icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

ivuska027
26. apr 2024

Drzim palce. No my sme partia z termínu a stretávame sa raz ročne. Sme z celých Ciech a Slovenska, od Karlových Varov po Michalovce. Byvalo nás okolo 110 aj s mužmi a detmi, teraz ostalo tvrdé jadro, takže 15te stretnutie tento rok, bude nás zhruba 60.

oblecenie99
26. apr 2024

A jeeeej 🙂 čisto teoreticky by som aj mala cestu na západ v blízkej budúcnosti, tak dajte vedieť.. bola by to sranda, keby sa to podarilo dať dokopy 😁🤗

domkakvet
26. apr 2024

@ivuska027 Wau, parada ☺

domkakvet
26. apr 2024

@banderaska29 ja by som este doplnila @pribinak

simsalabim
26. apr 2024

@la_dolce_vita jej si zlata, ze si si na mna spomenula ☺️ Je to pekny napad, no ja som taky introvertny odlud 🙈 ako @jana_eyre_2
hlavne, ked ludi nepoznam. Neviem, ci by som to zvladla… Ked bola jedna z mojich dcer mala, mali sme z ineho fora tiez take stretko a ja som mala uplne zmrznuty jazyk 🙈

pribinak
26. apr 2024

@domkakvet ďakujem. Ja poznám nejaké kočky z koníka osobne (som tu už nejaký ten rôčik) . Ale neviem vi by dom na dala odvahu na veľké stretko 😊

tetapetra
26. apr 2024

Tiež sme sa stretávali s babami s koníka,kým boli deti malé. Teraz o sebe vieme vďaka FB, na kávu sa chystáme už skoro mesiac 🤦🏻‍♀️. Na poslednom stretnutí sme boli v februári 2019 a potom došiel Covid 😁.

simona20201309
26. apr 2024

Takto sa to nerobí Dievčatá. Ak si organizujete súkromné stretnutie tak nevypisem pozvanie pre, vyvolene " osoby.
Tak bud robím stretko pre mamičky z MK verejne a kto chce príde, alebo si pošlem súkromné pozvánky.
Toto je úplne neseriozne. ,,Volám len Janku Zuzku Mišku a ty koho tam ešte chceš?"
Tak ak zakladám takúto temu verejne kde chodí niekoľko možno tisíc žien tak nenapíšem len konkrétne nicky.

🙏prisahambohu že mne osobne je to totálne jedno, ja osobne si virtuálny svet od súkromného selektujem a neprišla by som aj keby to bolo verejne podujatie priamo na našej ulici.

janickacrazy
26. apr 2024

@banderaska29 Jej, to je pekný nápad, ja by som prišla do Bratislavy, aspoň si urobím výlet. 🙂

h2
27. apr 2024

@simona20201309 Áno, toto je vlastne pravda. Ja som včera aj rozmýšľala, koho sem napíšem, ale potom som nenapísala nikoho, práve kvôli tomu, že ako sa potom majú cítiť tie nenapísané. Nehovoriac o tom, že môžem na niekoho aj zabudnúť.

karolinakr
27. apr 2024

@simona20201309 ale no, vsak tu boli diskusie - najoblubenejši nick, najneoblubenejší nick, obidve suťaže vyhrala @viestta 😂 a nikto sa nesťažoval, prečo taka súťaz ide
a viesty sa nikto nepýtal, či sa jej to páči

sheila121
Odpoveď bola odstránená
h2
27. apr 2024

@sheila121 Ďakujem, mňa tú nenávidia hlavne muži. Podľa niektorých som radikálna feministka. Podľa mňa som len spravodlivá. 🙂

tundra
27. apr 2024

@h2 toto vôbec nie je pravda,čitam rad Tvoje prispevky😉

banderaska29
autor
27. apr 2024

@simona20201309 baby prečo to takto preboha vnímate? Ja nepoznám všetky baby na konikovi, ale s vašou pomocou ich bude co najviac. Ja som označila tie, ktoré ja osobne evidujem roky a najviac, nie tie moje najobľúbenejšie. keby si čítala pozorne, videla by si, že vyzývam každú, aby mi pomohla a označila ďalšie baby, ktoré by chceli spoznať 🙂
A poprosila som aby tu nevznikali konflikty, bohača jednu diskusiu nechajme bez hádok zeny. Ak chces ísť, budem veľmi rada, keď sa pridas, ak nie, samozrejme to budem chápať

