icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

tundra
28. apr 2024

@banderaska29 srdecna vdaka😉

domkakvet
28. apr 2024

@tinqua ano cakame ta, ale predsa by som tu pridala aj dalsieho chlapa @hugger .

karolinakr
28. apr 2024

@demodun kukaj, už huggera lanária 😀

tundra
28. apr 2024

@karolinakr
@demodun 😂😂 zo vsetkych žien si vybral @tundra
kto by to povedal,chalanisko ma vkus🤣🤣🤣

demodun
28. apr 2024

@tundra 🤣🤣
Výborný vkus 👍

demodun
28. apr 2024

@karolinakr a veď treba, len či si nájde čas, pre samé rande 🤭🤭

demodun
28. apr 2024

@krasavec007 tak trošku si sa pozval k bosorkam 😉

domkakvet
28. apr 2024

Este by som pridala aj @gejb

25daniela
28. apr 2024

A v Košiciach by stretko nebolo?

karolinakr
28. apr 2024

@25daniela dobrý nápad, veľa ľudí je z východu @marseillefan, @hugger viestta @macatt to neviem presne...ano @tanyag ano maš recht, načo cestovať cez polku republiky, pri automatoch na kavu stretko v sobotu o 15.00

karolinakr
28. apr 2024

@25daniela ber to trošku s nadhľadom 😀

25daniela
28. apr 2024

@karolinakr inak sa to ani nedá 😀

karolinakr
28. apr 2024

@25daniela to s tym automatom na kavu sme si robili kedysi srandu, že sa pri ňom stretneme, ale čo sa vychodu tyka, myslím, že tam je viac ľudí ako sa zdá

25daniela
28. apr 2024

@karolinakr inak tá "slávna" veta, že na východe nič nieje, celkom nepasuje.

domkakvet
28. apr 2024

@25daniela Kosice by mi viac vyhovovali, mam to blizsie.

karolinakr
28. apr 2024

@25daniela minimálne Rudol Schuster tam je

karolinakr
28. apr 2024

@25daniela urob reklamu na Košice, ľudia si Košice chvália, nebola som tam , ale verím, že to môže byť pekné mesto

domkakvet
28. apr 2024

@karolinakr ja som bola, je to krasne mesto, je tam co popozerat, podla mna viac toho ako v BA, aspon namestie je urcite krajsie.

tundra
28. apr 2024

@karolinakr tak ja navrhujem Zurich😂😂😂

karolinakr
28. apr 2024

@tundra hora nejde k Mohamedovi, tak Mohamed musí k hore

janickacrazy
28. apr 2024

@domkakvet No niekde v strede Slovenska by to bolo ideálne a spravodlivé. Trenčín je tiež pekné mesto..

karolinakr
28. apr 2024

A nemože sa stretnúť zapadna časť Slovenska v Bratislave, stredna v Trenčine a vychodna v Košiciach? a daju si konferenčný hovor, tak budu všetci spolu
a @tundra sa im prihovorí z Zurichu
Tundra bude konferencier a bude mať hlavnú reč otvaraci ceremoniál

nicicka
28. apr 2024

@macik166 Ozaj to by aj mňa zaujímalo kam sa podela...

domkakvet
28. apr 2024

@janickacrazy ja suhlasim asi so vsetkymi moznostami, ale je pravda, ze stred by bol najspravodlivejsi, ale Trencin podla mna stred nie je.

tundra
28. apr 2024

@karolinakr ja to necham Tebe,nemusim mat zase vsetko😉

karolinakr
28. apr 2024

@tundra začni si nacvičovať pred zrkadlom der, die, das 😀

karolinakr
28. apr 2024

@tundra inak neni to až taký zlý nápad

janickacrazy
28. apr 2024

@domkakvet No hej, stred je skôr Banská Bystrica, ale tam je dosť zlé spojenie, preto som navrhla Trenčín. 😁

karolinakr
28. apr 2024

Ja na mieste banderasky navrhnem 3 miesta, Ba, Trenčin , Košice a dam čiarky, že kolko ludi sa kde prihlasi, podla mna to bude tak rovnako a potom to stretko sa da na etapy

tundra
28. apr 2024

@karolinakr co,der,die das?🤣🤣🤣