icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

karolinakr
29. apr 2024

@tundra dokedy si tu teda?

karolinakr
29. apr 2024

@pralinka25 @demodun @h2 prvi sa hlasili 3 chlapi, kt.hned zfleku odpadli..nevydržia žiadny napor skutek utek velke reči @fido69 je dokonca moj sused tu kdesi

fido69
Autor odpoveď zmazal
tundra
29. apr 2024

@karolinakr asi do 12.5.,ale to je vsetko teoria...dnes celu noc😂😂😂

karolinakr
29. apr 2024

@fido69 myslim, že si bližšie, než sa zda

karolinakr
29. apr 2024

@fido69 ulicu neviem samozrejme ani obvod

karolinakr
29. apr 2024

@macatt 36 ludí som označila a prihlásilo sa 8

demodun
29. apr 2024

@karolinakr za chvíľu ti Fido zaklope na dvere 😄

tundra
29. apr 2024

@karolinakr a realne pridu mozno dvaja...

liv1
29. apr 2024

@tundra vsak zober na to vase stretko aj manzelku pochopitelne 😁

karolinakr
29. apr 2024

@liv1 vlastne prečo nie? vyzera byt tolerantná ale ked videla @h2 kolač, ani sa nečudujem, že ma pochybnosti

karolinakr
29. apr 2024

@tundra nahodou, keby prišla iba janickacrazy alebo iba macatt mne by to vobec nevadilo ist v dvojke na kavu, alebo demodun al.banderaska 😅

tundra
29. apr 2024

@karolinakr 🤣🤣🤣

macatt
29. apr 2024

@karolinakr anooo🩷 nemusí prisť 100 ľudí💁‍♂️ aspoň ostane viac koláčikov😀 dáme kávu, všetkych poohovárame a ja budem happy 🩷

demodun
29. apr 2024

@karolinakr také intímčo beriem. 😄

h2
29. apr 2024

@karolinakr Mne ani pás cudnosti netreba. 😘👋🏻

tundra
29. apr 2024

@liv1 nosit drevo do hory?🤔🤣🤣🤣

tundra
29. apr 2024

@h2 nie je to tak,ze sa premenis na princeznu?

fido69
Autor odpoveď zmazal
tundra
29. apr 2024

@fido69 fuu,neblazni🙈

fido69
Autor odpoveď zmazal
tundra
29. apr 2024

@fido69 na to musis inac:"V mene zakona otvorte" a ona otvori😁😁😁

karolinakr
29. apr 2024

@tundra minule tu bol feši policajt, tak som sa mu prihovorila, tvaril sa zmätene

kristiii
29. apr 2024

@fido69 veď už možno búva

kristiii
29. apr 2024

Tak teda nie 🤣🤣🤣, čert nikdy nespí..

karolinakr
29. apr 2024

@tundra
raz boli v centre mesta zatarasy, policajt taky mlady tam stražil a hovorim mu, že vy taky krasavec, prečo ste nešiel za manekyna ale policajta? tak bol ticho chvilu, dedko vedla sa začal rehotať na plne kolo a potom sa poliš vynašiel a niečo mi odpovedal

karolinakr
29. apr 2024

@kristiii haha

karolinakr
29. apr 2024

Inač viete, že Linkin park ma dobre pesničky? som mala predsudky voči spevakovi, ale ked občas idu do eteru, ma hlbku ta hudba

kristiii
29. apr 2024

@karolinakr vieme, ja ich hudbu môžem..inak nepomýlila si si diskusiu, v ktorej si sa to chcela spýtať?

tundra
29. apr 2024

@kristiii kari je vzdy v spravnom case na spravnom mieste😉