icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

karolinakr
28. apr 2024

@tundra budeš odovzdávať medaily kto ma najviac prispevkov na meter štvorcový

tundra
28. apr 2024

@karolinakr ok,ale jedine osobne😊😉

demodun
28. apr 2024

@tundra no to keby som vedela tak sa viac snažím. Aspoň zemiakovú mi udelíš? 🙏😁

tundra
28. apr 2024

@demodun tak,uz to vies😉

demodun
28. apr 2024

@tundra no ti ďakujem, to nemám šancu. Úplatky berieš? 🤨😄

tundra
28. apr 2024

@demodun to uz sme preberali😉

macatt
28. apr 2024

Som z Trnavy, do BA to mám na skok 😀😀 @karolinakr
Čítala som to tu a číhala, že počkajte koťuhy, nikto me nevolá, veď ja ich vymáknem 😅

demodun
28. apr 2024

@tundra no ja mám výpadok, nepamätám sa.

sticker
karolinakr
28. apr 2024
tundra
28. apr 2024

@demodun zasadne "Naturalie"😂😂😂

demodun
28. apr 2024

@tundra 🤣🤣🤣 dobre pošlem Belovi granulky 😉

janocka
28. apr 2024

@macik166 tá mmicka z GR ma nick greensea. Ak si dobre spominam, prestahovali sa z Aten do ineho GR mesta, zacala pracovat, tak asi nestiha MK 🤷🏼‍♀️

demodun
28. apr 2024

@janocka aha ďakujem, lebo aj ja som sa čudovala kde sa stratila.

liv1
28. apr 2024

Pripomenulo mi to roky dozadu, ked sme z kočkami z našej vtedajšej skupiny “Prvý krát tehotné” dali stretko u nás na chate na Liptove 😁. Je tomu o chvíľu 13 rokov 😅. 9 mamičiek a 9 babatiek. To bol zaaahul, spala som pár hodín a odšoférovať v tom stave naspať do BA bol nadludsky vykon 😁. Baby boli skvele, uzili sme si toto stretko naslepo, a s niektorymi z BA sme sa dllho stretavali. Teraz uz len ozaj sem tam, ale vieme o sebe aspon z FB..

h2
28. apr 2024

@karolinakr Marsa a Táňu už nemusíš označovať, tí nás už opustili.

karolinakr
29. apr 2024

@h2 ešte som neoznačila omg a ondra
@demodun
to bude speci stretko s vybranou skupinou

karolinakr
29. apr 2024

@h2 si predstav, že zavolaju ondra a on tam bude bedakať 3.5 hod, že žena, ktoru nema, ho určite raz podvedie s potetovanym svalovcom

karolinakr
29. apr 2024

@fido69 a ty by si vlastne prišiel?

fido69
Autor odpoveď zmazal
tundra
29. apr 2024

@fido69 ty budes mat na starosti obcerstvenie 🤣🤣🤣

banderaska29
autor
29. apr 2024

@25daniela
prosím ta prečitaj si ešte raz a lepšie moj úvodny príspevok a VŠETKY baby ! stretnutie sa uskutočnia vo väčších krajských mestách 🙂
baby cielom je spoznat sa navzájom. ja vas tiež všetky nepoznám, ale čím viac vas spoznam, tym budem štastná 🙂

@karolinakr dakujem je to super nápad ! ja som to uviedla v uvode, že dajme krajske mesta. ja som začala s Bratislavou lebo som z Bratislavy, ale písala som aj, že cestujem kvoli praci pomerne vela, a Košice su moj cestovatelsky sen ! takze neni problém, je to o dohode 🙂

banderaska29
autor
29. apr 2024

Bratislava - dajte like, ak suhlasíte s miestom stretnutia

banderaska29
autor
29. apr 2024

Trenčín - dajte like, ak súhlasíte s miestom stretnutia

banderaska29
autor
29. apr 2024

Košice - dajte like, ak súhlasíte s miestom stretnutia

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
banderaska29
autor
29. apr 2024

dievčatá, to ale neznamena že sa uskutoční iba jedno stretnutie. to znamená, že sa uskutočnia tri, len si zvolte miesto, kde b vám to vyhovovalo. ja by som prisla aj na všetky 😀

karolinakr
29. apr 2024
tundra
29. apr 2024

@krasavec007 samozrejme na pumpe na parkovisku🤣🤣🤣

fido69
29. apr 2024

@tundra @karolinakr
V pohode. Pribalím spacák. 😉

karolinakr
29. apr 2024

.
teraz urobim banderaske sekretarku trochu, nado mnou je prispevok, kde banderaska29 ozančila mesta Bratislava, Trenčín, Košice - dajte prosím Vás like, kde by Vám bolo najvýhodnejšie prísť a ked sa zistí počet,
bude sa hľadať miesto a dátum stretnutia ..Ak má niekto iný návrh, nech hodí do pléna teraz alebo stíchne na vždy 😀 /žart/ ..zabudla som niekoho?
tinqua @janickacrazy
@macatt @natalienka12 @retatka @krasavec07 macik166 @hugger @h2 @pralinka25 @mk22 @oblecenie99 @sheila121 @domkakvet @viestta @zafir01 @majlo1234 @tilly @ivuska027 @tetapetra @tundra @demodun @luccija @tykat @elizabeth173 @kristii