Som nespokojná s objednanou tortou
Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?
@sendika1821 no to je ešte horšie lebo ja už aspoň viem že je to na figu, ale vy ste to zistili až pri rozkrojení kedy už nemáte veľmi čo s tým spraviť…
No veru nie, prvý raz to bola cukrárka a druhy raz topec Topoľčany
Je to úplne hrozné a keď nieje ochota nejako kompenzovať zo strany cukrarky jej dielo, tak by som ju zverejnila po všetkých možných skupinách.
A ty máš do budúcna ponaučenie, že torty sa neplatia dopredu, max záloha keďže cukrárkam sa stáva, že si to zákazníci rozmyslia na poslednú chvíľu keď už majú upečené, ale určite nie celá torta...
Chápem, len čo už spravíš. Budeš sa jedovať? Včera som si farbila vlasy, no úplne ináč to dopadlo ako som chcela. Tak asi takto to malo byť. Treba sa tešiť z toho, čo máme. Ale, chápem ťa.
Pozri, keď sa s ňou nedá normálne dohodnúť, na hulváta by som jej povedala, že pokiaľ neuzná chybu, nevráti peniaze (inak dopredu platiť tortu, to čo je), zverejníš jej meno, všetko všade a pridáš tam tie fotky, čo si objednala a čo si dostala, toho by sa mohla zľaknúť, lebo každý, kto tvoju tortu uvidí, si 2x rozmyslí, či si u nej niečo objedná. Mne sa raz stalo, že som objednala tortu a nedodali mi ju. Normálne volám, že kde mám tortu a pán že, moment, skontroluje. O 5minút mi volal, že sa ospravedlňuje, ale že on omylom zapísal zlý dátum 🤦♀️. Navrhol, že uteká do inej cukrárne a tortu mi nejakú donesie. Lenže môj syn nal tortu vysnívanú a iná by ho len sklamala. Tak som odmietla. Pán, že či môžu doniesť budúci víkend, ja že áno. Našťastie syn bol ešte malý, nemal tam kamošov na oslave, len starí rodičia boli, krstní, všetci bývajú blízko, došli aj ďaľsí víkend. Pán prišiel, 5x sa mi ospravedlnil, kukám na tú tortu, že my sme chceli menšiu, on že to je ok a keď som mu šla platiť, len sa otočil, že “je to na nás” a odišiel. Tak posrali to totálne, ale uznali, snažili sa napraviť a kompenzovali, to sa mi páčilo.
@loliki si robíš srandu že sa mám ešte tešiť z tohto 🤣
@yoxinka no presne aj ona sa teší na tortu lebo vie akú som objednala sama si vybrala tuto… ukázala som jej viac alternatív a táto sa jej veľmi páčila no teraz čo ? Nebude žiadna alebo to idem zachraňovať svojim ozdobovanim ?
Ja som to platila len včera keď mi napísala že torta je hotová a dnes si mám po ňu prísť, no fakt neviem či jej ju mám nechať celu a nech mi vráti peniaze alebo sa s tým idem sama babrať a zas behacky do mesta či nájdem vôbec niečo vhodne za co by som tu lochnesku vymenila 🤷🏼♀️
Aj mne pošleš foto😊
@laurikagab pridala som to tu, pozri kus dozadu
Ukázala som dcere 8 ročná a jej sa páči veľmi😊
@b3e3l ešte táto
Kocky je jedno ci je ta torta pekná ci skareda. Fakt je ze slečna dala predlohu ktorá je úplne mimo realitu cize ak vedela ze to nedokáže mala povedať...bolo by to fer
Môžem aj ja poprosiť o foto predlohy a výtvoru?
ta cena je velmi premrstena, ja kupujem torty len v cukrarni, a platim 40-47 E aj s dovozom, a tie torty su krasne, osobne by som nikdy nechcela tortu od niekoho, co ma pecenie ako zalubu, neverim takym, kolegyna raz tak doniesla do prace, a vsetkym bolo zle, lebo torta bola pokazena
Jaj prosím Ťa nerob z toho drámu. Torta sa nezhoduje s predlohou. Cukrárka bola zlý výber. Neboj sa reakcie dcéry. Veď azda nedostane Hysák, že nie je presne podľa obrázku... Trosku to odlah cis, že teta to neurobila celkom podľa obrázku, že teta vie modelovať iného jednorožca. Tortu zjete, o týždeň si na to ani nespomeniete. O pár rokov sa zasmejete na fotkách.. Život ide ďalej.
