Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@demodun Kto on? Kari som myslela. Organizuje, označuje, zapisuje... a sama sa neprihlási?
@karolinakr Prosím urýchlene napraviť! 🙏🏻
@h2 ja som dala na Košice😁
@karolinakr Nedala, nie si tam.
@karolinakr To sa tak nerobí, do psej matere! 😜
Mňa prosím označte, keď už bude pevný termín a miesto, už sa tu začínam strácať a som latino žena, tieto vaše Linkinky idu mimo mňa, aj keď 2 pesničky sa mi páčia, radšej si pozriem napr Jamieson Darulo☝️✌🏼😂
@macatt ked sa ti lubi James Darulo, mam jeho CD,bude sa ti lubit aj toto
bomba podla mna, pušťala som si to, ked som bola Londyne wow
stare zlate časy
@macatt strana 6
Bratislava
Trenčin
Košice
@karolinakr áno🩷 veľmi dobré👌, hneď ma to stavia zo stoličky😁
@macatt Duke Dumont, Rudimental mali koncert niekde, oplatilo by sa zajst
Piš si do diara - plany na leto 🤣
Ja som milovala Jacksona. Úplne patrím do klubu že 🤣🤣🤣
@liv1 jasne ze patris s jacksonom ci bez 🤣 ale jackson bol legenda a je jedno aky zaner. Toho poznaju vsetci od zaryteho metalistu po ludovkara.👍
@karolinakr tak ale @fido69 povedal len ze ak to bude 17 je v dierach. Inak asi moze nie 😁
@karolinakr no keď neprídeš. Tak potom ani ja. 17.teho budem s Fidom v dierach 😝😝😁
@demodun s Fidom v dierach, s Tundrom u suseda uhm..🤔
@karolinakr S Tundrom sa stretnem u nášho spoločného veterinára. 😄
@karolinakr akého suseda?
S Tundrom si na staré kolená vymeníme bydlisko. On mi nechá manželku a psa a ja jemu manžela a rybičky. 😁
@banderaska29 ja som nelajkla nic, lebo sa prisposobim a ak by bolo nerozhodne, tak rozhodnem 😀
bože idem Vás dočítat, ja som tu od pondelka nebola ! prepáčte za zanedbávanie, mam teraz časovy deficit 🙂 dobehnem, slubujem 🙂
@pralinka25
@karolinakr
ani neviete dievčatá, ako ma potešila Vaša debata o hudbe. ja som umelecka duša a už dáávno som nezažila taku prijemnu nostalgicku diskusiu, ako je táto naša takže @fido69 sklamem Ťa, ale toto ma nijak neirituje, práve naopak 🙂

@h2 on je organizátor, nemusí 😁
Alebo... Kari