icon

Sťažovali by ste sa na kuriérku?

monika191019
9. máj 2022

Ahojte mám dnes takú zaujímavú skúsenosť s kurierkou jednej spoločnosti prišla mi doručiť menší balíček a zazvonila mi dole na dvere že je už tu a aby som si zbehla dole po zásielku ,bývam v byte na 3 poschodí a slušne som ju požiadala v telefóne či by mi nebyniesla balíček hore keďže som doma bola sama a dvoma.malymi deťmi..tak povedala že.ok lenže nevedela že ja som ešte nezavesila telefon a len som zapocula " hej isto tam máš.deti ty pi.. lenivá".. keď mi doniesla hore balík tak som jej povedala že som všetko počula a len vypýtala podpis a uhanala preč..zvažujem podat stzxnost

zmrzlinka2021
9. máj 2022

@solange7
Snad na to maju skolenia, specialne treningy a zas, ak mam problemy v komunikacii a problemy s nervami, nepracujem s ludmi.

monika191019
autor
9. máj 2022

@solange7 aký špekulant?..len som sa opýtala pre boha živého 🙈

aurora33
9. máj 2022

@monika191019 dobrý trapas :D nechcela by som byť v jej koži, ale tak čo uz. Ak má denne viac takýchto mamičiek ktorým to musí nosiť pred dvere, ani sa jej nečudujem.

barbora_t
9. máj 2022

@zmrzlinka2021 kurieri? Skolenia? Specialne treningy? 😂😂 srandujes? Moj znamy je riaditel depa a vedz ze ziadne skolenia ani treningy nemaju. Idu na prvu jazdu so zaucenym kurierom a na dalsi den "bojuju" sami 🙈

monika191019
autor
9. máj 2022

@aurora33 nikto jej nepovedal že musí .opýtala som sa či je možné ak by povedala nie: ok..nič sa nedeje nedala som jej to príkazom že doneste mi to hore..opýtala som sa či by mohla a povedala mi že mi to vynesie že nieje problém a opýtala sa na ktoré poschodie

barbora_t
9. máj 2022

Nie, nestazovala by som sa. Nebola to jej povinnost ti doniest balik ku dveram, ale len jej dobra vola 🙂

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
lusanko
9. máj 2022

Vzdy som šla dolu so synom, ked bol malý, tak na rukách som ho mala, ani by ma nenapadlo volať kuriéra hore. Ale jeden mi robí to, ze zavolá, že uz je tu a ja dolu niekedy za dažďa a on príde za 15-20 minút, tak toto mi už vadí, je to taký chlipny smrad, jednak mešká, zavádza a ešte ma aj vyzlieka pohľadom. Jeho číslo som si uložila, aby som presne vedela, že mi volá ten smrad, nech sa viem zariadiť. Okrem tohto k nam chodia samí skvelí kuriéri.

solange7
9. máj 2022

@zmrzlinka2021 ziadne specialne treningy nemaju. A to si predstav, co si za prvou zakrutou o tebe mysli casnik. 😀

heni79
9. máj 2022

@yoxinka Fúha, tak to sa čudujem, že to kuriér neotočil proti vám. A bol by v práve! Dal vám súhlas na jeho nahrávanie a následné šírenie videa? Iste nie.

lienka.7
9. máj 2022

@monika191019 stalo sa mi toto raz s vodičom MHD. Pred jeho kolegami mi tiež povedal ze som p... podala som sťažnosť, samozrejme ze henti to popreli a napísali mi ze slovo proti slovu ale ze ho teda upozornia. Cize asi tak. Nema to vyznam

monika191019
autor
9. máj 2022

@lusanko aj ja chodím s dcérou ale mala som tu aj synovca 10 mesačného ktory práve zaspával

monika191019
autor
9. máj 2022

@lienka.7 Ok ďakujem už som pochopila že nemá

heni79
9. máj 2022

@monika191019 Ja by som dotyčnej zoči-voči povedala svoje na margo jej slovníka. A ak mala problém prísť hore - mohli jej vzniknúť reálne "prestoje" - mala to povedať priamo. Že hore nič neprinesie.

lenka_xy
9. máj 2022

Tá poznámka bola naozaj nevhodná, no nehovorila ti to do očí, ani nechcela, naopak navyše ti dosť vyšla v ústrety.
Práca s ľuďmi je vo všeobecnosti o nervy a práca kuriéra obzvlášť. Za doručenie jedného balíka dostanú smiešnych pár centov, ja by som si v žiadnom prípade ani nedovolila žiadať, aby mi kuriér išiel s balíkom na tretie poschodie. A to ver tomu, že každý tretí má takéto a rôzne podobné požiadavky, absolútne sa nečudujem, že bola nervózna.
Takže za mňa sťažnosť určite nie je na mieste, ideálne sa nad to jednoducho povzniesť. Tak či tak by to k ničomu neviedlo.

yoxinka
9. máj 2022

@heni79
My sme nikde jeho video nešírili, poslali sme ho jeho nadriadenému po tom, čo môjho muža úplne neprávom častoval vulgárnymi nadávkami a následne na to mu prestali chodiť balíky s tým, že si po všetko má chodiť do depa. Keď tam môj muž volal, dozvedel sa, že kuriérovi vulgárne vynadal, preto tam odmieta chodiť, čo bolo dosť cez čiaru, vzhľadom na to, ako to reálne bolo. Keby to ostane pri tom koko*tovi, môj muž by nad tým kývol rukou a nechal to tak, ale to odmietanie doručiť balíky, to bolo moc.

zmrzlinka2021
9. máj 2022

@solange7 Tak to potom vypoveda o spolocnosti - zamestnava proste spodinu, ktora sa inde neuplatni

