Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@pralinka25 @demodun @h2 prvi sa hlasili 3 chlapi, kt.hned zfleku odpadli..nevydržia žiadny napor skutek utek velke reči @fido69 je dokonca moj sused tu kdesi
@karolinakr asi do 12.5.,ale to je vsetko teoria...dnes celu noc😂😂😂
@fido69 myslim, že si bližšie, než sa zda
@fido69 ulicu neviem samozrejme ani obvod
@macatt 36 ludí som označila a prihlásilo sa 8
@karolinakr za chvíľu ti Fido zaklope na dvere 😄
@karolinakr a realne pridu mozno dvaja...
@tundra nahodou, keby prišla iba janickacrazy alebo iba macatt mne by to vobec nevadilo ist v dvojke na kavu, alebo demodun al.banderaska 😅
@karolinakr 🤣🤣🤣
@karolinakr anooo🩷 nemusí prisť 100 ľudí💁♂️ aspoň ostane viac koláčikov😀 dáme kávu, všetkych poohovárame a ja budem happy 🩷
@karolinakr také intímčo beriem. 😄
@karolinakr Mne ani pás cudnosti netreba. 😘👋🏻
@tundra minule tu bol feši policajt, tak som sa mu prihovorila, tvaril sa zmätene
Tak teda nie 🤣🤣🤣, čert nikdy nespí..
@tundra
raz boli v centre mesta zatarasy, policajt taky mlady tam stražil a hovorim mu, že vy taky krasavec, prečo ste nešiel za manekyna ale policajta? tak bol ticho chvilu, dedko vedla sa začal rehotať na plne kolo a potom sa poliš vynašiel a niečo mi odpovedal
@kristiii haha
Inač viete, že Linkin park ma dobre pesničky? som mala predsudky voči spevakovi, ale ked občas idu do eteru, ma hlbku ta hudba
@karolinakr vieme, ja ich hudbu môžem..inak nepomýlila si si diskusiu, v ktorej si sa to chcela spýtať?

@tundra dokedy si tu teda?