icon

Sú ľudia, ktorí nenosia značkové oblečenie?

babulka82
26. júl 2014

Niekedy mam pocit ako keby sa všetko točilo len okolo značkovych veci ,drahych dovoleniek a aut .Su ludia ktory na taketo veci jednoducho nemaju niečo menej? Alebo sa mi to len zda? Pritom dnes ma vela ludi hypoteky ,leasingy na auta ,rozne požičky a aj tak sa vystatuju.POznam vela ludi a aj mam takych zanmych ktory nenosia značkove oblečko ,doknca nemaju ani auto a su to skvely ludia ,nikdy by som ich nepodcenovala len preto že si niektore veci nemožu dovolit.

Strana
z3
flientica
5. nov 2021

Ako keby bola povinnost nosit znackove oblecenie, ked na neho clovek ma. Ja neviem, inak k comu bola tato otazka vlastne dobra. Kazdy ma ine moznosti, iny styl, ine predstavy

modryzrebec
19. máj 2022

@babulka82 sú čo by neboli. Ja mám mix oblečenia aj značkové aj menejznačkové ale v podstate je všetko značkové lebo aj na tých kde nieje na štítku že Nike či Adidas tak tam je F&F, Slovenka, Tengxung, a podobné čínsky znejúce značky. Žiadne oblečenie nieje bez značky, niekto ho vyrába a ten výrobca je tam uvedený. Tak v podstate každé oblečenie je značkové. Auto potrebujú ľudia čo žijú niekde na lazoch bez spojenia a tak sa musia nejako dostať do niekolkokilometrov vzdialeného obchodu, úrady, lekárov... Ale pokiaľ bývam v okresnom meste kde mám všetky úrady, lekárov, v mieste bydliska, na čo by mi bolo auto? Jedine vtedy použijem auto keď kúpim chladničku, pohovku proste niečo veľké čo v rukách neviem odniesť domov.

Strana
z3