icon

Slovensko - maďarský pokec

gabii83
12. nov 2008

sziasztok, ha valakinek van kedve magyarul barmirol tarsalogni, szivesen vennem, nincs nagyon kivel beszelgetnem itt BB, csak telefonon keresztul.
szules, terhesseg, receptek, akarmi, ..... 😀

emma_932
22. jan 2010

szia madonnka, igyekszunk "ozivit temu" 🙂 en meg aranylag uj vagyok itt, egyenlore a "snazilkyk" kozott. Te mar anyuka vagy?

edita84
22. jan 2010

sziasztok csajok most találtam rátok johetek?

emma_932
22. jan 2010

szia edit, johetsz, johetsz 🙂 en is csak most talaltam erre a temara, remelem hogy "folelesztjuk"

edita84
22. jan 2010

remélem jo lenne mijota probalkoztok a babával?

emma_932
22. jan 2010

ugy ot - hat honapja nem vedekezunk, de egyenlore nem szedek semmilyen pilulakat, nem is nagyon figyelem a termekeny napokat.. azt mondak olyan 8 honap - egy ev a normal... ti miota probalkoztok?

emma_932
22. jan 2010

to edit:
nagyon helyes kislanyod van 🙂

cmulinko
22. jan 2010

''ozivit temu'' 😀

madonnka
22. jan 2010

Halihó kicsit belesek sütés közben,aztán még rohanom kell injekcióra.
Még nem vagyok anyuka,emma téged láttalak már ,ás témában,én nem rémlek neked,? 😉
Igen kicsit fel kellene pörgetni a témát,mert kicsit el lett feledkezve róla. 🙂
De örülök hogy egyre többen vagyunk 🙂 🙂 🙂

emma_932
22. jan 2010

madonnka, melyik temaban? 😕 biztos hogy en voltam? 😅 mert eddig nemigen irogattam.......

madonnka
22. jan 2010

A snazilky-ban azt hiszem a Gyncare témában,de nem vagyok biztos benne 🙂 😉
Megjöttem a szúriról,ma kaptam utolsót,a sötéssel is elkészültem már csak pihengetek 🙂
Férjem csinált forró csokit igy most azt iszogatjuk és közben hiradót nézzünk 🙂

emma_932
22. jan 2010

az nem en voltam 😔 snazilkys temakba meg nem nagyon jarok, annyira meg nem igyekszunk....
milyen szurit kaptal? babaval kapcsolatosat?
juj a forro csokit irigylem az en parom repadzsuszt csinal eppen 😅 😀

monkula
22. jan 2010

sziasztok....
Én márt sokat elfelejtettem magyarul... nincs kivel beszélnem, hát sok sok szó kipotyant a fejembol... mútkor nemtuttam a barátnomnek lefordítatnim hogy mi az a práčka 😀 márt tudom, mosógép 😀

emma_932
22. jan 2010

szia monkula
ahogy megjelentel eszembe jutott az "ijesztos" temad. elolvastam az egeszet, azota nem merek ejjel pisilni menni /kozvetlen olvasas utan meg nappal sem/ 😅

monkula
22. jan 2010

emma, to ej mi ľúto..
ezt nem akartam.... csak én szeretek félni, buta vagyok, ugye 😀

emma_932
22. jan 2010

en szornyen felek, de azert elolvasok mindent ami a tulvilagi meg hasonlo dolgokkal kapcs., sot nehany cikket el is raktam 😨 uff, en se vagyok am normalis 🤐
😀

edita84
22. jan 2010

sziasztok most jutotam a géphez nagyon jo hogy ilyen sokan letunk. mink már 6 honapja probalkozunk oszehozni egy kis tesot a Bejunknak de még nem jott osze de majd csak sikerul. emma a szelemházra gondolsz?hu én is nagyon berosáltam már nem is olvasom 🙂

monkula
22. jan 2010

emma, nem vagy véletlenul Timi? 😅

madonnka
23. jan 2010

Szép jó reggelt 🙂
Este már nem jöttem vissza kidőltem 😝
Ma vendégeink lesznek igy majd este vmikor benézek 🙂
Emma nem baj,akkor összetévesztettelek vki mással 🙂 😉

emma_932
24. jan 2010

madonnka, nem baj 🙂
monkula 😲 😲 😲 ki vagy??? 😲 😲 😲 🙂

emma_932
24. jan 2010

monkula, azt hiszem rajottem: vid. IP 🙂

monkula
24. jan 2010

ale je ten svet malý 😀 😀 😀

emma_932
24. jan 2010

te jooooooo eeeeeeeeeeeg 😲 de hogy ismertel meg ??? legalabb 7 - 8 eve nem talalkoztunk 😲

monkula
24. jan 2010

😀 😀 😀 😀

madonnka
24. jan 2010

Sziasztok lányok szép vasárnapot kivánok 🙂
Emma elfelejtettem válaszolni hogy az injekciót azert kellett szednem mert ideg gyulladásom van,a gerincem nyakam nagyon fáj.
Hogy telik a napotok,,?

emma_932
24. jan 2010

szia madonnka
uff, remelem jobban vagy mar 😒
en ma ratalaltam egy regi ismerosre, ugye Monkula? 🙂 de meg mindig nem megy a fejembe, hogy jott ra 8 ev utan ilyen kis kep alapjan hogy en en vagyok 😲 masreszrol meg jo tudni hogy ugyanugy nezek ki mint 8 evvel ezelott 😀
egyebkent hasonlo tortent ket hete munkaban: kolleganommel akivel 3 eve egyutt dolgozunk rajottunk, hogy egy volt baratnom a rokona, es oaltala ismeri az egyik nagyon jo baratnomet is 😲
es meg csak januar van........................
😀

monkula
24. jan 2010

🙂 🙂
No, akor én most megyek sarokba sírni, hogy én márt nem vagyok olyan szép, mint 8 ével ezelot 😀 amikor a emmával jártunk csavarogni 😀 😀 😀

emma_932
24. jan 2010

ne menj, eppen kuldtem IP 😀 dehogynem vagy, hat nem irtam, hogy helyesek vagytok ??!! 🙂 my vsetky starneme do krasy 😀

madonnka
24. jan 2010

monkula mi is ismerjük egymást ugye,,,,,? 😉 legalábbis innen a konikról igen 😉 😉
Ema hááát bizony vannak véletlenek,milyen kicsi a világ 🙂 én is jártam már igy 🙂
nem vagyok tul jól,vissza kell menni dokihoz ugy nézz ki 😅

emma_932
24. jan 2010

madonnka, hat bizony kicsi a vilag 🙂
sajnalom hogy rosszul erzed magad, remelem a doki utan jobban leszel 😒
nalunk dragam palacsintat sutott, som sa prepapala 🤐 😵

madonnka
24. jan 2010

finom a palacsinta,mi is szeretjük 🙂
már voltam dokinál,be adattam 1 injekciót de nem igazan segitett,lehet vissza kell menjek.