icon

Slovensko - maďarský pokec

gabii83
12. nov 2008

sziasztok, ha valakinek van kedve magyarul barmirol tarsalogni, szivesen vennem, nincs nagyon kivel beszelgetnem itt BB, csak telefonon keresztul.
szules, terhesseg, receptek, akarmi, ..... 😀

dsnadja
25. jan 2010

emma932-jaaaj de orulne a parom neked,hat kinomban megnezem a nagy csapatos focikat,de ahhoz nagyon kell hogy kinlodjak.....madonnka-mi a barinod neve lehet ismerem....mar ha nem titok.....hat mit szoltok ehez a hideghez???de azert azt mondom kell is a hideg a bacilusok vegett....na azt hiszem huzok aludni mert konecom van...szep almokat paaaaaaaaaa

emma_932
26. jan 2010

desszi, 8 honapos terhesen 😲 dupla arat kellett vplna fizetned 😅 😝
mar en is gondoltam ra, hogy beiratkozok valami kurzusra, de ha arra gondolok hogy ramegy egy csomo idom meg penzem es egy ev mulva ugyanott leszek mint most......... 😒

dsnadja, en raszoktam miota Ruzinovban lakunk, ugyanis ha a Tehelne polen jatsznak, mindent hallani a stadionbol, ugyhogy kenyelmesen nezem a tvben a meccset es egyben megvan a stadion hangulata is 😅 🙂 ugynaigy vegighallgattam a depeche koncertet is, ingyen 😀

desszi
26. jan 2010

jo reggelt csajok,
haaat akkora karikak vannak a szemem alatt, hogy hullahoppozni lehetne velunk - jo forman semmit sem aludtam, mert a David ugy ugralt a kisagyban hogy azt hittem kiugrik - felemeli azt a ket kicsi labat es dobbant egyett - es ezt kepes csinalni egesz ejjel 🙄

emma ennek a kurzusnak nagyon jo ara volt (maskulonben en sem mentem volna) - es minden delelott ket heten keresztul volt 4 ora kemeny konverzacio, tehat nem az olyan hogy egyszer egy heten...abbol a szempontbol jo, hogy kicsit feldob es vissza adja az onbizalmat, hogy megsem felejtettel el annyit, amennyit gondolsz

emma_932
26. jan 2010

ilyen kethetes kurzusrol meg nem is hallottam, korul kell neznem az interneten 😲 multkor eloszedtem a seminarkaimat amiket teljesen egyedul irtam, most meg joforman azt sem tudtam mirol szolnak 😕 😝

futok dolgozni mert azt sem tudom hol all a fejem........ desszi Ti pedig aludjatok egy jot legalabb delutan 🙂

emma_932
1. feb 2010

halo

hova tunt mindenki 😕

desszi
1. feb 2010

helo emma, en itt vagyok, nathasan 😖

emma_932
1. feb 2010

jobbulast desszi !!!
engem hala egnek kerul a natha, de minden honapban elkap a "zapal mocovych ciest" szornyen faaaaaaaj 😢

desszi
1. feb 2010

az kellemetlen es sokkal rosszabb mint a nathal. Es szedsz ra valamit?

emma_932
1. feb 2010

antibiotikumokat ot eve majd´minden honapban............
pedig rendesen fol vagyok mindig oltozve, betartom amit a doki mond. meglatjuk, csutortokon megyek kivizsgalasra meglatjuk mit mond.........

Ti mar alusztok ejjelente 🙂 ha jol emlekszek Davidnak jottek a fogacskak 🙂

desszi
1. feb 2010

akkor az mar kronikus...ilyenbol nehez kimaszni 😒 gyogyteakat iszol? medvedica so zlatobylou kombinacio a gyogyszertarban kaphato, nem finom, de hatasos.

