icon

Som nespokojná s objednanou tortou

15. júl 2022

Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?

autor
15. júl 2022

Baby kašlem na to tu to máte v plnej nádhere, porovnajte si ich a zasmejte sa

zibi
Autor odpoveď zmazal
arcanne2
Autor odpoveď zmazal
autor
15. júl 2022

Vidno tie fotky či nie?

arcanne2
15. júl 2022

Akoze torta celkom pekna,ale ten jednorožec je hrozný podľa mňa. A.teda. úplne iná ako na predlohe, to je jasné

gazpalm
15. júl 2022

Prepana🥴

autor
15. júl 2022

@gazpalm 😅😅

syslik81
15. júl 2022

😁 smiem vediet kolko si zaplatila? Ja by som sla do hrackarstva a kupila maleho kona ako topper .. bude mat aapon hracku na pamiatku a torta snad chuti lepsie ako vyzera

gazpalm
15. júl 2022

@gazpalm no vyzera to vazne ..ehm...tak to by som tu postavicku zvladla asi aj ja ,ale torta v pohode😄

autor
15. júl 2022

@syslik81 60
Keď to ani v hračkárstve nezozeniem takého koňa, majú len tých klasických hnedých čo by sa tam
Vôbec nehodilo 😂

leeloolea
15. júl 2022

Omg to je fakt hrozné 😆 ,to by som sa hanbila aj vlastnej dcérke dať. Tiež odporúčam tu figúrku z hračkarstva.

kabba
15. júl 2022

Prepac, ale za toto by som veru 60€ nedala…. Pani teda ocividne nevie modelovat a nema ani cit pre detaily. Ked to neviem, poviem hned na zaciatku, ze tortu upeciem, ale konika si dajte vymodelovat niekde inde… Aj ked to mohla zachranit teda aj tymi farbami a inymi detailami, ktore robia tu tortu krasnou, lebo narocna teda nie je, az na toho modelovaneho jednorozca. A teda ani vysoka nie je na tych 60€. Tam sa pyta este jedno plnenie za tu cenu, ked uz to tak odflakla. Ako mrzi ma to, toto nerobi dobre meno nam, co pecieme. Normalne vidno, kde vsade setrila, alebo nemala cas, tak na to kaslala. Dufam, ze aspon chutna bude a vynahradi vam to tam….

autor
15. júl 2022

@leeloolea hej bojím sa reakcie keď to uvidia 😂 ale už mi napadlo aj to že či ho nejako neoblozim cukríkmi kvietkami a posypkami z obchodu 😅 že by ho až tak nebolo vidno 😂

autor
15. júl 2022

@kabba veď ešte je ona nakoniec urazena..

anna12399
15. júl 2022

Aj ja si prosím fotku ,som strašne zvedavá

arcanne2
15. júl 2022

60€? To by som teda nedala, ozaj nízka torta. Toho jednorožca podľa mňa nič nezachráni, ten by letel von ako prvy, nejaké kvietky keby si tam dala? Trošku farebného posypu, možno ovocie. Ak teda nezozenies jednorožca

autor
15. júl 2022

@anna12399 pridala som kukni vyššie 🙂

autor
15. júl 2022

@arcanne2 jednorožec musí byt keďže moja mala si na nich fičí… ale skúsim ho obložiť cukríkmi ovocím a blbostami

anna12399
15. júl 2022

Už vidím, no vyzerá strašne keď už nič a pani si nechce priznať ze niečo pokaslala, zverejnila by som toto jej "dielo" na verejnom fóre určite, nech každý zhodnotí sám.

janula12345
15. júl 2022

Daj mu na ten hruby krcisko maslu ruzovu 😁🙈

monuska1234
15. júl 2022

Ahoj,no teda to ma od predlohy naozaj dost daleko,ja som mala pre dceru na narodeniny tiez s jednorozcom,dala som za nu 55€,pani ma upozornila,ze nevie,ci bude uplne rovnaka,najma ten jednorozec,napisala som,ze som si toho vedoma,ale proste nieco na ten styl a spravila tortu krasne,prikladam aj foto predlohy a real...5€ vratit za toto dielo,by som sa hanbila byt tou cukrarkou,mala radsej narovinu povedat,ze modelaciu nema v rukach

autor
15. júl 2022

@janula12345 vďaka za skvelý nápad inak to by mohlo pomôcť a tuším aj doma mám ružovú stužku takze naozaj ďakujem 😂

autor
15. júl 2022

@monuska1234 ako jasne nikdy sa to nespraví úplne presne do bodky ale tvoja sa úplne podoba na predlohu rozdiel je len vo farbe čo sa dá prekusnut
No ten moj kôň to je ako po porážke alebo čo 🙈
A mali ste nádhernú tortu 😊

janula12345
15. júl 2022

Urcite. Cez krk maslu a tie stuhy potiahni okolo tych captavych noh. Hlavu to ma ku podivu celkom peknu, aj tu hrivu akoze... takze len jemne zamaskovat krk a nohy

autor
15. júl 2022

@monuska1234 a pritom mna ani neupozornila na to že to bude inak

autor
15. júl 2022

@janula12345 skúsim nejako sa s tým pohrám 😌

a_andrejka4
15. júl 2022

😁😁😁😁 ja som sa z toho jednorozca strasne rozrehotala, prosim len ho vyhod kasli na cukriky, mašle atd. tomu uz nic nepomoze len vyhodit😁😁😁 PANI cukrarke urob reklamu vsade kde sa da nech si ludia robia svoj nazor, inak poťah torty akoze ok pekne vsetko vyzera chutne, no a tie farby este, tie by ma sklamali lebo rosegold a cyklamenova maju co spolocne? 😁

cincirela
15. júl 2022

Akože nech sa nikto nehneva ale za toto by som nedala ani 5€. Ta torta je hrozna. Komplet celá, ten kôň je len "čerešnička". Nechápem, že vám niečo také vôbec mohla dať. A za 60€??? To uz nechápem vôbec. Určite by som trvala na vrátení minimálne polovice. Prosím pridajte jej hodnotenie aj s fotkami nech už sa toto nikomu nestane.

monuska1234
15. júl 2022

Dakujem,uplne ma za teba mrzi,ze to takto cukrarka pomrvila,najma ked dcerka ma tak rada jednorozcov 😔
Ano ja jej dam vzdy volnejsiu ruku,poslem predlohu a napisem nieco na tento styl 😊
A ako pisu zeny vyssie,normalne by som jej pracu niekde vyvesila,mozno zachranis sklamanie z narodeninovej torty u viacerych mamiciek a deticiek.
Dcerke zelam vsetko najlepsie,hlavne si uzite oslavu a snad aspon chutovo bude dobra 😊

autor
15. júl 2022

@a_andrejka4 som rada že som pobavila už sa smejem aj ja na tom, no v prvý moment a vlastne ešte do teraz som to predychavala skoro ma šľak trafil