Som nespokojná s objednanou tortou
Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?
Posli aj mne foto, fakt som zvedavá
@nnnuuunnn no som chcela keby mi aspoň tu novú postavičku preplatila keďže mám kvôli tomu len zbytočne ďalšie náklady
Ale pani je sebavedomá že všetko je ok vraj
Veď ale keď je taka sebavedomá, daj fotky, aby ich všetci videli, vôbec nemusíš písať meno, kto to piekol
Mozem Vas poprosit o fotku aj ja? Dakujem. 😕
Este raz by som jej asi napisala, že nech sa lepsie pozrie na foto a povie ci by ona bola spokojna ked predloha je uplne ale uplne iná ( keby sa aspon trocha podobala tá torta) , ze proste mas dalsie naklady aby bol aspon konik normalny ,o farbach ani nevravim. Ze budes pisat recenziu tak nech vies co napisat
@skeblicka77 presne, keby sa tu cukrárka našla, tak bude mať aspon názory aj od ostatných
Vdaka za fotku. Tak minimalne mohla dodrzat farebnost torty. Zafarbit krem a zbytocne tam nepchat tu sytu ruzovu,ak cela predloha je v takej pudrovej dymovej. Mam zakaznicku,ktora by mi pri takej predlohe zdoraznila: Mohla by si mi tam dat taky odtien zlatej? Cize mne by prekazal aj odtien zlatej. Ale to je o inom. Je vidiet na tom jednorozcovi,ze to chcela nejak urobit. Ale pochopim,ze to nie je lahke. Mrzi ma ale ten zvysok. S tym sa pohrat dalo. Ak pani netusila,ako a z coho urobit tych mini motýľov,tak to je tiez okolnost,ktoru nedotiahla. Nemala na to moznosti a pomocky,mozno. To poznam.
Aj mna by zaujimala ta torta, ak teda mozem poprosit foto. Ja som posledne roky tiez zvykla uz len tortu dat upiect s potahom a dekoracie si kupim podla predstavy - mala postavicka/lego/lolka a pod. cize je to uz vlastne aj hned darcek.
mozem aj ja poprosit foto? dakujem
Autorka pošleš aj mne prosím foto torty ?
Baby, ešte aj s druhou pani čo som bola dohodnutá že mi spraví tu novú postavičku tak mi to zrušila lebo to nebude stíhať spraviť 🙈🙈🙈 ja sa na to už vykaslem
Ukážte 😃
Tiez peciem torty a modelujem figurky ale skor len tak pre rodinu a kamaratov.. Znama nezohnala cukrarku tak sa ozvala mne ci jej spravim figurky, ktore som ale predtym nikdy nerobila... Takze hned som ju upozornila ze nerucim za to ako to bude vyzerat a samozrejme som si aj popytala menej penazi kedze to bolo nad moje sily. Takze pani si asi nevie priznat, ze to spravila na prd a minimalne by som si aspon cast penazi pytala nazad.
dakujem za foto no nie je to uplna tragedia ale ani predloha
No a uz som ozaj zvedava aj ja🤣 posli mi foto, prosim ta
@neanonymna nie, modelovaná postava musí schnúť niekoľko dni… si príliš múdra
@neanonymna nevedela že to potrebujem takto narýchlo
@autorka Aj mne posli prosiiiim
Pošleš mi tiež foto prosím 😃
aj mne prosim posli
Aj mne posli. Chcem vidiet.
posles aj mne prosim foto? dakujem
Tak na tu tortu som aj ja zvedava, posli foto pls
Aj ja prosím foto
@kepassa presne 5€ mi chce vrátiť 🫣😂😂
Aj ja chcem videet
Aj ja poprosim foto, dakujem

Nooo tak nie je zla tá torta, čo spravila, ale s pôvodnou to má ozaj spoločne len motív, ani farba nesedi, ani nič. To vyzerá ako keby si pozrela predlohu a o rok ju išla piecť s tým, že mala spomienku, že tam má byť akýsi jednorožec. 🤣 Kľudne by som pýtala aspoň 10e spať, ale popravde aspoň 15e by to chcelo vrátiť. Ale je to samozrejme ošemetná situácia, ja by som zrejme nepýtala, ale spokojná by som nebola veru. Podľa mňa je v poriadku sa slušne ozvať, že podobnosť s tortou je čisto náhodná 🤣 a teda že si si objednala niečo úplne iné. To už keď niekto pečie torty a nedokáže ani farbu namiešať na pudrovu ružovú, tak to je fakt hanba.