Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@adsumus Pripadáš mi, akoby si tu nebola sama za seba. Akoby si nehájila skutočné osobné názory, ale nejaké imaginárne "pravdy"...proste nediskutuješ, iba dookola opakuješ to isté, bez argumentov, bez informácií, nepoznáš pozadie, evidentne sa o tému hlbšie nezaujímaš, iba píšeš naučené frázy. Tým pádom diskusia nulová.
@adsumus A Ty si kedy takto otocila v nazoroch na moslimov ? 😕
@zuzkaanicka v priebehu pol roka
@alaguema aj ty klames? Aj ja klamem...vsetci sme tu klamari, ona asi ani nie je realna, podla mna je to automat nasadeny Benovou
@adsumus ja pockam este pol roka, snad zas zmenis nazor 😀 😀 😀 😀 😀
@mamulka211 ešte si nedala ani pol argumentu prečo by som mala, len ma napádaš a urážaš hihi
@adsumus ja viem, som uz raz taka... 😀 😀 😀 😀 😀
adsumus a kolky z tych bezdomovcov ma teraz domov a pracu?
@babydesire ja viem, že nevyriešim všetky problémy sveta, ak by som mohla dám im aj prácu, ak by chceli pracovať.
@mamulka211 ako to bolo s tym branenim si naseho uzemia nasimi predkami? 😀 😲
@stardust ano vidly do ruky, nikoho nepustili, nasi dedovia vedeli co robia a branili nasu krajinu pre nasledujuce generacie a ja chcem, aby aj moje vnucata a pravnucata zili v krajine, aku pozname starocia, krestanskej so slovanskymi zvykmi v bezpeci.
@mamulka211 dokoncila si vobec ZS 😝 😉 😅 😕 ???
@mamulka211 a preto sme boli tisíc rokov pod nadvládov madarov a potom rusov ty máš teda prehlad o veci uplne neskutočný
@stardust nie ja mam len matersku, preco?
@mamulka211 mna by tiež zaujímalo, aku máš najvyššiu školu. vysoku asi nie, že?
@adsumus myslela som turkov a takych tych inych, ano ja viem, ze sme boli Rakusko Uhorsko a neviem co, ale stale je to europske, teraz sa ideme miesat s kymsi uplne inym, toto uz nie je dobre.
@adsumus ja by som sa kludne dala zamiesat medzi germanske narody, aj medzi neviem ake, len nie medzi africke
@mamulka211 ty sa daj zamiešať kde uznáš za vhodné, aj iní sa daju zamiešať tiež kde uznaju za vhodné, ja som včera na jarmoku videla biele maminy s čiernymi detičkami a aj moja kamoška má černoškov troch a dobre, zlatučkí su, celá dedina chodí pozerať a čo narobíš?
@adsumus 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , kaosky maju radi ine konce co? A co ty? Tiez?
@mamulka211 a najlepší je pyšný dedo, ešte aj so synom sa udobril, čo mu vadilo, že si zobral rozvedenú, uplne pozitívum pre rodinu tieto veci.
adsumus A co onkologicky pacienti?ludia pre ktorych su nadacie?ludia z Reflexu a Modreho z neba (V siedmom nebi) ? Vies co je takych na slovensku? Kto im pomoze? Kam dame deticky utecencov ked pre nase nieje miesto v skolkach?ake budeme mat skoly - viacjazycne?uz tu mame skoly s vyucovacim jazykom madarskym. A je toho ovela viac. Ok,poskytni im nejake jedlo a cistu vodu ak nahodou pojdu okolo tvojho domu,ale viac nezmozes..presne ako s tym bezdomovcom,das mu drobne,uvaris v centre polievku ale to nestaci aby zacal plnohodnotne zit,par drobnych do kasicky pre onko deticky je dobre ale neobjavila si tym liek na rakovinu...musime im pomoct vyriesit situaciu v ich krajinach ale nato je uz neskoro,kedze tisice ludi je uz tu..pomahame grecku,pritom sa tam maju lepsie ako my na slovensku,pomahame ukrajine,pritom nam uzavreli pred par rokmi plyn (iste za chyby par politikov a p.timosenkovej netreba vinit celu krajinu),teraz utecencom z moslimskych krajin (?)...
@adsumus urcite, vylepsili vam genotyp 😀
@babydesire trochu si prečítaj o utečencoch, že to nie su nejakí bezdomovci, ale ludia so vzdelaním, bankári, treneri, učitelia, nie všetci ale slušným ludom musíme dať šancu, si myslím. prečo by sme nemali dať?

@savory ja uz tiez zacinam premyslat ci to je troll? 😀