Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@karolinakr ok,ale jedine osobne😊😉
Som z Trnavy, do BA to mám na skok 😀😀 @karolinakr
Čítala som to tu a číhala, že počkajte koťuhy, nikto me nevolá, veď ja ich vymáknem 😅
Pripomenulo mi to roky dozadu, ked sme z kočkami z našej vtedajšej skupiny “Prvý krát tehotné” dali stretko u nás na chate na Liptove 😁. Je tomu o chvíľu 13 rokov 😅. 9 mamičiek a 9 babatiek. To bol zaaahul, spala som pár hodín a odšoférovať v tom stave naspať do BA bol nadludsky vykon 😁. Baby boli skvele, uzili sme si toto stretko naslepo, a s niektorymi z BA sme sa dllho stretavali. Teraz uz len ozaj sem tam, ale vieme o sebe aspon z FB..
@karolinakr Marsa a Táňu už nemusíš označovať, tí nás už opustili.
@h2 si predstav, že zavolaju ondra a on tam bude bedakať 3.5 hod, že žena, ktoru nema, ho určite raz podvedie s potetovanym svalovcom
@fido69 a ty by si vlastne prišiel?
@25daniela
prosím ta prečitaj si ešte raz a lepšie moj úvodny príspevok a VŠETKY baby ! stretnutie sa uskutočnia vo väčších krajských mestách 🙂
baby cielom je spoznat sa navzájom. ja vas tiež všetky nepoznám, ale čím viac vas spoznam, tym budem štastná 🙂
@karolinakr dakujem je to super nápad ! ja som to uviedla v uvode, že dajme krajske mesta. ja som začala s Bratislavou lebo som z Bratislavy, ale písala som aj, že cestujem kvoli praci pomerne vela, a Košice su moj cestovatelsky sen ! takze neni problém, je to o dohode 🙂
Bratislava - dajte like, ak suhlasíte s miestom stretnutia
Trenčín - dajte like, ak súhlasíte s miestom stretnutia
Košice - dajte like, ak súhlasíte s miestom stretnutia
dievčatá, to ale neznamena že sa uskutoční iba jedno stretnutie. to znamená, že sa uskutočnia tri, len si zvolte miesto, kde b vám to vyhovovalo. ja by som prisla aj na všetky 😀
@krasavec007 😅
@krasavec007 samozrejme na pumpe na parkovisku🤣🤣🤣
@tundra @karolinakr
V pohode. Pribalím spacák. 😉
.
teraz urobim banderaske sekretarku trochu, nado mnou je prispevok, kde banderaska29 ozančila mesta Bratislava, Trenčín, Košice - dajte prosím Vás like, kde by Vám bolo najvýhodnejšie prísť a ked sa zistí počet,
bude sa hľadať miesto a dátum stretnutia ..Ak má niekto iný návrh, nech hodí do pléna teraz alebo stíchne na vždy 😀 /žart/ ..zabudla som niekoho?
tinqua @janickacrazy
@macatt @natalienka12 @retatka @krasavec07 macik166 @hugger @h2 @pralinka25 @mk22 @oblecenie99 @sheila121 @domkakvet @viestta @zafir01 @majlo1234 @tilly @ivuska027 @tetapetra @tundra @demodun @luccija @tykat @elizabeth173 @kristii

@tundra budeš odovzdávať medaily kto ma najviac prispevkov na meter štvorcový