icon

Som za pomoc utečencom

adsumus
11. sep 2015

Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.

babydesire
13. sep 2015

adsumus A co onkologicky pacienti?ludia pre ktorych su nadacie?ludia z Reflexu a Modreho z neba (V siedmom nebi) ? Vies co je takych na slovensku? Kto im pomoze? Kam dame deticky utecencov ked pre nase nieje miesto v skolkach?ake budeme mat skoly - viacjazycne?uz tu mame skoly s vyucovacim jazykom madarskym. A je toho ovela viac. Ok,poskytni im nejake jedlo a cistu vodu ak nahodou pojdu okolo tvojho domu,ale viac nezmozes..presne ako s tym bezdomovcom,das mu drobne,uvaris v centre polievku ale to nestaci aby zacal plnohodnotne zit,par drobnych do kasicky pre onko deticky je dobre ale neobjavila si tym liek na rakovinu...musime im pomoct vyriesit situaciu v ich krajinach ale nato je uz neskoro,kedze tisice ludi je uz tu..pomahame grecku,pritom sa tam maju lepsie ako my na slovensku,pomahame ukrajine,pritom nam uzavreli pred par rokmi plyn (iste za chyby par politikov a p.timosenkovej netreba vinit celu krajinu),teraz utecencom z moslimskych krajin (?)...

alaguema
13. sep 2015

@mamulka211 noo, Beňová to je (tiež) prenikavý intelekt a filantrop v jednej osobe 😀

adsumus
autor
13. sep 2015

@alaguema páči sa dať názory, pozadie, nato je tu téma, nie aby si hodnotila mna, nemáš ani na to predpoklady, koniec koncov, ale ja necchem byť hnusná, takže šup k teme.

mamulka211
13. sep 2015

@alaguema ale t je zbytocne sa s nimi hadat, ako hovoris, je to prenikavy intelekt a ona vnima realitu inac, to je zbytocna strata casu s takymi ludmi sa hadat, ber to s humorom 😀

mamulka211
13. sep 2015

@adsumus na hodnotenie tvojej osoby ma predpoklady len odbornik 😉

babydesire
13. sep 2015

adsumus A co onkologicky pacienti?ludia pre ktorych su nadacie?ludia z Reflexu a Modreho z neba (V siedmom nebi) ? Vies co je takych na slovensku? Kto im pomoze? Kam dame deticky utecencov ked pre nase nieje miesto v skolkach?ake budeme mat skoly - viacjazycne?uz tu mame skoly s vyucovacim jazykom madarskym. A je toho ovela viac. Ok,poskytni im nejake jedlo a cistu vodu ak nahodou pojdu okolo tvojho domu,ale viac nezmozes..presne ako s tym bezdomovcom,das mu drobne,uvaris v centre polievku ale to nestaci aby zacal plnohodnotne zit,par drobnych do kasicky pre onko deticky je dobre ale neobjavila si tym liek na rakovinu...musime im pomoct vyriesit situaciu v ich krajinach ale nato je uz neskoro,kedze tisice ludi je uz tu..pomahame grecku,pritom sa tam maju lepsie ako my na slovensku,pomahame ukrajine,pritom nam uzavreli pred par rokmi plyn (iste za chyby par politikov a p.timosenkovej netreba vinit celu krajinu),teraz utecencom z moslimskych krajin (?)...

eaka
13. sep 2015

Adsumus len umelo zvysuje pohyb a mnozstvo klikov ma stranke, aby boli drahsie reklamy... Alebo je to jej konicek, v dost vela temach sa takto ukaja, len rozduchava nepokoje...

mamulka211
13. sep 2015

@babydesire 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ona nevnima, daj jej to tu este raz

alaguema
13. sep 2015

@adsumus v prvom rade by si to pozadie mala mať naštudované ty, ak zakladáš tému a chceš o nej naozaj diskutovať. Čítať vieš snáď ako každý iný, ostáva len naučiť sa selektovať. Ja nemám dôvod dopĺňať tvoje vzdelanie a diskutovať s niekým, koho nezaujíma problém komplexne, je strata času. Nezaujíma ťa prečo a ako vznikla táto situácia, len tu prezentuješ nejaké kvázi správne postoje bez toho, aby si vôbec vedela o čom točíš. Ďakujem, neprosím. Takže pekný podvečer.

babydesire
13. sep 2015

adsumus Ty si precitaj co som pisala,ani v jednom prispevku som nepisala,ze su bezdomovci.pisala som o nasich slovenskych bezdomovcov,ktory takisto potrebuju pomoc..a propo: Bez-domovec znamena clovek bez domova.oni svoje domovy opustili alebo boli znicene.takze niesu bezdomovci? A aj na nasich uliciach mas bezdomovcov rozneho vzdelania a mnohy v minulosti mali pracu.a prave ty vzdelani narobia v krajinach vzdy najvacsie nepokoje,ty nevzdelani len kricia,ty vzdelany budu bojovat za svoju kulturu a nabozenstvo.

adsumus
autor
13. sep 2015

@babydesire ešte kolkokrát dáš svoj príspevok, to ti mám kopírovať moju odpoved zakaždým? apropo

trochu si prečítaj o utečencoch, že to nie su nejakí bezdomovci, ale ludia so vzdelaním, bankári, treneri, učitelia, nie všetci ale slušným ludom musíme dať šancu, si myslím. prečo by sme nemali dať?

adsumus
autor
13. sep 2015

@alaguema ak nemám naštudované pozadie, podla teba, páči sa dať pozadie, nato je diskusia, ja ti na tvoje pozadie zareagujem, ak tak.

