icon

Som nespokojná s objednanou tortou

15. júl 2022

Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?

katka2602
16. júl 2022

Keďže nechce dať zľavu a vymýšľa tak ti na 100% peniaze nevráti. Do budúcna budeš vedieť, že za tortu sa platí až pri osobnom prevzatí, keď ju reálne uvidíš. Ale určite by som to zverejnila všade kde sa dá nech sa hanbí.

dada0902
16. júl 2022

@monuska1234 úžasná 😲😲😲😲😲😲

autor
16. júl 2022

@katka2602 áno to je poučenie pre mňa do budúcna
Aj teraz som si bola prevziať nanuky pečené a vravím že zaplatím až pri prevzatí 😅 ale chvalabohu tie sú krásne a podarili sa aspoň tie

valentina12345
16. júl 2022

@petulda333 mohla by mi mi prosim poslat kontakt na cukrarku, ktora ju robila?

lavender273
16. júl 2022

@autorka Ako tak som sa uz davno nezasmiala (prepac nic v zlom) ale to akoby som ja piekla, ako amater. Ved to nie je jednorozec, ake skor ranena srnka v rozklade . A este aj cela dekoracia torty, cisto amaterske. Ako ked to pecie ako hobby ok, ale ako biznis... fuu. Nechapem ako ta moze presviedcat ze to je rovnake.

petulda333
16. júl 2022

@valentina12345 rada,ale je z opacneho konca slovenska ako si ty. Z Michaloviec

valentina12345
16. júl 2022

@petulda333 hehe, to by asi cestu do BA neprezila. dakujem aj tak🙂

autor
16. júl 2022

@lavender273 srnka v rozklade 🤣🤣🤣 ja odpadnem

123andy123
16. júl 2022

Ako môže pýtať za takúto tortu 60e? Ved to je podvod. Rada by som si pozrela ďalšie jej diela.

anonymous87
16. júl 2022

Uf, no tak za toto by som asi nezaplatila 🙊 ved to sa nepodoba ani z lietadla 😏
To by som uz aj ja lepsie urobila a to som teda lava 😂
Prepac, ja viem ze je to hrozne, ale strasne sa smejem. Ziadat peniaze spat jednoznacne. Aspon 50%

b3e3l
16. júl 2022

No ten jednorozec veru neni pekny. Daj tu kludne kontakt na cukrarku nech si pozrieme jej pracu a recenzie. A byt tebou dam jej verejne taku recenziu aj s fotkami aj s cenou nech sa hanbi.

31silvia12
16. júl 2022

Aj ja mam urobit tortu s jednorozcom🥰(zatial len v procese vyroby🤫)

mariska1989
16. júl 2022

Prosím ťa pošli aj mne 😁

autor
16. júl 2022

@anonymous87 mne by vyhovovalo keby mi vrátila aspoň tu polovicu a ja si už teda sama dokončím tortu, ale s tým nesúhlasí, že ona mi vráti 5€
Ach Jaj 🙈

autor
16. júl 2022

@anonymous87 lebo takto mám len opletačky navyše kvôli tomu a nervy
Však preto som si to dala urobiť aby som mala všetko zariadené a vidíš ešte si to musím sama dokončiť

laila22
16. júl 2022

Aj táto je jednorozcova... Autorka, trošku na odľahčenie...

b3e3l
16. júl 2022

@laila22 😆😆😆

anonymous87
16. júl 2022

Toto je torta co som robila ja synovi teraz na 2.narodky. A to som uplny amater a nepeciem 🤷‍♀️

mariska1989
16. júl 2022

Sa už som zazrela noo odflakla toho koňa dobre . Vôbec sa nepohrala s nohami pri tele krk dala hrubý a položila ho povedané

autor
16. júl 2022

@laila22 jooj to je priam strašidelné tie oči 🤣🫢

autor
16. júl 2022

@anonymous87 no super ste to vymyslela s tými autami

mariska1989
16. júl 2022

Prečo jej nepovieš až aspoň to opraví aspoň ten krk až to není lochneska príšera

autor
16. júl 2022

@mariska1989 ale veď som jej povedala či ho neskúsi prerobiť a povedala že nie lebo je to už tvrdé a nedá sa s tým nič robiť 🤷🏼‍♀️

anonymous87
16. júl 2022

Vies co, ja som tiez nikdy nebola uplne spokojna s tym co som dostala id cukrarok. Tak uz aj prvemu synovi aj tomuto drobcovi peciem. Nie su dokonale. Ale ked tak mozem nadavat len sama sebe a teda nestoji ma to tolko penazi.
A tu som auticka zabudla kupit, tak som pouzila to co sme mali doma 😂🤷‍♀️

autor
16. júl 2022

@anonymous87
Ja si radšej zaplatím a nech mám o všetko postarané
Aj po minule roky nikdy torta nebola presne podľa predlohy, ale toto je už extrém

anonymous87
16. júl 2022

Aj ja som tak robila, ze nech mam klud. A vzdy som bola sklamana. A teda u nas v ba su uz tie ceny jedna katastrofa. Ja som bezne davala za torty 80€+. Cize stacilo 😂
Ale chapem ta, toto je naozaj uplne odveci. Mne by bolo do placu po pravde

veronikaszabova
16. júl 2022

Akoze kukam ako puk 😂😂😂
No hruza. Fakt ako mutant srnka 🤦
Skusila by som to nejako zakamuflovat, neda sa?

Nas krpec ai rozkazal na dnesnu oslavu pokemon tortu a ja ako total amater som mu ju upieklam. Nie je dokonala 😂😂 ale krpec je spokojny 😂

zuzinka888
16. júl 2022

@laila22 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

sticker
autor
16. júl 2022

No tak ona si nakoniec tu tortu nechá lebo podľa nej je pekná
Pritom ja som ju chcela za polovičnú cenu a dotvorila by som si ju sama

nnnuuunnn
16. júl 2022

Ty si tu tortu prevzala a zanesies naspäť, či ona Ti poslala fotky?