Sme autom v Holandsku a muž má zlomený členok
Dobrý den, sme s manželom a 2 deťmi autom v Holandsku. Manžel mal nehodu - má zlomený kotnik a nemôže šoférovať. Problem je že ja som nesoferovala od kedy som spravila vodicak -cca 11 rokov. O dva dni nás čaká cesta domov a neviem čo robiť. Ist alebo nie. Inú možnosť ale nemáme. Nemáme nikoho kto by nás vedel odviesť. Je to sama diaľnica. Čo robiť? Má niekto radu možno sme nejakú možnosť prehliadli. Muz chce ist že posledné 2 dni skúsime jazdiť tu ako tréning .. no ja neviem
@misinka0611 ale ved vyhodilo 3 trasy...vsetky casovo rovnake
@anjelicek26 že soferuje muz a možno aj píše ma napadlo tiez ako prve.
@pink_lady len ty mas zlu trnavu... Skoncila si v trnave v cr... Ja byvam presne medzi viednou a linzom a do mnichova to mame 3 hodky a do blavy take necele 2...
@pink_lady Teraz tiež pozerám. Ona ide do Trnavy na Slovensku a ty si tam dala Trnavu čo je obec v Česku.
@sisa_s Asi len nie som emocionalne zalozena, ale len racionalne. Nechapem strachu, viem sa na to vecne pozriet a verim si. Neviem si hned spravit nazor na situaciu ked nepoznam nazor druhej strany. Nebudem napriklad pritakavat nejakej zene, ked viem ze moze zamlciavat dolezite informacie, ktore menia celu situaciu. A nezdielam nalady typu: podme sa hned za vsetko rozvadzat, podme sa hned sudit, hned vyhodme chlapa z domu a podme robit peklo. Na toto su tu baby expertky.
@guiseppinka ok to mi přeskočilo ale stale to je 5:44, nie 5 ale skor 6h, na novosoferku dost
@pink_lady Tak ono záleží ako človek aj rýchlo ide v akých časoch teda aká je premávka. Z osobnej skúsenosti, do BA za 5 hodin a Trnava je ešte ďalej a tiež záleží aj odkiaľ z Mníchova človek ide, lebo aj tam sa dá kvalitne zdržať.
@pink_lady kamos by ju dal aj za 3 4 hodiny😅😅, ale teda ten jazdi tak 200 a viac... Od linza po ba sme to raz s muzom dali na 2 hodiny... Ale to som dobrzdovala na 170 a muz siel cez vieden, lebo vie kde tam su radary... Inak davame od nas do ba tak hodinu 45 priemerne...
@guiseppinka hej aj ja mám známého skuseneho vodica, co v De jazdi na kamione a ked ide na tyzdnovku tak aj cez Česko leti 160 a v nemecku je za chvilu. Ale tak 170 asi nepojde tato mlada dáma, ak ano tak to už by bolo ake psycho 🙈
A nedivila by som sa keby momentalne sedi co vlaku a odtial nam píše ako to super zvladla... alebo to moze byt aj vymyslene
@pink_lady ja viem😅 to bolo len tak na odlahcenie... Do vecera budu doma. Uz nemecko maju za sebou, rakusko bude pohodka...
@mira0611 v nemecku tazko. Jedine zeby brali vedlajsie cesty, ale tam by nemohla jazdit tak rychlo....inac tiez mi nesedi cas. Dala som si zo srandy holandske hranicne mesto Venlo a je to 7,5 hodin do mnichova (jazdenim podla predpisov a bez zapch). A okolo Kolina a Stuttgartu je dialnica vzdy zapratana....takze co ja viem, nieco mi tu nesedi.....🤔🤔🤔🤔🤔
@anjelicek26
Eindhoven - konkrétne stojíme Nurnberg kde sme mali hodinu pauzu na obed a rozmýšľali či bookneme hotel. Pokračujeme však ďalej keďže doprava je veľmi kludna a mapy neukazujú žiadne zápchy
@guiseppinka odsoferovat by som to odsoferovala ale v jej prípade že 11 rokov sa len veziem a nesadnem za volant tak v tom prípade by som to nerobila.
@guiseppinka no jasne, 170 v Rakusku. Tam je obmedzenie vsade 130 (jeden usek pred Viednou je/bol 140). Rakusania su prisni. Neriskovala by som to tam.
Autorka si sikovna, ze to tak davas. Prespat sa da kdekoľvek. Musis byt totalne unavena ale na druhej strane na seba mozes byt hrda. Drzim palce.
Autorka, a vies vobec, kde ste. Najskor pises okolo Mnichova. Teraz Nürnberg. To mas ale nejak popletene. Mnichov od Norimbergu je este takmer 200 km🙈
@yanni toto bude nejaka fairy tale
že ty sediš doma a chichúňaš sa na komentoch?

@pink_lady No.. lepšie je ísť cez Rakúsko, nie cez Česko.