Som nespokojná s objednanou tortou
Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?
@katka2602 musela som googliť preboha ozaj 🫢🤦🏽♀️
Ďakujem za stránku. Ono podľa mňa ani na svojej stránke nema nejaké krásne torty s prepracovanými detailami, už pri objednávke by som vedela, že toto je nad jej sily... Avšak s tým telom jednorožca si mohla dať viac práce, hlavne ten krk, ale aj nohy. Ale podľa stránky torta je rovnaká ako všetky čo sa týka korpusu, ale postavička no, ma tam aj kúsok lepšie na instagrame.
Uz dufam, aspon chutiť bude ,za 60eur musi 🙈
@fiirsttiime neviem čo to je za hybrid, ale podľa nej je rovnaký ako na predlohe a nič mu nechýba že len farba je trosku tmavšia na hrive 🫠 smiať sa či plakať ?
@ingush616 kukni vyššie, pridala som to
@nnnuuunnn no všetky sú lepšie ako toto “veľdielo”
Ja som ešte nikdy nikde nevidela niečo takéto 🤨 unikát…
Hej no, prečo si ju teda nepridá sama na net? Keď je taká ako podľa predlohy...
@liv1 tu kukaj vyššie hľadaj, pridala som
Jaaaj uz je to tu pridane, videla som😂 @yoxinka najprv som si myslela, ze to tvoje mal byt ten jednorozec 😂😂. Boze baby spravili ste mi den 😁.
Ale poviem svoju skusenost. Jedna pani nevedela, ze fondan nemoze ist ja neviem na maslo ci co, a zacalo sa to cele topit 🤦♀️. A druha inokedy zas to iste. Prepadavali sa postavicky, akoze zachranovali sme co sa dalo.
@nnnuuunnn trup jak jazvečík krk jak labut hlava z tejto pozície celkom ok 😃 ktovie ake prekvapenie caka vnútri... kamoska chcela raz visnovu tortu a pani dala višne s kostkami 😃
@ivana.natasha pomooooooc 😃
@nnnuuunnn
No ja ti neviem 🤔 tomu chudakovi už niet pomoci podľa mna 🤣🤣
@ivana.natasha no to poteší 🙏🏻 Nerobila nám to tá istá ? 🤣🤣
Neviem ci ta istá, ale tak sklamaná ako som bola... Asi aj sama by som to dala lepšie 🙈
@ivana.natasha a ako ste to vyriešili ? Či nechala si si takúto tortu ?
Aj ja chcem fotky. 🙂
Nechala som si tu tortu. Pani som však písala, že som nespokojná, ona si za svojou "prácou" stála. Zasmiali sme sa s mužom a na ďalší víkend som objednala druhú tortu. Nebola však tak drahá ako tvoja. Stála 30 €, ale bol malý korpus, okolo kila. Chuťovo dobrá, ale estetika 0%.
Aha, už vidím. Uff, úplne Ta chápem.
Ahojky prosím ta mne si zabudla poslať tie foto 😁
Tak ako fakt hrôza, ja by som figúrku zhodila a obložila to ovocím.
Alebo skús kúpiť pokladničku 🦄 a zapichnut ju tam do stredu.
@dori92 kukni vyššie.. pozor ale riziko očného tlaku!

@20erika07 práve preto to tu riešim že či som už ja náročný nevďačný debil alebo ona je slepá.. lebo už som seba začínala obviňovať že si jej prácu nevážim no aspoň ste ma utvrdili v tom že proste to celé pokašľala a ozaj to nieje pekné