@barbora_t Tak obvykle dobre firmy maju plany vzdelavania svojich ludi, pretoze chcu zakazky, spokojnych klientov, dobre meno. A zakladom kvalitnych sluzieb je investicia do kvalitnych ludi.

anjelicek26
9. máj 2022

Keby kurierka kazdy jeden balicek vynasala kazdej zene s detmi na tretie poschodie, tak denne nabeha maraton... po prve dvere a dalej nie... to sa neda ani casovo, ani fyzicky robit.

janka_266
9. máj 2022

@monika191019 presne pre tieto situácie sa snažím všetko objednávať do zasielkovne 😃 vždy keď má prísť kuriér tŕpnem, či maly nebude spať, že čo by som potom robila 😃 nerada by som ich otravovala vynášaním hore 😃podľa mna stačilo,
Že ste jej to povedali osobne, možno mala len zlý deň 🤷‍♀️

moonlight1210
9. máj 2022

@lenka567899 preco hned ironia?
Ty si myslis, ze som ti tu opravu napisala z posmechu? A preco by som to robila?
Len si si nieco obnovila, co si uz od skoly zabudla (a mozno par ludi s tebou, co to citali). Nabuduce uz taku chybu neurobis. 🙂

Navyse, takto jednotlivo si veci ludia lahsie zapamataju, ako sto pravidiel naraz.

heni79
9. máj 2022

@yoxinka Čiže ste ho šírili. Poslali nadriadenému. S vedomím kuriéra a jeho súhlasom? Asi nie. Ja iba upozorňujem, že ste boli na tenkom ľade. Kuriéra neobhajujem. Iba pozor na to, čo môžete/nemôžete.

lejusinka
9. máj 2022

Kurier je povinny donasat baliky po prve dvere. Vasou staznostou jej rajon nezmenia. Asi Vam uz nevyjde v ustrety nabuduce ked sa budete stazovat 🤷🏻‍♀️ dalsia vec, vase slovo proti jej. Akoze neviem z kade mate tolko casu a energie riesit take malichernosti 😂

yoxinka
9. máj 2022

@heni79
Manžel tam volal a dopytoval sa, prečo mu nechodia balíky. Chlap na zákaznickej podpore, že zistí, na to mu volal, že sa kuriér sťažoval, že mu manžel vulgárne vynadal. Manžel sa dožadoval spojiť s niekým kompetentným toto riešiť, lebo že to vôbec takto nebolo, jediný, kto nadával, bol kuriér a nadávalo sa jemu, nie kuriérovi. Na to dostal mail, že je to dotyčnému vedúcemu ľúto, ale kuriér tvrdí opak, na čo manžel reagoval, že má nahrávky, kde je celá komunikácie zaznamenaná a pán si ich vyžiadal. Manžel mu ich poslal. Na to prišlo ospravedlnenie manželovi s tým, že kuriér bol napomenutý a podobná situácia sa už nebude opakovať. Zase úplne na hulváta, že pošlem video random človeku v spoočnosti, to nebolo.

123andy123
9. máj 2022

Preco by malo kuriéra zaujímať ci mas doma deti, je tvoj problém. Za dobrotu na zobrotu. Mohla povedať nie, ale ona ti pomohla a doniesla ti to hore. Malq si jej dat sprepitne a povedat ze si to pocula. Ona sa zahanbila a utekala kade ľahšie. Ona je tiež len človek. Ja by som sa nesťažovala.
To nemôže to 5 rocne na minútku zostať doma a postarazit to mladšie? To mladšie si mohla nechať chvíľku v postieľke.

sim_simonka
9. máj 2022

@marca12 ale no, lenivý sa sťažovať? V prvom rade si to mala vybaviť s ňou, mne keď sa niečo nepáči tak to riešim hneď a s danou osobou. Čo teda autorka, ako sama napisala, aj vyriesila. Skôr by sme k sebe mali byt tolerantný a rešpektovať jeden druhého. Až potom budú služby, ale aj ľudia ktorým sú tie služby ponúkané, na úrovni. A budú vyzerať presne tak ako všetci chceme. Čo dáš, to dostaneš.

123andy123
9. máj 2022

...Kuriérske spoločnosti by mali mat taketo služby spoplatnené, lebo pochybujem ze im každý takýto dáva sprepitné. A za "ďakujem pekne" by sa ani mne nechcelo. Pre balík si nemala čas ísť, ale na sťažnosť sa cas vždy nájde.

jannka89
9. máj 2022

@monika191019 nebrala by som to osobne, veď tá ani nepozná, povedala by to na každú, ktorá nie je schopná si zísť pre balik a robí jej robotu navyše ... Tak určite sa aj ona poučí, a nabudúce si to len pomyslí :D :D

asocial
9. máj 2022

@monika191019 nestazovala by som sa. Ja neviem, tak vzdy som si to zariadila tak, aby som zisla dole, aj ked som mala mini dieta. Doniesla ti to nad ramec svojich povinnosti. Ano, nemala byt vulgarna, ale nemala si to pocut. Ty si tiez v robote, ked si chodila, urcite minimalne raz hromzila na inych resp. nemala svoj den.

diamond007
Autor odpoveď zmazal
evica17
9. máj 2022

Presne, nie je povinna ti to nosit, ja tiez chodim po baliky a mam doma male deti. A to ja musim.prejst cez cely dvor az po branicku, kedze mame dom tak blbo, ze az nakonci pozemku. 10mesacne vziat so sebou a 4 rocne bud tiez, alebo vysvetlit a chvilku pocka
Ako nemala ti nadavat, mohla.povedat ze nie, pridte si po to.