - je to podvodnícka, a navyše drza!
@minimie Presne je to tak ako pises. Ked ma niekto nieco co ho odlisuje od ostatnych, na tom clovek vidi ci vestkyna " vie" alebo nie. ( pripustam ze niekto moze mat taky " dar" ale takych ludi je ako safranu. )Vacsinou rozpravaju nezmysly a zarabaju kopu penazi, ako napr. Jana - holistika ezoterika.
@peterfeher1975 Dobrý deň.. Mohla by som poprosiť kontakt na kartarku?
Prosím máte kontakt ešte na tú vešticu potrebujem pomoc ďakujem pekne
Chodím už 7rokov a za každým jej to vyjde
@peterfeher1975 ku komu?
Bludarstvo a biznis na nešťastných ľuďoch
@zmrzlinka2021 to hovorí niekto, kto pri dobrej veštici nesedel. Mne povedala najprv minulosť (aj podrobné osobné veci z rodiny) a potom budúcnosť na asi 10 rokov a všetko sa stalo ako povedala
@zmrzlinka2021 to hovorí niekto, kto pri dobrej veštici nesedel. Mne povedala najprv minulosť (aj podrobné osobné veci z rodiny) a potom budúcnosť na asi 10 rokov a všetko sa stalo ako povedala
@paulita a čo ti to dalo, že si vedela, čo ťa čaká? Načo ti to bolo vedieť?
@paulita a posunula by si kontakt? Pripadne odkiaľ je?

@jozefina95 Dagmar Gomolová z Karvinej, pozti astrovesna.cz, pripadne gomolovi.cz.