babydesire
13. sep 2015

mamulka211 Ma pravo na svoj nazor a tak ako my nechapeme ju,nechape ona nas..vies tlachat o tom co je spravne je pekne ale su to len reci,ze...je to len diskusia a nie nabor..ja trvam na svojom - ochranim svoju rodinu..ta zena si neuvedomuje dosledky do buducnosti,ale niektory taky su

adsumus
autor
13. sep 2015

@babydesire ako ochrániš svoju rodinu?

alaguema
13. sep 2015

@adsumus nie, nedám. Ty mi na nič nezareaguješ, lebo nemáš šajnu. Teda možno zareaguješ, ale bude to ďalšia, mierne povedané, úvaha, ktorá vznikla na základe neinformovanosti. Čím dlhšie čítam, čo sem píšeš, tým viac ma o tom presviedčaš. Utečenci bankári??? Ty si musela spadnúť z nejakej inej dimenzie. Fakt strata času s tebou. Nebudem už reagovať, ani keď ma označíš.

babydesire
13. sep 2015

adsumus tvoj prispevok 19:13 si uz raz pisala,prosim znovu si precitaj diskusiu lebo ja reagujem na tvoje nove prispevky..trochu si sa sekla,ked si ma obvinila ani presne neviem z coho,co ten prispevok 19:13 znamena

babydesire
13. sep 2015

adsumus tvoj prispevok 19:13 si uz raz pisala,prosim znovu si precitaj diskusiu lebo ja reagujem na tvoje nove prispevky..trochu si sa sekla,ked si ma obvinila ani presne neviem z coho,co ten prispevok 19:13 znamena

babydesire
13. sep 2015

adsumus Teraz som si vsimla ze moj posledny prispevok sa tu dal 2x. Ospravedlnujem sa ze ta tak poburilo to ze sa to tu zobrazilo znovu. Logicky naco by so to robila? 🙂 mam proste blby internet,pisem cez mobil,a niektore funkcie mi nefunguju alebo mi to tu blbne.to ta mohlo napadnut.ale nevadi...

anickablava
13. sep 2015
Používateľ anickablava je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anickablava.

Čo utečenec to bankar. Panebože.

adsumus
autor
13. sep 2015

@babydesire mne to nevadí, že dávaš svoje príspevky viackrát, len neviem ako mám reagovať nato.

anickablava
13. sep 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anickablava.

K diskusii.Ak tak chces pomahat tak v čom je problem?????Zober prašule, potraviny zo špajze a pomahaj. Tábory predpokladam ze vies kde su. Tak nech sa paci. Potom si radi precitame tvoje dojmy.

mamulka211
13. sep 2015

@anickablava ten vlavo stvrty je doktor a ten piaty vzadu vyzera ze je minister 😀

mamulka211
13. sep 2015

a adsumus nevidiet, ta je za tou plachtou a nalieva caj :D

zuzkaanicka
13. sep 2015

@adsumus Dakujem. A mozes aj napisat, co Ta priviedlo k zmene nazoru?

anickablava
13. sep 2015

@mamulka211
No adsumus ešte len čaka pri brehu. Čo ma skor udivuje, žiadne ženy deti.Nemali by tito mladenci peknekrasne radsej ostat doma a pomoct k tomu aby vojna skoncila???

babydesire
13. sep 2015

adsumus Teraz som si vsimla ze moj posledny prispevok sa tu dal 2x. Ospravedlnujem sa ze ta tak poburilo to ze sa to tu zobrazilo znovu. Logicky naco by so to robila? 🙂 mam proste blby internet,pisem cez mobil,a niektore funkcie mi nefunguju alebo mi to tu blbne.to ta mohlo napadnut.ale nevadi...

mamulka211
13. sep 2015

Mna by zaujimalo, kolko trva taka cesta takou lodou do ciela, kde ti ludia chodia na zachod, co jedia, kde spia...napriklad nechapem, naozaj to nechapem, ako sa mozu inteligentni ludia napchat v pocte 71 do dodavky, kde by sa pohodlne neusadilo ani 20 ludi, bez toho,aby si dopredu overili, ci tam funguje nejaky prisun vzduchu, chladenie, klimatizacia...ved do takeho priestoru by dobrovolne nenastupil ani hovadzi dobytok, to je uplne vymletie mozgov, absolutna absencia inteligencie a este tam boli aj deti...prepacte, ale toto moj hlupy europsky mozog nepochopi. to rovno mohli umriet aj doma vo vojne, nemuseli ist umriet k nam a este takou krutou smrtou.....

adsumus
autor
13. sep 2015

@zuzkaanicka vlastne ja som asi tak veľmi nezmenila názor, len som si dala veci dokopy a ludí, čo lajkuju proruských diskuterov, z toho mám des, moj dedo šlahol so stranou, potom, čo nás obsadili, nebudem kaziť tradíciu rodinnú. hihihi a to bol partizán, sme takí akí sme a vy ste takí akí ste.

zuzkaanicka
13. sep 2015

@adsumus no, tak z mojho pohladu si otocila o 180 stupnov 😉 ... a nejako neviem, preco spominas tie lajky 😕 ... ak myslis, ze napr. ja mam ku komunistom blizko, tak si vedla ako jedla 😉 ... alebo som Ta zle pochopila? ... u Teba mam dojem, ze ides z jedneho extremu do druheho, nezaskodil by zdravy sedliacky rozum, hmmm, len ten sa kupit neda 😉