Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@janickacrazy vidiš jak male deti..prihlasi sa 40, z toho ma 8 zaujem a z tych 8 štyria nemožu
la dolce vita a viestta neratam, nebudu z Košic kvôli 1 kave cestovat 6 hodin
A z týchto 8 polovica " ešte nevie"
takto je to s konikom
Velke reči a skutek utek
@karolinakr Ďakujem možno by som aj rada ale už teraz viem že by som sa asi nevedela trafit do žiadneho terminu keďže pri 4 deťoch mam vybookovany kalendar na dlho :D... pekny obrazok ja som si normalne myslela ze v taliansku sa chces stretnut podla napisu :D:D
@oskvarka 😉👍
Ale ak chcete nieco relativne dostupne pre vsetkych tak vam odporučam žlinu tam je krasne namestie blizko stanice.. alebo Trenčín tam sme boli mi dakedy ale to je zase viac na zapad už ;) .. a vlaky chodia.. nie ako vo Švajčiarsku ale da sa :D
@janickacrazy vieš jak to bude na koniec? Bude konferenčny hovor, každy pojde na pc, notebook alebo mobil, da si hovor, tam sa v okienku všetci 8 uvidite a budete pit pri tom kávu...viestta nam z obchodu v plašti zamáva

@karolinakr No a ty prečo neprídeš?
@h2 ja som hovorila, že sa mi to nehodí..ale nie som proti tomu celkovo, tuto janickacrazy by som rada stretla nahodou
@h2 na tu loď by som prišla
@h2 mysliš, že ako po ceste budu z nej ludia vyskakovať?
@karolinakr Ja by som na loď tiež išla radšej, než na stanicu do Trnavy. Lode už chodia každý deň. Hm?
@h2 od 29.4. čiže predvčera - hej
@karolinakr Presne to som pozerala.
Sobota 11.5.?
@h2 teraz chceš ist na tu loď? ja som myslela, že to by bolo na 2.stretavke
@h2 to sa musi ujednotiť, lebo ĺudia si vybavujú dovolenku, časy, listky na vlak a nie každy ma práve vtedy čas
Navrhujem
1.stretko - Trnava
2.stretko v lete, ked bude teplo loď Bratislava - Viedeň
@karolinakr Neviem. Ako sa dohodneme.
Kočky, kto chce ísť do TT a kto Ba-Viedeň?
@karolinakr loď ešte celom nebude to pravé orechové, je tam dosť zima keď nebude tip top počasie… bola som tak..
@karolinakr Sranda, že navrhuješ a ani tam neprídeš. 😁☹️
@h2 maš 10 ludi a každy da iny typ, akoby si zorganizovala stretko, aby všetci prišli na 1 miesto? že niekto sa musi prisposobit, tak to je..
@karolinakr Ale ideálne je, keď sa menšina prispôsobí väčšine. Preto sa pýtam.
@h2 však prave že ta menšina su teraz bratislavčania
@krasavec007 no normálne, namiesto upálenia bosoriek upečieme Krásavca 😉
@krasavec007 Bosorka nemá siahať na bosorky?
Hlasujem za upečenie krásavca. ✌🏻😎

@karolinakr Baby, stále to zahovarate, tak môžete v tom termíne teda prísť ostatné okrem viestty? Hmm?