Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
zapnem Teleráno a práve spieva Iné Kafe 😀
No vy ste sa tu včera pekne vyjašili.
Pridávam sa k punk rock a ja som teda počúvala aj HT a od nich napr. Mosty boli super.
A ešte Hudba z Marsu bola super sranda, 😁
@fido69 my za to nemozeme.

@karolinakr 👍
@kristiii 👍
@10zabka to s tym ine kafe nemoze byt nahoda 😄
@fido69
@pralinka25
teraz ti odpoviem - nebude sa ti to pačit , ano, je to z 1 časti pravda, z druhej skore je stale 5-2-1 čo pri počte 40 opýtaných je prachbiedne čislo, stale kontrolujem, či pribudnu likes - nie..Ludia nemaju zaujem sa stretnúť..Tie čo suhlasili, si zapišem a ked bude priležitost, sama niečo zprganizujem aj s programom potom..Ja som sice inkognito teraz, ale zas pokial nejde o život, ide o ho.. a rada sa stretnem v buducnosti s hocikym..proste berme to tak, že ludia su tu, aki su a same sa to vyselektuje
@demodun ano HT uplne som zabudla
@fido69 inak ono sa to moze zdat vela krat ako jalova debata ale ver mi kazda/kazdy si tu niecim prechadzame a nie su to pekne ani prijemne veci. Pre mna napriklad vcerajsia debata bola vitanym unikom a kocky mi tu vazne vcera spravili naladu. Nikdy nevieme kto co preziva a aj male odreagovanie moze pre niekoho znamenat cely svet. Takze verim ze @banderaska29 nam to odpusti. 🙂
Ja som dnes v kancli sama tak moze pocuvat co chcem 🤩
@banderaska29 posielame na uzmierenie🌷🍩🍻
Inak 10.5. je v Ba 30 seconds to Mars, tí sú tiež fajn, náhoda? 🤔😁
@kristiii nahody neexistuju 😀
@fido69 je to 5- 2-1?
@banderaska29 stav je Bratislava - 5, Trenčin - 1, Košice - 2
@karolinakr Teraz som to pozrela, že kto dal like na BA a ty medzi nimi nie si???
@karolinakr som vám ho vylepšila, ja som totiž svoju (ne)účasť len obkecala 🤣

@tundra No mňa si tým zmiatol. Ako si to mám vysvetliť???? 😨