Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@sardinka333 kto to dokáže bojuje a kto nie uteká, ty by si bojovala? malé dieťa máš hádam, išla by si do boja, keby si vedela, čo ťa čaká? ináč, pešmergov neskutočne obdivujem a vždy mám slzy v očiach, ked sa pozerám na ich tváre a ich boj.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3169924...
a ešte podotýkam, že pešmerga su väčšina muslimovia, to bude pre vás asi neprekonatelné protirečenie, že bojuju proti muslimským fanatikom.
a ešte im vyjadria sucit a daju napiť, ked zomieraju, uplne nepochopitelné, že?
http://rudaw.net/english/kurdistan/280820152
@adsumus prečo by to malo byť nepochopitelné? v prvom rade si oni musia urobiť poriadky medzi sebou, a dobre to vedia.
@sardinka333 tento problém je obrovský a tvrdiť že, že my ružovučkí europania sa nepodielame svojou troškou do mlyna je nezmysel.
@adsumus kde mas istotu ze ty co maju toto správanie a robia zverstvá co opisuješ nie su medzi utečencami... Nechápeš ze mi nemáme prečo prijať polku 20 miliónovej krajiny a ďalšie milióny ako bonus z iných "... stanov" Nechápeš ze to co robia tam si robia medzi sebou moslimmi? Ze kresťanov uz dávno vyhnali? Je to iná neprispôsobiva mentalita..
Uvedom si ze ked ich bude dost v Európe zacnu sa mlátiť medzi sebou tak ako to uz robia v utečeneckých táboroch...
Este ti nedošiel manuál s novými inštrukciami? Európa začína cúvať a nadšenie sa uz nenosí.. Pomaly ale iste su veci jasne aj politikom.. Ekonomická invázia moslimov.. Zničili si krajinu a ako riešenie ideme ďalej.. Aký vzťah maju ku svojej krajine a aký myslíš ze by mali k Európe?
Alebo ked tu budu zeny znasilnovane kde uz Švédsko vďaka moslimom vedie tak sa schovaš? Toľko obáv o moslimov ale nejak nemáš obavy i Európanov..
@sardinka333 ja nezastávam isis, to si totálne prehnala. čo to má znamenať?????
@adsumus čo by som to prehnala..ty to prehanas už niekolko dní🙂 chudaci utečenci a zlý europania nie? Ja som ti nikde nenapisala ze zastavaš ISIS čítaj a nebud vztahovačna a neprekrucaj..ja som ti napisala že ak ti tak moslimovia ,,režu,, tak im chod pomahat..je mi jedno kde kludne aj do Nickeldorfu tuto za ,,humna,,.
Slovaci su len kvapka v mori...pekne tam hovorí o ,,navratovej politike,, u španielov...a zase dokola ochrana hranice, pomoc turecku n aktorý je tlak...atd. dobré video - diky len tu u mna utvrdilo postoj ze ,,kazdý preč,, kto nie je priamo ohrozený vojnovým konfliktov. O Kadafim ,,svatá pravda,,.... 🙂
@adsumus teraz ma mas za blbu?
cely cas ti hovorim, ze to maju v krvi!!! su ina kultura! maju iny vztah k zivotu ineho cloveka. iny clovek ich nezaujima. v mene nabozenstva budu zabijat. ja ich tu nechcem!
ty ich obhajujes, napriek tomu, ze o nich vies, ze zabit pre nich cloveka je ako zabit komara.
vies aka je tam vysoka pedofilia? vies, ako znasilnuju chlapi chlapov?
vies co, dnes uz nic nepis, pozri si tento film http://www.csfd.cz/film/226770-lovec-draku/ a ci by si chcela, aby tvoj syn prezil nieco take.a toto je iba film, realita je horsia.
@adsumus a vies kolko moslimov, ci uz su z tunisu, z egypta, z turecka - hlavne v letnej sezone zbali aj o 20 rokov starsie zenske, aby hned spisali manzelsku zmluvu v letovisku? potom tieto zenske daju legalizovat sobas na osobitnej matrike, alebo ich pozvu na slovensko cez oficialne overene pozvanie?
vies kolko zien sa "spriatli" cez net, rozne chaty s nigerijcami a odidu si ich zobrat za manzelov po dvojmesacnej znamosti rovno do abuje?
vies kolko fiktivnych sobasov slovenky uzatvoria s moslimami v takom anglicku????
nemas sajnu....
@adsumus moslim, ktory bojuje za svoje pravo na zivot vo svojej krajine, to je uplne v poriadku. ale moslim, ktory sa zbabelo zbali a zdrhne za strykom, ujom z desiateho kolena namiesto toho, aby sa postavil na odboj, popri tom porusi vsetky pravidla medzinarodneho hranicneho styku viacerych krajin, plati prevadzacom, falsuje doklady. tak tychto ja a ani viaceri ludia velebit nikdy nebudeme
@valy no holt nepochopili sme asi viacerí...🙂 Ale tak nie som z Lendaku ani z vychodu nejake boje medzi kostolnikmi su typické pre ,,dzedziny,, ...tu ma nikto neobmedzuje, nevyhana ani nesleduje suseda na dochodku či som bola v kostole alebo nie...v meste s cca 500 tis. obyvatelmi je to každemu šuma fuk čo si kto robí...aj keby som ,,poskakala,, po biblii tak ma maximalne slovne odsudia ale hlavu mi za to nikto neodreže... 🙂
@sardinka333 na vychde su "valaly" 😉
@zita19 nech je tam čo chce.....ja som rodená paštekarka.... 🙂
@sardinka333 Komarno ma pol milona obyvatelov? Nejak rychlo ste namnozili
@zita19 no...to moj stary mi tam naschval dal🙂 lebo sa furt dotahujeme... 🙂
v zivote som tam nebola 🙂 byvam v BA.
@sardinka333 no a sme pri podstate problemu. Ako je mozne, ze ti stary zasahuje do toho co mas na svojom sukromnom ucte na MK? Nie je aj u vas nahodou patriarchat? Ci ty si bez neho uplne nemozna a nevies si ani taku stupidnost opravit v profile? Alebo sa hadam hanbis za to kde byvas? Lebo pastikari su v BA cezpolni. Mozno si tam doputovala z Uble a to je asi to iste ako Lendak, leb sa tam bisiduje
@adsumus ze je to totalna kravina. Zdroj Al Jazeera? 😅 Dala som ti sem ZDF dokument, tam mas odpoved na to miesanie....anglicky predpokladam ovladas, lebo je to s AJ titulkami. V dokumente Ti nemecky chlapci albanskeho ci tureckeho povodu poropravali ako je to s branim si inych nez moslimov. Ved sleduj co tu ludia davaju, nedala som to sem len tak, pre srandu kralikom. 😉
@zita19 Zitus, to boli komare, nie obyvatelia 😀

@sardinka333 hlavne, ze su katolici 😀