Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
Kto tu je okrem mňa ešte z Trnavy? Kúsok od stanice je ,,u Právnika,, taký pub a vlastne úplne blízko je aj centrum, pôjdeme tour de bar👻 len ja tie bary nejak nemám očíhané a už to ani nestihnem.. ja som v tomto slabučká😇
@macatt
@janickacrazy
@domkakvet tour de bar? to znie zaujimavo nabuduce idem s vami čiže vodka, whisky a tanec? tomu sa neda odolať 😀
@janickacrazy Ja na 99% prídem. Ešte rozmýšľam nad tým skorším termínom, lebo mne by práveže vyhovoval neskorší, do 15:00 som v práci. Ale ak by sa odsúhlasil skorší termín, môžem odísť z práce skôr. A musím sa aj dohodnúť s mužom, neviem, ako bude v práci a čo a ako bude so synom.
@karolinakr no veď ako najskôr terasa s citronádou, potom niekde koláčik, potom zasa niekde na pizzu a potom niekde na prosecco som myslela😀😃 a myslím, že na tanečky zostanem už sama🥹
@macatt ok
@h2 super, aspoň niekto. Ten čas by som ja osobne nechala na tej 16:00 hod, lebo väčšina ľudí je v práci aspoň do 14:00 hod. Ale ja môžem prísť aj skôr, prípadne.
@10zabka novy song Vratka Rohona, prave vypustneny do sveta, neviem, kto tu Rohoňa spomínal
https://www.youtube.com/watch?v=UZZjOzKCu2M@karolinakr jj, spomínali sme ho viaceré 🙂
@karolinakr no ked som ho teraz po rokoch videla citim sa zrazu staraaaaaaa 😀

@pralinka25 ja by som tak chcela mat 18 rokov, fu..stale nad tym rozmyšlam, uplne by som karierne inak išla a rozmyšlala, čo sa staroby tyka, tak najviac na mna palili chlapi po 35+ takže ja by som nemenila, niektore sny sa plnia neskor, tak zabudni na nejake bedakania 😀

@fido69 tak nalej 😁
@karolinakr no ja som svoj zivot milovala od 15 do 25 to bola fakt super jazda. Nemenila by som ale v podstate nic. Kazda cesta ma svoje tazsie useky.
Este stale sa toho da ale vela zmenit. Co ty na to? 😉
@fido69 dik snad v praci nenafukam 😂
@fido69 😄 ale virtualne nevery ocividne prekvitaju podla tem na koniku tak zas az take marne to nebude asi ci?
@pralinka25 sex po telefone
@karolinakr aj to kedysi ficalo. Ci fici netusim 😆
@janickacrazy Viaceré tu písali (hlavne tie, čo cestujú z väčšej diaľky), že by im vyhovovalo stretko skôr. Začína sa mi ten nápad tiež páčiť a asi by mi to dokonca vyhovovalo viac. Len neviem, čo na to ostané. A vzhľadom k tomu, že už sa v tejto diskusii naozaj rieši úplne všetko 😏, tak sa tu tieto organizačné veci strácajú. Možno by bolo fajn založiť súkromnú skupinu pre tie, čo chcú prísť, bolo by aj bezpečnejšie, písať podrobnosti o stretnutí tam. Tu si to môže prečítať ktokoľvek...
Čo ty na to @banderaska29 ?
@h2 to je super napad s tou sukromnou
@fido69 kopec ludi tam uz je. 🫤
@pralinka25 Založíš? 😀
@h2 ja? Mam? Fakt?
@pralinka25 Ty už s tým máš skúsenosti. Bola by som ti vďačná. 🙏🏻😘
@h2 ok a mam to dat tak aby sa ani nedala najst alebo ju dam sice viditelnu ze existuje ale clenstvo bude len na potvrdenie
@pralinka25 Viditeľná, členstvo na potvrdenie. Ďakujem, si úžasná.

@domkakvet No zatiaľ okrem teba a mňa nikto nič, takže vidím to celkom bledo.