icon

Som nespokojná s objednanou tortou

15. júl 2022

Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?

misica16
15. júl 2022

Nejde ani tak o to akú si vybrala tortu, ale o to že pani nevie kde sú jej hranice. Ja sama pečiem iba pre rodinu, veľa sa učím, pozerám videá a veľmi ma to baví, ale netrúfla by som si niekomu upiecť tortu za peniaze a ešte k tomu takúto. Možno niečo jednoduchšie áno, ale tu sa pani zjavne precenila, ja keby toto stvorím tak si sama poviem, že je to na prd a ani by som to neposunula ďalej.

autor
15. júl 2022

@kepassa áno torta že zmenila farby by mi ani nevadilo ale žiaľ modelacia 0 bodov
Opravu nechce robiť lebo to je už stvrdnuté a nedá sa s tým už nič robiť

autor
15. júl 2022

@misica16 no ona si ani len chybu neprizná vraj je to ok
Tak ja už neviem

kepassa
15. júl 2022

Neda sa s tym nic robit? Vsak zhodi vrch a potiahne novy, tu ide o to,ze bud nema dalsi material alebo vie,ze to tak ci tak lepsie nespravi. Ziadaj refundaciu..

matinka
15. júl 2022

Posli pls aj mne, zvyknem amatersky piecť, nech viem, co je už za hranicou

maminkadeticiek
15. júl 2022

No fakt som zvedava aj ja.Posles foto?

valentina12345
15. júl 2022

ja este nemam

levantinka
15. júl 2022

Rada peciem a ta fotka by ma zaujimala 😅🙏

zuziiiii
15. júl 2022

Prosím foto

abigail88
15. júl 2022

Môžem aj ja foto prosím

blondinka95
15. júl 2022

Tiez súhlasím že som čakala niečo horšie. Torta sama o sebe vyzerá pekne. Na postavičke je nezvládnuté telo, niečo na tom krku pôsobí smiešne. Samozrejme že to nie je ľahké, ale pani mohla povedať že to nezvládne. Ozvala by som sa ale slušne, dala by som si preplatiť novú postavičku.

autor
15. júl 2022

@kepassa no tak mi povedala že už nič s tým

solida1
15. júl 2022

Posles aj mne, prosím ťa, foto? Aj ja pečiem, snažím sa však odhadnúť svoje limity, tak ma to zaujalo. Ďakujem 😊

syslik81
15. júl 2022

tak ked uz nic s tym a ani nevrati peniaze zverejni tu fotku a daj aj referencie .. nech aj ine nenaletia

autor
15. júl 2022

@blondinka95 áno vravím že už keď pomenila farby tak nevadí ale postavička je nezvládnutá absolútne

macik166
15. júl 2022

Môžeš mi poslať foto prosím. Aj ja pečiem torty, tak nech neprecenim svoje schopnosti a nedobabrem niečo.

misica16
15. júl 2022

Tak už len dúfať, že bude aspoň dobrá.

zuzinka888
15. júl 2022

Aj ja som zvedava. Ved ju ukaz. A ak dotycna jr na MK aspon to bude ponaucenie ze nema brat peniaze za nekvalitnu pracu a pre teba neplatit dopredu. Sama ti mala dat zlavu.

mironka
15. júl 2022

Ja som piekla torty asi 7 rokov. Kvoli nastupu do prace som to obmedzila,ale este by objednavky boli. Kedze moji znami by stale nejaku chceli, stale sa necham uprosit,a potom stresujem,lebo je toho na mna vela. A ja som v tom detailistka. A musim byt ja sama spokojna s vysledkom. Pred niekolkymi dnami som mala upiect tortu kamoske podla predlohy. Kedze nemodelujem,postavicku mi spravila ina pani,co to vie robit. Zakaznicku som upozornila,ze to je uffff torta,ale ze ona mi zaplati. Napokon som pri tej torte revala,lebo som si uvedomila po styyy kraaat,ze ma ubija po niekom opakovat,lebo zakaznik v najlepsom pripade vidi na obrazku dokonalu tortu,ktoru vyrobil vychyreny cukrar s kurzmi a praxou kdesi v Taliansku,alebo pokrocila cukrarka a potom je zakaznik nastaveny tak,ze chce to iste. Co mu nedokazem samozrejme slubit. A je mi strasne,ked vidim,ako sa moja torta nepodoba tej dokonalej na obrazku a som nastvana a nemam chut to predat. A blbe je to,ze si uvedomujem,ze nie je v mojich silach urobit taku istu. Rozumiete? No niekedy sa mi dostane predloha,pri ktorej si poviem,ze to sa da aj lepsie. Ale pracu vsetkych si vazim,nikto predsa nevie,za akych okolnosti a podmienok torta vznikla. Aj s najlepsim umyslom a ochotou.

solida1
15. júl 2022

Dík za foto. Aj ja by som asi bola nespokojná, veď tie torty teraz stoja majland.
A nemyslím si, že sa nedá opraviť. Ako napísala kočka vyššie, pani asi nevie modelovať, preto sa jej do toho nechce.
Skús, ak teda máš možnosť, v predajni cukrárskych potrieb kúpiť hotovú vymodelovanú figúrku a vymeň ju. Ja by som okolo vymenenej figúrky posypala farebný posyp a hotovo.

mironka
15. júl 2022

Modelujem len kvety a drobne veci. Postavy vobec.

autor
15. júl 2022

@mironka je fajn že vy si to priznate, je to úplne normálne že nie každý ma take skúsenosti a prax len treba o tom hovoriť a komunikovať presne ako ste aj vy povedali zákaznícke že je to asi nad vaše sily, to nieje žiadna hanba, radšej dopredu povedať ako potom mat sklamaného zákazníka

autor
15. júl 2022

@solida1 áno dala som si spraviť novú postavičku len to zas budú peniaze navyše

mironka
15. júl 2022

Suhlasim,radsej dopredu zakaznika pripravit na moznosti. Nech potom skusi inu cukrarku,ja sa neurazim. Pripadne,ak trva na mojej praci,najdeme kompromis.

20erika07
15. júl 2022

Aj ja poprosim foto do spravy ,velmi ma to zaujima kedze aj ja modelujem, teda snazim sa 😁, dakujem 😊

autor
15. júl 2022

@mironka pravdaže minule ma jedna cukrarka odmietla že ona nerobí takéto torty a bolo to úplne v poriadku neurazila som sa a našla som si inú

hopeja
15. júl 2022

Aj ja som zvedava ako vyzerá, prosim posli foto

victory7897
15. júl 2022

A ja to už robím tak posledné roky aby som nebola prekvapena deťom kúpim postavičku normálne v hračkárstve ,majú aj do budúcna na hranie a dám na tortu

janulienocka
15. júl 2022

Ďakujem za foto, no moc sa jej teda nevydarila, ešte by som to prehrýzla ak by chutila super, ale určite do budúcna u nej už tortu neobjednala

autor
15. júl 2022

@victory7897 nabudúce už aj ja tak spravím