Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@kristiii tak nič, krasavec ide do špitalu, daj iný termín
@krasavec007 Ja som ťa nechcela vyhnať. Len som bola zvedavá na dôvod.
@elenita este teba som zabudla, možno sa pridáš
Skore je zatiaĺ
Bratislava - 5
Trenčín - 1
Košice - 2
@banderaska29
@karolinakr pracujeeeem moji milí účastnící "zájazdu", vždy sa potroške prihlásim a zodpoviem🙂 17.5. Bratislava je fantázia ! ten termín mne určite vyhovuje 🙂
nevieš, aka som ti vdačná za moju dobrovolnu asistenciu ! si poklad.
ja som ani nedufala, že to vyjde. som sa bála, že ma nakopete a vysmejete, že načo stretko 😀
mám super deň vdaka modremu koňovi a to po rokoch 🙂
inak aj my sme tu boli kedysi skupiny 2012 a 2014 mamičky, mali sme stretka, bola nas kopa, na to som aj zabudla 🙂 ja som si tu našla aj kamosku na kočíkovanie, dodnes sme spriaznené duše 🙂
a ešte jeden update: DIEVČATÁ, ktoré tu neboli označené, nehanbite sa, nehnevajte sa, pridajte sa ! keby som Vás tak poznala všetky, ale bohužiaľ, budte kludne iniciatívne a pripojte sa k nám 🙂 na predošlych stranách je na hlasovanie z troch miest - Bratislava, Trenčín-Košice. dajte palček, ktorá lokalita je ok a sledujte termíny 🙂
panečku už dávam chladiť moje 5l prosecco 😀
@mircalla poď aj ty s nami ! nerobte baby ozaj ...napečiem, poklebetíme 😀 dobre bude. pozerám BA Staré Mesto. no to máš na skok. aj ja som asi mala s nejakymi babami konflikt, nuž ale diskusie su niekedy zradné., treba ísť dalej 🙂
@fido69 tam je krasne..
Prvý odpadli chlapi
@fido69
@krasavec07
@fido69 ako dlho si tam?
@karolinakr v pohode, veď ak väčšine 17- teho vyhovuje, tak do toho nebudem kecat 🙂. Ono žiadny termín určite nebude vyhovovať každému.
A kde navrhujete sa stretnúť? Futbalový štadión nám asi nepožívajú… niekde pred Tescom? Nech sa pomestíme, keď nás príde 100ks🤔🤭
@kristiii to nebolo zaväzné, to len krasavec hodil do placu, že vtedy bude v BA a nakoniec nepríde
@macatt ked príde 5ks, možte si gratulovať
@macatt pred Tescom pri fĺaškách navrhujem 🤣
@karolinakr súhlasím, tam hádam trafím 😄
@karolinakr
@demodun Ale nevieme, pred ktorým Tescom. Či každá sa 17.5. postaví pred najbližšie Tesco a bude čakať? 🤣
Kočky, vyzerate niektorá takto?
To aj @fido69 zabudne na Tatry a @krasavec07 ujde z nemocnice

@h2 no aktívne sa chce zoznámiť, hlavne s Tundrom 😁
Ty nechceš vidieť Krásavca 😲😲😄