Pozri ja som bola tiež takáto, detailistka, zameraná na detaily. Musela som z toho upustiť, lebo mi to to spôsobovalo nervozitu, tlak v žalúdku čo som sa nervovala za veci ktoré som nevedela zmenit. Veľké očakávania=veľké sklamania... Popracovala som na sebe a prestala som riešiť blbosti, ktoré neviem zmeniť. Inak nikdy cukrárka nechcela odmna zálohu dopredu. Podľa seba viem, že pani by som si nevybrala podľa fotiek, aby mi upiekla takú tortu podľa predlohy. Lebo zrejme také dokonalé torty nerobí..
Napíš potom či si tu tortu nejako vylepšila, alebo si to nechala tak. Viem, že si chcela urobiť dcére radosť, že ťa to sklamalo, nahnevalo, ale nejde o zivot. Ešte sa budete na tom smiať jedného dňa. Hlavu hore...
Ze som so tu citala. Teraz mam chut na tortu 😀 Toto modelovanie nevyslo ani nam. My sme tiez nechali spravit tortu a model vs obrazok boli dost vzdialene. Pani cukrarka este poplietla aj meno na torte 😅 Brali sme ju tesne pred oslavou tak sme pismeno navyse mazali naslinenym prstom v aute. Chybajuce pismenko bolo v 3/4 mena takze to bolo fajne vidno 😅 Postavicku som radsej vizualne ignorovala.
Ako tak citam tieto debaty, tak naozaj som mala stastie na fantasticku cukrarku. Ked nam nieco treba, tak rovno jej pisem... Viem, ze za tie peniaze to stoji a torty su chutne a krasne... Ja sice peciem, ale teda zdobit neviem. Preto hladam akekolvek dekoracie, ktore tam pozapichujem a decka spokojne...
@laila22 budem robiť drámu lebo som dala veľa peňazí za niečo čo som nechcela
Od čoho je potom ta cukrarka ? Načo som jej posielala predlohu ? Prečo berie toľké peniaze keď nevie spraviť niečo podľa predstavy zákazníka ? Veď sú to úplne dve rozdielne torty
Ďalšia vec, mohla si priznať chybu že jej to nevyšlo a nie ma presviedčať že veď je to rovnaké 🙈
Ja ťa chápem.. 🙂. Tak jej povedz nech si tu tortu nechá a nech Ti vráti peniaze a máš 1/2problemu vyriešenú. Pohladam novú cukrarky_poriadnu!!! A zadaj jej objednávku. Oslavu s tortou posun o týždeň.. ako nechápem ako to chces riešiť k Tvojej spokojnosti. Tá torta iná už nebude..
@laila22 ono by stacilo uplne, keby pani cukrarka povedala, ze prepacte, vratila aspon cast penazi. Ale ked sa navaza do autorky, tak je to zle... s ospravedlnenim by bol problem hned vyrieseny. Autorka by si tam mohla dokupit jednorozca hracku alebo nejake zapichovacky a bolo by po probleme. Mozno je torta chutovo dobra...
@guiseppinka áno, ale autorka s tým nič neurobí, cukrárka je taká aká je.. jedine zlú reklamu jej píše urobiť.
@laila22 no uvažovala som aj nad týmto len o týždeň už by sme neboli v plnej zostave keďže je dovolenkové obdobie
A v podstate mám aj rezerváciu už na tento víkend takze nebudem to už meniť
Tak už Ti želám len pevné nervy..
@laila22 keby za tortu @autorka nevyhodila 60€ ci koľko to euro, poviem si ok.
Ale nie toto, sorry!
Je to absolútne otrasne, kon jak po opici🙈
Aj keď by to dieťaťu nevadilo, budu tam aj dospely predsa. Mne keby @autorka povedala ze za takú hrôzu dala 60€ sa jej opýtam ci ma všetkých jednorozcov pokope🤦♀️
pošli aj mne foto prosím predloha a realita

A čo keď sa vám stane to co mne. Objednáte tortu, zaplatíte, všetko ôk, oslava, rozkrojíte a dnu zrazeny krém,, už sa mi to stalo 2 krát. Ja sa bojím aj tortu kúpiť. Už radšej pečiem doma zákusok, lebo neviem profesionálne zdobiť.