icon

Skúsenosti s vešticou

30. júl 2023

Aké máte skúsenosti s veštením? Ja som sa tomu stále vyhýbala, ale je tomu už zopár rokov, kedy som nato pristúpila a so známou sme sa vybrali k jednej veštici. Známej predpoveď vyšla, aj tie negatívne, aj pozitívne veci. Mne sa moja predpoveď nezhodovala s mojim doterajším životom, ale pani mi už vtedy povedala, že si sami môžme zmeniť svoj osud, cestu ktorou sa vyberieme. Verila som jej, najmä preto, že vedela o niečom veľmi osobnom čo sa mi stalo v minulosti. Za veštbu nechcela žiadne peniaze (to iba pre tých, ktorí vravia, že na tom dobre zarábajú keď klamú ľudí).. odvtedy som pri žiadnej nebola, ani sa nechystám, ale zaujímajú ma vaše reálne skúsenosti

marianarem
15. júl 2024

@jozefina95 Dagmar Gomolová z Karvinej, pozti astrovesna.cz, pripadne gomolovi.cz.

jozefina95
16. júl 2024

@marianarem & ďakujeeeem

nina_ko
20. júl 2024
Používateľ nina_ko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od nina_ko.

Ahoj Rendytu nájdeš na centrume, ja ju odporúčam ,lebo mi nie raz pomohla a tiež sa mi veštba splnila. Pomohlo mi to sa zorientovať v problémovej situácii. Nina

jozefina95
20. júl 2024

@nina_ko ďakujem pekne. Len ona veští iba cez net. A to nechcem :/

minimie
20. júl 2024

Už som to tu párkrát spomenula. keď nemáš v živote niečo fakt špeci čo ťa úplne odlíši od ostatných, tak budeš mať pocit že vedia. Až keď ide o niečo výnimočné, tak vtedy zistíš že sú to bludy. Ako moja teta. Obehala ich desiatky lebo furt jej niekto povedal ale že táto to fakt vie. A prd, všetky išli podobne pesničky platiace pre väčšinu. A potom priateľov kamarát, mal mať dvojičky, predpovedala nejaké dobré veci nejaké horšie veci čo sa bežne stavajú a do roka bol mŕtvy.

jozefina95
21. júl 2024

@minimie veď jasné. Len mám teraz zlé obdobie. A neviem si rady :/

adelakratucka
4. aug 2024
Používateľ adelakratucka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adelakratucka.

No čo sa týka veštenia a dobrej skúsenosti s ním, ja môžem odporučiť Rendytu, ktorá je na centrume. ja mám len dobré skúsenosti a hlavne sa mi to aj splnilo, čo mi veštila. Adel

jozefina95
5. aug 2024

@adelakratucka ďakujem pekne 🙂

adelakratucka
18. aug 2024
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adelakratucka.

Čo sa týka skúseností a to dobrých s veštením, tak odporúčam Rendytu, ktorá je na centrume. Veľmi mi pomohla a poradila. Veľká spokojnosť s jej radami. Adela K.

jozefina95
19. aug 2024

@adelakratucka ďakujem pekne.

adelakratucka
12. sep 2024

Ahojte, za mňa môžem odporučiť Rendytu z centrumu. Vždy mi pomohla riešiť situáciu a tie udalosti sa aj stali, tak ako mi predpovedala.
Viem, že pomohla aj mojim známym. Za mňa je fakt dobrá.

nikoleta999
13. sep 2024

@adelakratucka Myslím si, že to tu stačí napísať raz a ludia sa rozhodnú, nemusís si robiť takúto trápnu reklamu a vypisovať to tu každy mesiac, ako si spokojna ..

nina_ko
1. okt 2024
Používateľ nina_ko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od nina_ko.

Ahojte, ja som vyskúšala aj iné veštice, ale mne vždy najlepšie vyveští Rendyta z centrumu. Výklad je hlavne o tom, čo ma zaujíma a aj sa mi to plní. Nina

jana2873
Odpoveď bola odstránená
keetrinn
Autor odpoveď zmazal
jankaplackova
10. dec 2024

@peterfeher1975 môžem poprosiť kontakt

jana2873
Odpoveď bola odstránená
ferka30
13. dec 2024

@jana2873 zdravím a ako sa volá tá Pani?

jana2873
Autor odpoveď zmazal
lea513
25. dec 2024

Hlavne nie vestenie od Jana - holistika ezoterika - je to podvodnícka, a navyše drza!

lea513
30. dec 2024

@minimie Presne je to tak ako pises. Ked ma niekto nieco co ho odlisuje od ostatnych, na tom clovek vidi ci vestkyna " vie" alebo nie. ( pripustam ze niekto moze mat taky " dar" ale takych ludi je ako safranu. )Vacsinou rozpravaju nezmysly a zarabaju kopu penazi, ako napr. Jana - holistika ezoterika.

jezulienka
10. feb 2025

@peterfeher1975 Dobrý deň.. Mohla by som poprosiť kontakt na kartarku?

diankagunarova563
11. mar 2025

Prosím máte kontakt ešte na tú vešticu potrebujem pomoc ďakujem pekne

55petrana55
Odpoveď bola odstránená
arianika
18. aug 2025
@peterfeher1975

Chodím už 7rokov a za každým jej to vyjde

@peterfeher1975 ku komu?

peterfeher1975
31. aug 2025
@arianika

@peterfeher1975 ku komu?

@arianika v Hurbanove

paulita
10. sep 2025
@zmrzlinka2021

Bludarstvo a biznis na nešťastných ľuďoch

@zmrzlinka2021 to hovorí niekto, kto pri dobrej veštici nesedel. Mne povedala najprv minulosť (aj podrobné osobné veci z rodiny) a potom budúcnosť na asi 10 rokov a všetko sa stalo ako povedala

anonym_9f48d7
10. sep 2025
@paulita

@zmrzlinka2021 to hovorí niekto, kto pri dobrej veštici nesedel. Mne povedala najprv minulosť (aj podrobné osobné veci z rodiny) a potom budúcnosť na asi 10 rokov a všetko sa stalo ako povedala

@paulita a čo ti to dalo, že si vedela, čo ťa čaká? Načo ti to bolo vedieť?

anonym_e521a9
10. sep 2025
@paulita

@paulita a posunula by si kontakt? Pripadne odkiaľ je?

paulita
10. sep 2025
@anonym_e521a9

@paulita a posunula by si kontakt? Pripadne odkiaľ je?

@anonym_e521a9 Bolo to pred 20-timi rokmi. Žiaľ kontakt nemám, ale bola zo Štiavnickych Baní.