karolinakr
27. apr 2024

koho by som chcela vidiet? tak s @retatka väčšinou rovnakym jazykom nadavame na chlapov 😆niekedy sa musim pozrieť, či som to nepísala ja ...
tak keď schudnem a zbohatnem, ja nie som proti..len to chvíĺu potrvá 😅 🙋‍♀️

h2
27. apr 2024

@tundra Ďakujem, aj ja tvoje. 😊 Nebolo to myslené tak, že všetci muži ma tu neznášajú. Ale že tí, čo ma neznášajú, sú väčšinou muži. Lepšie povedané, isté typy mužov, podľa ktorých žena patrí do kuchyne, do postele a okrem toho už nikam.

h2
27. apr 2024

@banderaska29 OK, tak ja by som, okrem už menovaných, rada stretla napríklad @demodun , @janickacrazy , @0silvia0 , @luccija , @tykat , @elizabet173 , @tenerifka ... A aj mnohé ďalšie, len si nespomínam, alebo neviem presne nick, tak sa na mňa nehnevajte.

karolinakr
27. apr 2024

@elizabeth173 príde ako šedá eminencia, bude zo zákulisia ťahať nitky, všetkych bude vidieť, a ju nikto nezbadá

h2
27. apr 2024

@karolinakr Mňa veľmi mrzelo, keď sa @elizabet173 odtiaľ stiahla, ale viem, že hoci nepíše, príspevky číta. Ja stále dúfam, že sa vráti aj ako pisateľ, nie len ako čitateľ.
A ty neblbni so schudnutím, videla som tvoju fotku, síce tu bola tak tri sekundy a nebolo ti vidieť tvár, ale chudnúť nepotrebuješ.

karolinakr
27. apr 2024

@h2 😀 počúvaj, bol taky prispevok, al.diskusia, že kde zmizla @elizabeth173 a ja som tam napísala, že sa zdekovala a zmizla a ona mi to lajkla...tak som sa vtedy fakt rozosmiala

h2
27. apr 2024

@karolinakr Aj ja som sa na ňu pýtala, vo svojom profile. Tam sa mi aj ozvala a vysvetlila, prečo sa stiahla. Ale často mi niečo lajkne, takže viem, že tu niekde v pozadí je...

sticker
karolinakr
27. apr 2024

@h2 však hovorím, šedá eminencia Mk

0silvia0
27. apr 2024

@h2 dakujem si zlata, ale ja tak maximalne sa pridam do introvertneho kutika spolu s @simsalabim a s @jana_eyre_2 , velke zoskupenia nedavam.

domkakvet
27. apr 2024

@h2 nedavno tu bola diskusia, ze ako vyzerame, som v nej aj ja zahrnuta, ale ja som sa do nej zahrnula sama, nikto ma neoznacil a keby ma ani tu nikto neoznaci, tak to beriem v pohode ako v predoslej diskusii, ked si na mna nikto nespomenul a akurat som si iba povedala, ze mozno raz budem znama aj ja a mozno treba viac radit, tak ze pohoda, ak tu niekto nie je oznaceny, tak toto je taka motivacna chvilka a dalsia vec na niektore nicky si tiez neviem spomenut, alebo ma uz niekto predbehol.

macik166
27. apr 2024

ešte @mamelka. A kde zmizla tá pani(nick si nepamätám) z Grécka, ktorá má chlapcov - dvojičky a vždy sem pridávala outfity, aký sú perfektné zladení!

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
27. apr 2024

@krasavec007 ano takto si predstavujem iniciativu ☺

0silvia0
27. apr 2024

@domkakvet
@krasavec007 vy dvaja ste podareni🙂

domkakvet
27. apr 2024

@0silvia0 tak sa pridaj k nam ☺