Som nespokojná s objednanou tortou
Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?
Fuu takze, mne osobne skoro oci vypadli. To je teda riadny rozdiel predloha a torta od pani. Ani kusok z predlohy tam nie je. A ani tu farbu by som neoželela, pretoze prave s nou to je dotvorené do toho krasneho výsledku. Akoze ja som k sebe velmi kritická pri modelovaní, ale takto zle by som nevymodelovala ani v mojich zaciatkoch a to nemam ani po rokoch dokonalu pracu. Fu, by som sa veru hanbila toto odovzdat. Toto je teda riadny omyl ,mrzi ma to a urcite sa jej ozvi a maj pripomienky k celemu vyzoru,nielen postavicke, posli jej to ako nam, nech ma vedla seba tie foto a mozno si uvedomi, ze je to uplne ina torta
Tak už aj ja som zvedavá. Môžem poprosiť foto? Nám torty robieva moja kamarátka, ktorá to má ako hobby. Má krásne torty, ale nie je profesionálka, takže ja jej väčšinou pošlem názov témy, pár fotiek stiahnutých z netu, ale vždy jej poviem, že "niečo v tom štýle", aby ona nebola v stresa a my neskôr sklamaní. Väčśinou urobí niečo svoje a sú ešte krajšie ako tie z netu. Od profesionála za tie prachy človek ale čaká viac.
Ahojky,toto aj mňa zaujíma, pošleš mi prosím fotky? Dakujem🌷
Ahoj, pošleš prosím foto aj mne?
Aj ja si prosím foto 🙂
Ja rada peciem ale modelujem z hliny takze viem porovnat, ze to ta pani totalne odflakla.... cele jak to je. Jedine tvar torty sedi 🙈
Aj ja poprosim foto 🎂. Dakujem
@vlucifuk jasne pošlem, no ja som chcela presne takú ako na fotke 🤷🏼♀️
Ahoj aj ja poprosím fotku,som zvedavá 😄,stalo sa mi niečo podobné, tiež som to nechala tak
Pokiaľ sa ta pani prezentuje dokonalou prácou, tak bud nestíhala a dala tu tortu niekomu upiecť, alebo aspoň tu postavičku dala vymodelovat, tak to je fakt dosť amatérska práca, alebo si sťahuje cudzie fotky.
@neanonymna tu nejde o to co dcera, ale keď si raz za niečo zaplatím, tak očakávam aj patričný výsledok.
@neanonymna áno ale ide o princíp.. veď platím za niečo čo som nechcela
Mne fotka stále neprišla :( a to som bola zvedavá lebo rada pečiem.
@crazy_lazy už máš 🙂
Bože sa necháš prosiť na štyri strany o fotku...si musela čakať , že bude záujem tortu vidieť... čo ty vieš ,či si jej ju už do ip neposlala, nevieš kto je za nickom...robíš tu také drahoty kvôli jednej fotke..
@miskakyska ???
Aj ja chcem tu tortu vidieť 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@neanonymna tak pre mna je hrozna, mala som nejakú predstavu a je to veľmi ďaleko od predstavy
Stala ma 60€
Pozri, nikde tu na cukrarku nenadávas, len vyjadrujes, že sa ti torta nepáči. Nehanbila by som sa sem tu tortu zverejniť, aj keby sa dotyčná spoznala, ak neuvediem jej meno. Nevidím na tom nič zle. Sama keby ju pečiem a nájdem sa tu, vidím, že zákaznícka sa mi to bala povedať, ale je proste sklamana.
@nnnuuunnn v poriadku, tvoj názor 🙂
Ďakujem za fotky. Áno, torta s predlohou nemá veľa spoločného. Ak si chcela presne takú istú, tak to nie je ani náhodou, to by som bola sklamaná aj ja, hoci torta nie je škaredá. Je pekná, ale iná. No a jednorožec sa vôbec nevydaril. Toho by som fakt vymenila a pýtala zaňho peniažky. Verím, že sa Vám to podarí zachrániť a že bude chutná. Dcérke všetko najlepšie k narodeninám!🦄
Ak môžeš posli foto ďakujem 😄
@vlucifuk ďakujem 🙂
daj foto ved nemusiš napisať o koho sa jedna vôbec len aku ma robotu.
No môj názor je, že ta torta vyzerá naozaj dosť amatérsky, príde mi to ako karikatúra od dieťaťa 🤷♀️

Poslete prosim aj mne foto?