Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@demodun kukaj, už huggera lanária 😀
@karolinakr
@demodun 😂😂 zo vsetkych žien si vybral @tundra
kto by to povedal,chalanisko ma vkus🤣🤣🤣
@karolinakr a veď treba, len či si nájde čas, pre samé rande 🤭🤭
@krasavec007 tak trošku si sa pozval k bosorkam 😉
A v Košiciach by stretko nebolo?
@25daniela dobrý nápad, veľa ľudí je z východu @marseillefan, @hugger viestta @macatt to neviem presne...ano @tanyag ano maš recht, načo cestovať cez polku republiky, pri automatoch na kavu stretko v sobotu o 15.00
@25daniela ber to trošku s nadhľadom 😀
@karolinakr inak sa to ani nedá 😀
@25daniela to s tym automatom na kavu sme si robili kedysi srandu, že sa pri ňom stretneme, ale čo sa vychodu tyka, myslím, že tam je viac ľudí ako sa zdá
@karolinakr inak tá "slávna" veta, že na východe nič nieje, celkom nepasuje.
@25daniela minimálne Rudol Schuster tam je
@25daniela urob reklamu na Košice, ľudia si Košice chvália, nebola som tam , ale verím, že to môže byť pekné mesto
@karolinakr ja som bola, je to krasne mesto, je tam co popozerat, podla mna viac toho ako v BA, aspon namestie je urcite krajsie.
@karolinakr tak ja navrhujem Zurich😂😂😂
@tundra hora nejde k Mohamedovi, tak Mohamed musí k hore
@domkakvet No niekde v strede Slovenska by to bolo ideálne a spravodlivé. Trenčín je tiež pekné mesto..
A nemože sa stretnúť zapadna časť Slovenska v Bratislave, stredna v Trenčine a vychodna v Košiciach? a daju si konferenčný hovor, tak budu všetci spolu
a @tundra sa im prihovorí z Zurichu
Tundra bude konferencier a bude mať hlavnú reč otvaraci ceremoniál
@janickacrazy ja suhlasim asi so vsetkymi moznostami, ale je pravda, ze stred by bol najspravodlivejsi, ale Trencin podla mna stred nie je.
@karolinakr ja to necham Tebe,nemusim mat zase vsetko😉
@tundra začni si nacvičovať pred zrkadlom der, die, das 😀
@tundra inak neni to až taký zlý nápad
@domkakvet No hej, stred je skôr Banská Bystrica, ale tam je dosť zlé spojenie, preto som navrhla Trenčín. 😁
Ja na mieste banderasky navrhnem 3 miesta, Ba, Trenčin , Košice a dam čiarky, že kolko ludi sa kde prihlasi, podla mna to bude tak rovnako a potom to stretko sa da na etapy
@karolinakr co,der,die das?🤣🤣🤣

@banderaska29 srdecna vdaka😉