Za mňa sú toto typicky letné šaty, takže nie.
No máme zakázané ísť v tmavom oblečení to bolo na pozvánke (kvôli smutným udalostiam u nich), tak všetkých poprosili aby sme sa vyhýbali tmavým farbám
Lepšie bude ak by si pridala foto šiat. Možno iné strihovo s takým vzorom sa aj budú hodiť keď sú podmienky...
Veď ide jar, tak kľudne aj kvetinový vzor 🙂 tieto konkrétne sa mi na oslavu nehodia, ale ak ide len o ten vzor, tak za mňa fajn 🙂
Švacni na ne pekný svetrík a hotovo. Nosím šaty celoročne, aj tie letné. Ak sa v tom ty budeš cítiť komfortne, nikto normálny to riešiť nebude.
Nosím stále kvetované šaty, či je zima či leto, práveže mi ľudi hovoria aké je pekné vidieť kvety aj v zimných mesiacoch. Takže podľa mňa je to úplne v pohode, veď kvety sú radosť🌸
Ak vyslovene chceli svetlé farby, tak sú ich kľudne daj.
Biely svetrik a moze byt 👍 hlavne ak si to zelali.
Hlasujem za žltý sveter 👍👍👍
Parádne...s čistým svedomím
Pekne 🙂
Ale uplne iny vzor nez na prvom obrazku 😃
Jarne...so svetrikom.. ;D Super. Ja som taketo veci ozaj az takto neprezivala...Co ta poohovaraju? Nebodaj poslu domov?
@beata_k tak vzor som myslela letné kvety 😄 asi som to neodhadla dobre
@ivangeline rada si zakladam na tom, aby som vyzerala primerane k udalosti na akú idem a k ostatným podmienkam
Pekné veľmi 👍ale tiež mi prídu úplne iné ako tie na prvom obrázku..sú aj dlhšie a pre mňa tým pádom aj oveľa vhodnejšie. Tiež hlasujem za žltý svetrík 😉, bude to super.
ja by som dala červené sako, na nie svetrík na oslavu. Pekné sú.
Za mna skor nejaký šik Blejzer.. a super 👍.svetrík bude starecký 🤔
Niečo na ramená čo radia baby a super. 🙂👍🏻
Krásne šaty.
Pekne su👍. Ja by som dala biele sako.
Krásne šatky v pohode by som v nich šla na oslavu😉
A dali by ste k tomu krémové lodičky ? Alebo skôr červené ? Sako mám aj takej farby aj takej, len sa neviem rozhodnúť
Podla mna kremove idu skoro vzdy a cervene budu tiez dobre pasovat.
Lodicky by som skor zladila s kabelkou ak sa da.
Daj fotky oboch a budes vidiet ktore lepsie pasuju.
No letné trošku sú, ale podľa mňa super nápad si ich dať aj teraz, veď ide jar, aspoň to bude také svieže 😉 v pohode si ich obleč
Presne tieto normálne nosím do školy.

Bude podla mna, toto je fakt motiv na leto