icon

Staršia pani na ulici na mňa ukázala prstom a vraj som sa "prespala"

18. júl 2022

Dnes som bola s malou na prechádzke a pani na ulici na mňa ukázala prstom a povedala svojmu chlapovi (?) že ,,Aha, táto sa tiež prespala”. Ja som ostala stáť ako pripečená a odišla som preč… ako by ste zareagovali?
Mám ročné dieťa, ja mám 25 rokov, pred materskou som mala super prácu. Máme s mužom zázemie, vlastný byt. Nechýba nám nič a som veľmi rada že máme aspoň jedno dieťa, keďže lekári mi hovorili že otehotnieť bude ťažké. Prečo majú toto za potrebu niektorí ľudia? Táto pani v dôchodkovom veku bola kedysi moja vychovávateľka v družine na ZŠ… ona si ma urcite nepamätá. Rozmýšľam nad tým celý večer, prečo to vlastne povedala… Vyzerám síce mladšie na svoj vek ale prečo proste musia v podstate cudzí ľudia toto riešiť? A vlastne prečo toto riešila?
Neviem, je to niečo nezvyčajné mať v tomto veku dieťa? Nemyslím si.

Strana
z2
syslik81
19. júl 2022

mono bola chora ,,usmiala by som sa a sla dalej .. nikoho z okolia si nepoznala tak co?? mne raz stara babka pred obchodom vynadala na cele mesto ked som tam stala s kocikom a cakala na sestru ci sa nehambim taka mlada a uz decko-mala som 20 ale vyzerala na 16 .. kricala a kricala tym babkovskym tonom . ked sa konecne ukludnila som len na nu pozrela a povedala ze je to sestrine dieta a usmiala som sa .. stala tam a pozerala este dlho po tom co sestra vysla z obchodu a odisli sme

heln
19. júl 2022

ako by som reagovala? povem si: "krava stara" a pustim z hlavy....

petricka22
19. júl 2022

Naco sa takymito hlupostami zatazovat. Preco riesit kazdy prd v zivote. Hodim za hlavu a idem dalej a mam kludny spanok.

terry2003
19. júl 2022

@jankalukasova
@marlen16
@bessie12
Ďakujem za vysvetlenie.

denda007
19. júl 2022

Jedna moja kamaratka ma tiez taketo stastie na hlupe klebety v nasej dedine a to tam uz ani 5 rokov nebyva 🙂 ludia su hlupy, viac sa k tomu ani povedat neda

zuzi56
19. júl 2022

Mne sa stalo niečo podobne, pani bola psych.chorá, tiež ma to zarazilo.

bimbambom
19. júl 2022

Ako nič v zlom , ale pani nemusela byť ok .
Bežne som toto videla doslova kade tade . Nikto to neriešil .
Rovnako si myslím , že nie si taká zaujímavá ako si myslíš , určite nikoho na ulici nezaujíma či si sa prespala alebo nie .
Nerozumiem odkiaľ sa berie to kvantum labilných ľudí , čo keď sa im ešte aj predavačka neodzdraví tak sa idú ľutovať na koníka .

renata1405
19. júl 2022

Nic si z toho nerob. Ja ked som bola tehotna a isla som po meste dokonca uplne v inom ako byvam tak mi isiel oproti nejaky muz mohol mat o 10 rokov viac nez ja a ako sa nam stretli pohlady tak mi povedal KU. VA.Ludom je. e stale a v kazdom veku.

77daniela77
19. júl 2022

@renata1405 Pripomenula si mi co sa mi stalo ked mala moja dcera asi dva roky.Isli sme za ruku a jeden debil tiez takto prisiel ku mne a povedal ze "tak by som ta po*ebal".....to bol teda pre mna sok a vsade plno ludi.....

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mimikarol
19. júl 2022

Tete asi ☀️ trošku pripieklo mozog 🤣 Mala si jej povedať "áno, prespala som sa a bolo to uuuuzasne" 🤣

negymama
19. júl 2022

mnohi stari ludia su sami a chyba im socialna interakcia ci nejaka pozornost, a obcas sa takto "prejavuju"... v ich generacii bolo normalne sa takto do ludi starat a riesit. Pamatam sa ako dieta, ze nas uplne bezne cudzi dospeli ludia "vychovali", poucovali, niekedy v dobrom, niekedy vyhrazkami ci predpovedami temnej buducnosti dnesnej mladeze...

davnejseie ked som mala mensie deti som sla poobede styrmi detmi na ihrisko, deti vyspate, najedene, sli sme s usmevom a v pohode... a taka stara tetusa mi vosla do cesty a zalomila rukz a zacala kvilit... ach paaaani, ja vam teda nezavidim...!

Kukam na nu, a este som jej duchaapritomne odsekla. ..."viete co, mozte mi kludne aj zavidiet."

saraxyz
19. júl 2022
ankare
19. júl 2022

Nerieš to ani. Pani to ma evidentne v hlave pomýlené, možno za to ani nemôže.

autor
19. júl 2022

Ďakujem baby za príspevky. Ako ja si nemyslím že je pani nejak narušená… ale ktovie. Nechám to už tak nebudem to riešiť a dúfam že sa mi už toto nestane. Keby áno tak sa ozvem 😂

@bimbambom nemyslím si že som zaujímavá. Ale porovnávať to, že sa niekomu v obchode neodzdravi predavačka a keď niekomu stará pani s pohŕdavým pohľadom povie že sa prespala, je trošku rozdiel 😊

Strana
z2