Som nespokojná s objednanou tortou
Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?
@monuska1234 úžasná 😲😲😲😲😲😲
@katka2602 áno to je poučenie pre mňa do budúcna
Aj teraz som si bola prevziať nanuky pečené a vravím že zaplatím až pri prevzatí 😅 ale chvalabohu tie sú krásne a podarili sa aspoň tie
@petulda333 mohla by mi mi prosim poslat kontakt na cukrarku, ktora ju robila?
@autorka Ako tak som sa uz davno nezasmiala (prepac nic v zlom) ale to akoby som ja piekla, ako amater. Ved to nie je jednorozec, ake skor ranena srnka v rozklade . A este aj cela dekoracia torty, cisto amaterske. Ako ked to pecie ako hobby ok, ale ako biznis... fuu. Nechapem ako ta moze presviedcat ze to je rovnake.
@valentina12345 rada,ale je z opacneho konca slovenska ako si ty. Z Michaloviec
@petulda333 hehe, to by asi cestu do BA neprezila. dakujem aj tak🙂
@lavender273 srnka v rozklade 🤣🤣🤣 ja odpadnem
Ako môže pýtať za takúto tortu 60e? Ved to je podvod. Rada by som si pozrela ďalšie jej diela.
Uf, no tak za toto by som asi nezaplatila 🙊 ved to sa nepodoba ani z lietadla 😏
To by som uz aj ja lepsie urobila a to som teda lava 😂
Prepac, ja viem ze je to hrozne, ale strasne sa smejem. Ziadat peniaze spat jednoznacne. Aspon 50%
No ten jednorozec veru neni pekny. Daj tu kludne kontakt na cukrarku nech si pozrieme jej pracu a recenzie. A byt tebou dam jej verejne taku recenziu aj s fotkami aj s cenou nech sa hanbi.
Prosím ťa pošli aj mne 😁
@anonymous87 mne by vyhovovalo keby mi vrátila aspoň tu polovicu a ja si už teda sama dokončím tortu, ale s tým nesúhlasí, že ona mi vráti 5€
Ach Jaj 🙈
@anonymous87 lebo takto mám len opletačky navyše kvôli tomu a nervy
Však preto som si to dala urobiť aby som mala všetko zariadené a vidíš ešte si to musím sama dokončiť
Sa už som zazrela noo odflakla toho koňa dobre . Vôbec sa nepohrala s nohami pri tele krk dala hrubý a položila ho povedané
@laila22 jooj to je priam strašidelné tie oči 🤣🫢
@anonymous87 no super ste to vymyslela s tými autami
Prečo jej nepovieš až aspoň to opraví aspoň ten krk až to není lochneska príšera
@mariska1989 ale veď som jej povedala či ho neskúsi prerobiť a povedala že nie lebo je to už tvrdé a nedá sa s tým nič robiť 🤷🏼♀️
Vies co, ja som tiez nikdy nebola uplne spokojna s tym co som dostala id cukrarok. Tak uz aj prvemu synovi aj tomuto drobcovi peciem. Nie su dokonale. Ale ked tak mozem nadavat len sama sebe a teda nestoji ma to tolko penazi.
A tu som auticka zabudla kupit, tak som pouzila to co sme mali doma 😂🤷♀️
@anonymous87
Ja si radšej zaplatím a nech mám o všetko postarané
Aj po minule roky nikdy torta nebola presne podľa predlohy, ale toto je už extrém
Aj ja som tak robila, ze nech mam klud. A vzdy som bola sklamana. A teda u nas v ba su uz tie ceny jedna katastrofa. Ja som bezne davala za torty 80€+. Cize stacilo 😂
Ale chapem ta, toto je naozaj uplne odveci. Mne by bolo do placu po pravde
@laila22 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

No tak ona si nakoniec tu tortu nechá lebo podľa nej je pekná
Pritom ja som ju chcela za polovičnú cenu a dotvorila by som si ju sama
Ty si tu tortu prevzala a zanesies naspäť, či ona Ti poslala fotky?

Keďže nechce dať zľavu a vymýšľa tak ti na 100% peniaze nevráti. Do budúcna budeš vedieť, že za tortu sa platí až pri osobnom prevzatí, keď ju reálne uvidíš. Ale určite by som to zverejnila všade kde sa dá nech sa hanbí.