desszi
1. feb 2010

ja es meg nem alszunk, meg nem tortek elo a ragoszerkezetek 😀

emma_932
1. feb 2010

medvedica so zlatobylou? ezt nem ismerem. klasszikus urologicky teat iszok, persze ha csak mar faj... amugy szoktam venni 100% cucoriedkovy teat, 100 sk korul van 🤐 szinten gyogyszertartban kapni. ach jaj

emma_932
1. feb 2010

tegnap voltunk anyueknal, ugyhogy este jo forro es csipos /imaaaaadom/ huslevest ettem - nathadrol jutott eszembe 😅 probald ki, rogton kigyogyit 🙂

emma_932
1. feb 2010

🙂

desszi
1. feb 2010

emma a husilevest mar eszem 🙂 de csiposet nem lehet, mert szoptatok (bar nagyon szeretem)
probald ki azt a teat - akkor kell inni amikor problemak vannak, ha minden oke, akkor van vesevedo tea a naturland-tol, azt ajanlatos preventiven inni, ugy ahogy irom, magyarul van a cime, szinten gyogyszertarban kaphato illetve rendelheto. De nem tudom pozsonyban hogy vannak a magyar termekekkel. Vagy probald a neten megrendelni. csak a gyogyteakkal is vigyazni, ket hetig inni, majd szunet.

emma_932
1. feb 2010

desszi, koszonom a tippeket, holnap megyek gyogyszertarba, ugyhogy mindjart ki is probalom.. a vesevedo teat megprobalom magyarorszagon beszerezni, ott valoszinu nem lesz gond. jarunk mosonmagyarovarba neha gyorbe is.

felek nem-e lesz gond ha babat fogunk akarni, valaki azt mondja nem, valaki hogy igen........ 😒

desszi
2. feb 2010

ne nagyon gondolj a problemakra amikor probalkoztok, elvezd es ne stresszelj. kulonben ilyen esetekben a talp reflepontjainak masszazsa nagyon hatasos. en megmutatnam a vese es hugyutyak gyulladasanal mit kell maszirozni, de igy neten keresztul eleg nehez. Ha esetleg van Pozsonyban ilyen lehetoseg, menj ell, kerdezd meg a pontokat es naponta 5 percet mindket labadon maszirozd. Csodakat muvel. Es elejivel baromian faj, ha valami problema van, de ki kell birni.
En szemuveget hordok, es amikor rendszeresen masziroztam a szem reflexzonait, 4 honap alatt fel dioptriat javult a latasom. De az ember lusta teremtmeny.....igy ezutan a siker utan elhanyagoltam...

desszi
5. feb 2010

halo hol vagytok csajok?

emma_932
5. feb 2010

en itt vagyok, szia Desszi 🙂
meg akartam koszonni a tanacsaidat, a medvedica bevalt, doki is azt mondta jo utan jarok, meg utananezek a talpmasszasnak /nekem bevalt a legzesre/. Te abbahagytad azutan hogy javult a szemed 😕 ne legy lusta, ha segit 😔
futok takaritani aztan tovabb dolgozni, azt sem tudom hol all a fejem 🙄 ugy latszik sokat terveztem erre az evre 🤐

madonnka
7. feb 2010

Sziasztok,kicsit előbbre hozom ,mert a 3 oldalon voltunk.

Mi ujság,,?Hogy telik a hétvége,,? 🙂

desszi
8. feb 2010

emma orulok hogy a tea bevalt 🙂
madonnka szia, a hetvege egesz jo volt a szombat kicsit nyugosebb volt a picinek, nem tudtuk mit csinaljunk vele sehogy sem tetszett neki, de a vasarnap jobb volt. nalatok mizujs?

kikikiss
5. mar 2010

helo en is it vagyok sziasztok

kikikiss
5. mar 2010

🙂 😉

kisorion
15. okt 2010

Sziasztok anyucik 🙂
örömmel vettem észre, hogy magyar oldal is van. Ha nem gond mától én is fárasztalak majd benneteket a kérdéseimmel, ha lexnek, vagy adok tanácsot, ha tudok. 🙂 . Addig is kellemes hétvégét mindannyiótoknak. 🙂

kisorion
17. okt 2010

Nagyon megy..... valahogy mindenki lapítt, pedig ahogy elnéztem az elején nagy volt a lendület. 😝 😖

princezna48
24. feb 2011

ahoj

princezna48
24. feb 2011

@kisorion popises

princezna48
28. feb 2011

@eva7780 ahoj

princezna48
13. jún 2011

kto popise 🙂

norbert0
6. júl 2011

minden oke csak sok az unalom gondolom en de nem bisztos hogy mindenki igy erzi noro