Sú ľudia, ktorí nenosia značkové oblečenie?
Niekedy mam pocit ako keby sa všetko točilo len okolo značkovych veci ,drahych dovoleniek a aut .Su ludia ktory na taketo veci jednoducho nemaju niečo menej? Alebo sa mi to len zda? Pritom dnes ma vela ludi hypoteky ,leasingy na auta ,rozne požičky a aj tak sa vystatuju.POznam vela ludi a aj mam takych zanmych ktory nenosia značkove oblečko ,doknca nemaju ani auto a su to skvely ludia ,nikdy by som ich nepodcenovala len preto že si niektore veci nemožu dovolit.
@babulka82 sú čo by neboli. Ja mám mix oblečenia aj značkové aj menejznačkové ale v podstate je všetko značkové lebo aj na tých kde nieje na štítku že Nike či Adidas tak tam je F&F, Slovenka, Tengxung, a podobné čínsky znejúce značky. Žiadne oblečenie nieje bez značky, niekto ho vyrába a ten výrobca je tam uvedený. Tak v podstate každé oblečenie je značkové. Auto potrebujú ľudia čo žijú niekde na lazoch bez spojenia a tak sa musia nejako dostať do niekolkokilometrov vzdialeného obchodu, úrady, lekárov... Ale pokiaľ bývam v okresnom meste kde mám všetky úrady, lekárov, v mieste bydliska, na čo by mi bolo auto? Jedine vtedy použijem auto keď kúpim chladničku, pohovku proste niečo veľké čo v rukách neviem odniesť domov.

Ako keby bola povinnost nosit znackove oblecenie, ked na neho clovek ma. Ja neviem, inak k comu bola tato otazka vlastne dobra. Kazdy ma ine moznosti, iny styl, ine predstavy