icon

Som nespokojná s objednanou tortou

15. júl 2022

Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?

sue155
15. júl 2022

Síce nemám skúsenosť s tortou ale so svadobnou kyticou. Žiaľ, videla som ju až keď mi ju manžel priniesol, keď ma prišiel pýtať! Bola sobota poobede a kvetinárstvo zavreté. Moje sklamanie malo level milion. Bola som v tom kvetinárstvo 3x,3x sme si overovali, že akú kyticu si predstavujem a urobili mi inú,z iných kvetov. Ja viem ze na tom nestojí svet, ale sklamalo ma to. Manžela som si vzala aj tak 😅. No ale tým chcem povedať, že v pondelok som tam došla, do kvetinárstva a vypucovala som im žalúdok a vrátili mi peniaze za celú kyticu. Ako nerobila som to preto, lebo sak som ju "použila", ale sa mi ospravedlnili a sami mi profesionálne navrhli, že mi vrátia peniaze. Chápem ta, treba sa ozvať. Netreba sa báť, mala ta upozornit na zaciatku, že si netrúfa na takú tortu, alebo ze bude vyzerať inak ako na obrázku. Ja by som jej zavolala istotne. Fotku máš prosím ta? Som na ňu zvedavá 🤭

victory7897
15. júl 2022

Ja normalne len ziram poslednú dobu keď kliknem na nejakú foto torty,úplne nemožná,a tam dole hneď komentáre prekrásna atď..asi sú ľudia slepí alebo ja neviem..určite tu daj foto ako to malo vyzerať a ako vyzerala..sto ľudí sto názorov..nech sa vyjadria viacerí

zuzzinka
15. júl 2022

Posli aj mne, prosim ta 🙂

autor
15. júl 2022

@thereisabear cela postavička je divná, tam nielen stehná chýbajú ale celková modelacia veď to vôbec nemá obrysy

dori92
15. júl 2022

Ahoj, pokiaľ ozaj niesi spokojná tak jej napíš, myslím si ze ak ma trochu sebareflexie tak aj sama ti navrhne ze ti časť vráti...mne sa raz stalo ze som prebrala krásnu tortu a do druhého dňa sa rozpila oblátka a mala som z postavičky Binga chobotnicu 😂😂 ale ja som to neriešila, viem ze s oblatkou robila prvý raz tak som si ju sama prerobila... Ak môžeš posli aj mne, som zvedavá.

crazy_lazy
15. júl 2022

Aj mne prosím pošli foto do správy. Ďakujem

autor
15. júl 2022

@dori92 no ona mi napísala že sa naozaj veľmi snažila, ja si snahu cením ale do pekla keď raz pošlem akú chcem tak prečo si to spraví po svojom 😅

autor
15. júl 2022

Baby poposielam vám fotky len mi dajte chvíľu čas

w123
15. júl 2022

aj ja sa chcem zasmiat 😃

autor
15. júl 2022

@sue155 presne svet sa nezrúti ale predsa máš nejakú predstavu chceš to mať pekne ešte si aj zaplatíš za to a príde ti úplne niečo iné tak ako zamrzí to

autor
15. júl 2022

@lindous no práveže ma namakané torty aj s postavami a všetky boli fakt krásne
A keď som videla tu moju no prekvapená som bola veľmi ale negatívne

valentina12345
15. júl 2022

aj mne prosim posli. s mojou zvedavostou nezaspim ak ju neuvidim😅

syslik81
15. júl 2022

ved daj fotku verejne na porovnanie .. neavas sem kto piekol tak co

autor
15. júl 2022

@syslik81 nechcem ak by sa náhodou ona našla v tom… bolo by to nepríjemne pre ňu

syslik81
15. júl 2022

neprijemne/ ved musela vidiet co ti dava - a co si ziadala ... neprijemne by si sa mala citit ty a nie ona]

surama
15. júl 2022

Nech ti aspon preplati tu novu postavicku, ktoru si das robit 🙂

janulienocka
15. júl 2022

Aj ja prosím foto

blondinka95
15. júl 2022

Pošli aj mne foto, tiez občas pečiem aj som pracovala vo výrobe, zaujíma ma ako veľmi je to rozdielne..

misica16
15. júl 2022

Aj ja by som ju chcela vidieť 🙂

janinka007
Autor odpoveď zmazal
tinky2552
15. júl 2022

Aj mne pošli prosím 😀

elizita
15. júl 2022

Daj sem foto,všetky sme zvedavé. Veď neuvádzas kto to robil

n_i_ka
15. júl 2022

Tiež by ma zaujímala 😀

autor
15. júl 2022

Poposielala som vám tie fotky ak som na niekoho zabudla nech sa mi pripomenie 😄 a kľudne mi napíšte či preháňam alebo je to ozaj mimo predlohy… ak som naozaj len zbytočne náročná tak to nechám tak a nebudem to ďalej riešiť

kepassa
15. júl 2022

Tiez som zvedava posli mi foto 😊
Preto peciem iba pre blízku rodinu
Ono fakt to treba vediet
Cena za tortu bola kolko?

janinka007
15. júl 2022

Prosiiim🙏

misica16
15. júl 2022

Tá torta vyzerá ako od Lorny a ona má ozaj krásnu robotu, poznám možno jednu takú cukrárku čo má takú peknú robotu. No zase pani nemala sľubovať niečo, čo nedokáže urobiť. Neviem ja ako sa poznám by som to nechala tak, ale zase keď by to všetci tak urobili, tak pani si môže byť vedomá svojej nedokonalosti a napriek tomu každému sľubovať hory doly s tým, že jej to prejde. Akože beriem, že som videla aj horšie, ale keď mi raz niekto povie, že tortu dokáže pripraviť podľa mojich predstáv a ja mu zato zaplatím a dá mi toto, tak to nie je celkom ok. Ak sa pani učí modelovať, tak to mala na rovinu povedať a podľa toho by ste sa rozhodli či do toho ísť alebo nájsť inú cukrárku.

autor
15. júl 2022

@misica16 veď jasne ja to beriem asi som vybrala veľmi detailnú postavičku tak kľudne mohla povedať že žiaľ je to veľmi náročné a ja by som vybrala niečo jednoduchšie

kepassa
15. júl 2022

No takze poviem Ti to z mojho pohladu
Peciem si torty a viem kde mam svoje limity
Ta predloha je fakt uz vyssi level, musis vediet modelovat
To ta pani nevie. Resperktive sa precenila. Torta nie je sama o sebe zla. Cakala som horsie. Vidno, ze sa snazila. Ale nedala to... Rovno by som ju obratom kontaktovala s reklamaciou. Urcite by som pozadovala aby to bud opravila (dolepsila,prerobila) alebo by som ocakavala zlavu (ale urcite nie 5€...) Este mozno pekny zapich s konom alebo oplatka s peknym obrazkom kona by to zachranili ...

25daniela
15. júl 2022

Aj mne prosím pošli foto