icon

Skúsenosti s vešticou

30. júl 2023

Aké máte skúsenosti s veštením? Ja som sa tomu stále vyhýbala, ale je tomu už zopár rokov, kedy som nato pristúpila a so známou sme sa vybrali k jednej veštici. Známej predpoveď vyšla, aj tie negatívne, aj pozitívne veci. Mne sa moja predpoveď nezhodovala s mojim doterajším životom, ale pani mi už vtedy povedala, že si sami môžme zmeniť svoj osud, cestu ktorou sa vyberieme. Verila som jej, najmä preto, že vedela o niečom veľmi osobnom čo sa mi stalo v minulosti. Za veštbu nechcela žiadne peniaze (to iba pre tých, ktorí vravia, že na tom dobre zarábajú keď klamú ľudí).. odvtedy som pri žiadnej nebola, ani sa nechystám, ale zaujímajú ma vaše reálne skúsenosti

Strana
z3
anonym_e521a9
10. sep 2025
@paulita

@anonym_e521a9 Bolo to pred 20-timi rokmi. Žiaľ kontakt nemám, ale bola zo Štiavnickych Baní.

@paulita aha, myslím ze ona uz nežije

mimisumienka25
14. okt 2025

@anonym_autor Veštiaren u Ady veštenie vyšlo v mojom okoli 4- ľudom. Doktor mi povedal že nikdy nebudem mať deti, bola som v úzkych tak som zavolala pani veštice, zmenilo mi to pohľad na život (pozitívne) povedala minulosť, všetko aj o mojich rodičoch či priatelovi aj o svokrovcov. Pani ma neskutočný dar vedela aj moje chory aj choroby mojej maminy. Skúste a prekvapíte sa sami

anonym_e521a9
14. okt 2025
@mimisumienka25

@anonym_autor Veštiaren u Ady veštenie vyšlo v mojom okoli 4- ľudom. Doktor mi povedal že nikdy nebudem mať deti, bola som v úzkych tak som zavolala pani veštice, zmenilo mi to pohľad na život (pozitívne) povedala minulosť, všetko aj o mojich rodičoch či priatelovi aj o svokrovcov. Pani ma neskutočný dar vedela aj moje chory aj choroby mojej maminy. Skúste a prekvapíte sa sami

@mimisumienka25 odkiaľ je?

mimisumienka25
24. nov 2025
@anonym_e521a9

@mimisumienka25 odkiaľ je?

@anonym_e521a9 Zvolen

Strana
z3