Som nespokojná s objednanou tortou
Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?
Paneboze 🙈 to co je za cudo na tej torte? Jednorozec je len podla toho rohu... absolútne amaterske podla mna .. sorry.
By som jej to vrátila a žiadala naspäť peniaze. Vobec to nie je podla predlohy.
Mimochodom aj mne v jednom známom cukrárstve dokaslali meno na torte! A ani bu ani mu. Kamoska mi to opravovala ale aj tak som bola naštvaná. Ale bola pekne zdobená aspon, cize upútalo vas ako prve to
SPomenula som si na scénu z Priateľov, keď sa pomiešali torty na Emine prvé narodeniny a tuším z jednej rozlúčky so slobodou :D Ale vážne: ja som minule videla na FB, ako moja kamoška zháňala narýchlo niekoho šikovného, ktorý jej vymodeluje iba konkrétnu figúrku na tortu.. či to sa už nestíha..?
Práve som si prelistovala diskusiu, nasla som tie fotky co si pridala a prepáč.... 😂😂😂😂😂😂 Ja som taky záchvat smiechu dostala 😂😂😂😂😂😂😂😂 mňa asi odvezú 😂 to čo je, aký pakôň 😂😂 ved to vyzerá strašidelne, ani neviem k čomu to prirovnať 😂😂😂 vykrutenec
@vilma7 na pokladničku sa mi mala vykašle 😄 chcela zjesť jednorožca 🤣 mi pili uši stále s koňmi jednorozcami, chodí aj na kone (živé), je “zažraná” do koňov, niečo ale vymyslím
@oblecenie99 skúšala som aj tak už, ale nikto mi to nevyrobí z dňa na deň 😌
Syn mal rok, "očakávania" žiadne, skôr my sme ani nevedeli ci to nieje nejaký nepodarený vtip. Nuž, naletela som, teraz si vyberám už iba na základe osobných referencií od známych.
@dori92 ja som rada ,že aspoň som vás tu pobavila keď už nič iné 🤣🤣 no už mal vseliake prirovnania, listuj a zasmejes sa 🤣
@ivana.natasha jaaj som nevedela že pre ročné… no však aj táto zas nemala nejaké hrozne torty na stránke, ale toto takéto niečo čo vytvorila mne, to som fakt ešte nevidela 🫢
@lienka.7 no jasne, a mne tu ako prvé upúta ten nepodarený kôň lebo oňho tam hlavne ide
Nazachrani ho tam nič už 😀
@autorka kedysi som piekla veľmi veľa, modelovala rôzne figúrky, kvetiny na drôtikoch, robila som aj 3D torty.. po prvých stranách diskusie som mala nutkanie napísať ti, že aj ja chcem vidieť foto - zvlášť, keď ti niektoré maminky napísali, že to nie je až také zlé.. no dostala som sa aj k fotke a teda 😁🤦🏻♀️ vyprskla som do smiechu. Je to zlé. Je to fakt zlé. Jedna vec je torta ako taká, druhá je nešikovná modelácia, nezvládnutý postup. Ten chudák nie že nemá stehná, on fakt vyzerá ako labuť krízená s neviem čím 😥 je mi to ľúto a hanbím sa za všetky amatérky, ktoré si ani nepriznajú, že to nedajú. Snáď aspoň bude chutiť.
Teraz k záchrane - ak nemáš šancu zohnať postavičku, daj túto potvoru dole a poukladaj na tortu ovocie - Jahody, maliny, ríbezle, čučoriedky, hrozno - čokoľvek čo kúpišv Kauflande, či v Lidli. Môj drobec fičal na Labkách a pár dní pred narodeninami vyhlásil, že chce na tortu Spidermana. Toho by som nedokázala verne namodelovať, tak som vytlačila obrázok a zalaminovala ho aj s pavučinou. Nemáš možnosť niekde kúpiť jedlú oblátku? mohla by si jednorožca vystrihnúť a zapichnúť pomedzi ovocie. Alebo použi čokoládky, keksíky.
