Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@karolinakr kozy mám✌🏼 iba pol metra mi chýba🥹
@karolinakr vy ich tam máte viac? 😲😲😲🤣
Šak upresniš ktoré 😉
Ja už tak nevyzerám, už som stará a škaredá. 🥹
Jéj a nepozvali sme @chodec15, aby si potvrdil svoju teóriu 🤣🤣
@h2 len či chodec pride, ked si zverejnila teraz tuto info, že nemaš 🐐🐐
@karolinakr ale veď vie, že som stará a škaredá.
Kvôli mne určite nepríde 😄😄
@karolinakr No mne chýbať nebude. Má to byť stretnutie používateliek MK. Nie rande.
@h2 Tesco asi nie je úplne ideálne miesto stretnutia, ja sa v Blave nevyznám, určite by som prišla niekde inde ako ostatné. 😁
@krasavec007 no tak potom si aj ty senior 😉
V takej téme Fido nemôže chýbať, veď by nezaspal keby sa nevyňadril 😁
@demodun 😁
@demodun neviem aku kategoriu hlada 16- 18
@karolinakr v jeho veku?
Tak aspoň 22 - 25 🤪

Taaakže je to presne tak, ako som si myslela. Pán 43 ročný krásavec sa sem "navtírkal" s nádejou, že tu zbalí nejakú mladú mamičku a keď zistil, že väčšina z nás je síce od neho mladšia (nemyslím seba, ja musím byť v jeho očiach úplná starena nad hrobom), ale nie až tak oveľa, tak sme seniorky. Lebo on je asi okrem toho, že je neskonale krásny, ešte aj mladý telom aj duchom a baba, čo má takmer 40, či nebodaj už túto vekovú hranicu dosiahla, nemôže ani snívať o tom, aby o ňu oprel svoje mladé, krásne a jasnozrivé oko. Ach, aká to večná škoda.
(Tak, a mám ďalšieho na konte! 😈😜)
@h2 jak to jen delas

@h2 Tak ja som ešte nestretla chlapa, ktorý si o sebe myslí, že nie je mladý a krásny, to len my ženy vieme byť občas aj sebakriticke. Dokonca aj ten môj si to o sebe myslí. 😅
@janickacrazy 😂
@tundra lenže h2 ma pas cudnosti, čiže tvoja manželka je v bezpečí

@karolinakr Jasné, všetky tak vyzeráme. 🤣
Vlastne, ja som sem písala, že nie som blondína, takže ja vyzerám úplne presne tak isto, len vlasy mám tmavé. 😄