Skúsenosti s vešticou
Aké máte skúsenosti s veštením? Ja som sa tomu stále vyhýbala, ale je tomu už zopár rokov, kedy som nato pristúpila a so známou sme sa vybrali k jednej veštici. Známej predpoveď vyšla, aj tie negatívne, aj pozitívne veci. Mne sa moja predpoveď nezhodovala s mojim doterajším životom, ale pani mi už vtedy povedala, že si sami môžme zmeniť svoj osud, cestu ktorou sa vyberieme. Verila som jej, najmä preto, že vedela o niečom veľmi osobnom čo sa mi stalo v minulosti. Za veštbu nechcela žiadne peniaze (to iba pre tých, ktorí vravia, že na tom dobre zarábajú keď klamú ľudí).. odvtedy som pri žiadnej nebola, ani sa nechystám, ale zaujímajú ma vaše reálne skúsenosti
@anonym_autor Veštiaren u Ady veštenie vyšlo v mojom okoli 4- ľudom. Doktor mi povedal že nikdy nebudem mať deti, bola som v úzkych tak som zavolala pani veštice, zmenilo mi to pohľad na život (pozitívne) povedala minulosť, všetko aj o mojich rodičoch či priatelovi aj o svokrovcov. Pani ma neskutočný dar vedela aj moje chory aj choroby mojej maminy. Skúste a prekvapíte sa sami
@anonym_autor Veštiaren u Ady veštenie vyšlo v mojom okoli 4- ľudom. Doktor mi povedal že nikdy nebudem mať deti, bola som v úzkych tak som zavolala pani veštice, zmenilo mi to pohľad na život (pozitívne) povedala minulosť, všetko aj o mojich rodičoch či priatelovi aj o svokrovcov. Pani ma neskutočný dar vedela aj moje chory aj choroby mojej maminy. Skúste a prekvapíte sa sami
@mimisumienka25 odkiaľ je?
@cloemail uz si hovorí Merlin? Ved to je Kaitan, velmi známy podvodník Peter Laborecky
To, čo opisujete, je veľmi ľudská túžba po "mape" v teréne, ktorý nás desí svojou nepredvídateľnosťou. Na jednej strane si držíte odstup a racionalitu („vyhýbala som sa tomu“), no zároveň vás silno pritiahne moment, keď niekto „vidí viac“ než je bežné. To, čo vás neoslovilo samotné veštenie, ale ten pocit: niekto ma prečítal, niekto rozumie môjmu príbehu bez toho, aby som ho vysvetľovala. A to vie byť veľmi silné až natoľko, že to dočasne oslabí vašu vlastnú dôveru v seba a svoje rozhodnutia. Z psychologického pohľadu nejde ani tak o pravdivosť predpovede, ale o to, čo s vami urobí. Keď niekto trafí citlivé miesto z minulosti, váš mozog si to spojí s autoritou („ona vie“). A odtiaľ je už len krok k tomu, že začnete viac veriť vonkajšiemu hlasu než svojmu vnútornému kompasu. Moment, kedy veštica trafila niečo z vašej minulosti, zafungoval ako silný emocionálny háčik, v tom momente ste vypli racionálnu skepsu a podvedome ste jej odovzdali kompetenciu nad svojím budúcim smerovaním. Tento vzorec hľadania vonkajšej autority sa často aktivuje vtedy, keď je tlak vnútornej neistoty alebo zodpovednosti za vlastné rozhodnutia príliš vysoký. Je jednoduchšie veriť v "osud", ktorý nám niekto prečíta, než čeliť faktu, že za každou križovatkou stojíme my sami, bez manuálu. Vždy, keď sa stretnete s niečím „mystickým“ alebo nejasným, vráťte sa k sebe cez telo, všimnite si, čo cítite (napätie, úľava, tlak), nie čo si myslíte. Telo vám často presnejšie ukáže, či vás niečo posilňuje, alebo oslabuje. Skutočným rizikom týchto návštev nie je to, či sú ,,pravdivé", ale to, ako nás podvedome programujú na pasivitu. Aj veta, že ,,osud si môžeme zmeniť", je dvojsečná zbraň, na jednej strane dáva nádej, na druhej strane vás drží v napätí, či robíte "tie správne" kroky podľa nejakej neviditeľnej šablóny. Problém nastáva, keď človek začne podvedome čakať na to, čo mu bolo predpovedané, namiesto toho, aby aktívne tvoril to, čo potrebuje. Veštenie často funguje ako psychologická barlička, ktorá nám síce na chvíľu uľaví od úzkosti z neznámeho, ale zároveň nás okráda o schopnosť plne dôverovať vlastným zmyslom a telu v prítomnom okamihu. Skutočná sila sa neskrýva v poznaní budúcnosti, ale v schopnosti uniesť neistotu prítomnosti bez potreby vonkajšieho schválenia. Ak by vám veštica povedala niečo, čo by vás obmedzovalo alebo vystrašilo, riadili by ste sa tým viac než vlastným úsudkom? Čoho vo svojom súčasnom živote sa bojíte natoľko, že potrebujete potvrdenie od cudzej osoby, aby ste uverili, že máte moc a právo o tom rozhodovať sama?

@anonym_e521a9 Bolo to pred 20-timi rokmi. Žiaľ kontakt nemám, ale bola zo Štiavnickych Baní.
@paulita aha, myslím ze ona uz nežije