icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

demodun
30. apr 2024

@h2 on je organizátor, nemusí 😁
Alebo... Kari

h2
30. apr 2024

@demodun Kto on? Kari som myslela. Organizuje, označuje, zapisuje... a sama sa neprihlási?
@karolinakr Prosím urýchlene napraviť! 🙏🏻

karolinakr
30. apr 2024

@h2 ja som dala na Košice😁

karolinakr
30. apr 2024

@demodun
@h2
označuje, zapisuje a nepríde..
to sa tak robi

h2
30. apr 2024

@karolinakr Nedala, nie si tam.

h2
30. apr 2024

@karolinakr To sa tak nerobí, do psej matere! 😜

macatt
30. apr 2024

Mňa prosím označte, keď už bude pevný termín a miesto, už sa tu začínam strácať a som latino žena, tieto vaše Linkinky idu mimo mňa, aj keď 2 pesničky sa mi páčia, radšej si pozriem napr Jamieson Darulo☝️✌🏼😂

karolinakr
30. apr 2024

@macatt ked sa ti lubi James Darulo, mam jeho CD,bude sa ti lubit aj toto
bomba podla mna, pušťala som si to, ked som bola Londyne wow
stare zlate časy

https://www.youtube.com/watch?v=vWbzten6JEs
macatt
30. apr 2024

@h2 možno by sa ešte niekto prihlásil, ale už to tu má 18 strán a nemusí to nájsť🥹

karolinakr
30. apr 2024

@macatt strana 6
Bratislava
Trenčin
Košice

karolinakr
30. apr 2024

@h2
@demodun
tundra, krasavec, fido sa sice prihlasili, ale neprijde ani 1

macatt
30. apr 2024

@karolinakr áno🩷 veľmi dobré👌, hneď ma to stavia zo stoličky😁

karolinakr
30. apr 2024

@macatt Duke Dumont, Rudimental mali koncert niekde, oplatilo by sa zajst
Piš si do diara - plany na leto 🤣

liv1
30. apr 2024

Ja som milovala Jacksona. Úplne patrím do klubu že 🤣🤣🤣

h2
30. apr 2024

@liv1 Náhodou, Jackson bol výnimočný, ja som ho tiež milovala. ♥️

pralinka25
30. apr 2024

@liv1 jasne ze patris s jacksonom ci bez 🤣 ale jackson bol legenda a je jedno aky zaner. Toho poznaju vsetci od zaryteho metalistu po ludovkara.👍

pralinka25
30. apr 2024

@karolinakr tak ale @fido69 povedal len ze ak to bude 17 je v dierach. Inak asi moze nie 😁

demodun
30. apr 2024

@karolinakr no keď neprídeš. Tak potom ani ja. 17.teho budem s Fidom v dierach 😝😝😁

h2
30. apr 2024

@demodun Fíííhaaa! No ale toto?!

h2
30. apr 2024

@demodun Karolína zorganizuje stretko, nepríde, ale bude náš zdiaľky sledovať špionážnym ďalekohľadom a parabolickým mikrofónom. 😂

demodun
30. apr 2024

@h2 🤣🤣🤣

karolinakr
30. apr 2024

@demodun s Fidom v dierach, s Tundrom u suseda uhm..🤔

h2
30. apr 2024

@karolinakr S Tundrom sa stretnem u nášho spoločného veterinára. 😄

demodun
30. apr 2024

@karolinakr akého suseda?
S Tundrom si na staré kolená vymeníme bydlisko. On mi nechá manželku a psa a ja jemu manžela a rybičky. 😁

h2
30. apr 2024

@demodun K tomu susedovi som mala ísť ja. Čiže na staré kolená budeme susedy vo Švajčiarsku. 😃

demodun
30. apr 2024

@h2 tak na to sa teším 🤗

h2
30. apr 2024

@demodun Aj ja. 😄

domkakvet
30. apr 2024

@banderaska29 ja som nelajkla nic, lebo sa prisposobim a ak by bolo nerozhodne, tak rozhodnem 😀

banderaska29
autor
1. máj 2024

bože idem Vás dočítat, ja som tu od pondelka nebola ! prepáčte za zanedbávanie, mam teraz časovy deficit 🙂 dobehnem, slubujem 🙂

banderaska29
autor
1. máj 2024

@pralinka25
@karolinakr
ani neviete dievčatá, ako ma potešila Vaša debata o hudbe. ja som umelecka duša a už dáávno som nezažila taku prijemnu nostalgicku diskusiu, ako je táto naša takže @fido69 sklamem Ťa, ale toto ma nijak neirituje, práve naopak 🙂