Autorka, ja chápem, že to stálo veľa (60 € je fakt des), ale deti to vnímajú inak, dcérke sa bude páčiť určite, no a dospelí sa na tom zasmejete a budete mať na čo spomínať.. keď si tak pospomínam na tie kreácie, aké sme mali my na našich oslavách narodenín.. moja mama robila vždy dobošku, na to čokoládová poleva (horká plus olej či cera, čo iné :D ) a LENTILKY, to je jedno do akého tvaru či čísla vyskladané, toto bola tutovka, nedalo sa to pokaziť.. :D no a kamoška mala zase mamu, ktorá bola kreatívnejšia a robila také tie "mickey mouse torty", presnejšie akože 2D hlava Minie, vtedy to dosť letelo (prikladám ilustračné foto pre predstavu) - a my ako decká sme jej tie torty nenormálne závideli, nám sa to páčilo, my sme tam proste videli tú postavu a hotovo, nám to stačilo :D
Na pobavenie pripájam stránku k téme: https://www.cakewrecks.com/
@oblecenie99 juj prepáč ale toto je ozaj strašne 😂🫢 to už radšej nič 🤣🙏🏻
@nikaeli no zrejme jej tu tortu nechám a vráti mi €… škoda že mi nechce zlacnieť tortu ja by som si ju už potom po svojom ozdobila kadečím… lebo zas 5€ dole sa mi zdá malo
Hej, je horzná, ale ako deťom sa nám to páčilo :D daj potom vedieť, ako to dopadlo 🙂
Možno sa dcére bude páčiť. Proste nie každý jednorožec môže byť krásny. Keď vyrastie, po roku na novej torte bude krásny. Tak ako to škaredé káčatko. Ja torty pečiem a robievam sama. Tak ako dokážem, urobím. Deti to ocenia a zjedia. A je po torte. 🙂 Aj po problémoch.
Ja som davala robit u "mojej" cukrarky torty, ta ma naozaj krasnu pracu... Dcera mala tiez obdobie jednorozcov, takze prikladam fotku. Prva je predloha, chcela som ale coko a z tej poslednej so zirafou som skoro odpadla. Zirafa je modelovana podla mojkaca, ktoreho mala na fotke. Podobnost 100%. Dcera doteraz spomina, ze mala krasnu zirafovu tortu...
Prepáč, ale ten jednorožec je ako postihnutý 🙈 ružový dinosaurus skôr 😅 je to hrozné a za tie peniaze fakt hanba.
Zaniesla by som celú tortu naspäť, ach ... choď do Dráčika a majú jednorožca určite Schleich aj v Alltoys a stojí okolo 15E. Potom jej zostane na hranie.
Dnes som bola v Dráčiku a majú asi 4 rôzne druhy.
@ivana.natasha konec 😂😂😂
@ivana.natasha to torta 18+ ? 😀
@oblecenie99 figurky by mali stat ,aby stvrdli,inak mozu padnut. Da sa upevnit sparadlom a jedlym lepidlom,no aj tak by mali stvrdnut
@loliki veď jasne ale ide aj tak o princíp
Vieš to ako keby ideš do kaderníctva chceš konkrétnu farbu na vlasy a máš niečo úplne iné… veď keď si raz za niečo zaplatím tak snáď to mám mat podľa mojich požiadaviek nie ? 🙂
@guiseppinka ešte pred tým ako som si prečítala tvoj komentár som si myslela že tam je reálne plyšový mojkacik 😃
@lenqua_12325 presne 😂 ta palicka nieco pripomina 😂 ja sa tu nemozem prestat smiat az slzy mi idu
@petulda333 moja ma 3,6 kg a vyzerá ako objednaná z ali… ty si mala krásnu 🙂
To si vystihla. Ako z ali. Inak ja by som jej dala negat.recenziu. a hlavne za jej pristup. Otras
@petulda333 veru keby aspoň sa ospravedlnila že sa jej to ozaj nepodarilo… ale ešte sa bude somnou hádať že veď je skoro rovnaká
Ze skoro rovnaka. Napis jej,ze nech si necha celu sumu a nech to berie ako prispevok na okuliare. Ocividne je slepa

@ivana.natasha no však jasne ale máš nejaké očakávanie, zrejme aj ten druhý pre koho ta torta je a led vidí “toto”… aspoň že vám chutila