icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
25. apr 2012

@renataolcakova vitaj medzi nami 😀
a kde zase máme @buba78 .....dievča jedno zanedbáva nás 😀
tak mne sa podarilo chytiť od malej herpu.....však prečo nie.....však už som bola celá 2t zdravá.....ale verím jej....prečo nechce jesť a piť.......ak ju len z 1/3 bolí hrdlo tak ako mňa....tak ďakujem pekne

@pohodacka hej hej....zavítali....a ešte aj tak ako som si želala.... v nedeľu.....len škoda, že sa výlet nekonal

renataolcakova
25. apr 2012

@crazybabenka 🙂 rozprúdila sa tu teda veľká debata ako pozerám trvalo by mi dlho keby som si chcela všetko prečítať ale som naozaj rada že stále je o čom.Aj ked je to už viacmenej o našich deťoch bez docenta by sme ich nemali.A počítala niektorá z vás koľko nás vlastne je?

sliver
25. apr 2012

@renataolcakova - tak to si prešikovná 😉
vitaj u nás a som veľmi rada že si to tu napísala, hned si mi spríjemnila den, krása čítať také pekné riadky
držkaj sa a vklude napíš viac čo a ako sa máte 😉

crazybabenka
autor
25. apr 2012

@renataolcakova no myslím, že to nikto nerátal.....na stretku s docentom nás bolo 5 rodín....ale ozvalo sa mi strašne veľa maminiek....že keď bude nabudúce stretko s docentom.....tak im mám dať vedieť, že určite prídu.....asi nám už nabudúce nebude stačiť kaviareň....ale rovno štadión objednáme 😀 😀 😀 😀

renataolcakova
25. apr 2012

@sliver čo na to povedať je to už tak dávno a predsa som na to nikdy nezabudla.Ako keby to bolo včera si pamätám ako som ležala na stole a čakala v rušnej debate s pani Huťkovou na embryotransfer(ináč strašne podarená ženská to aj môj manžel z nej bol zakaždým hotový 🙂 ) tak som si pekne obhájila že chcem embrya na vklad hned dve tak ako na prvý pokus a aj ked sa ma snažili odhovoriť sám docent vtedy prehlásil že niekedy je to tak že maminy vedia niekedy viac ako oni a potvrdilo sa malý sa podaril.Dokonca si miestami myslím že aj za dvoch je 🙂 Potom mi ich ešte ukázal na obrazovke kde ich uhniezdil a na dalších kontrolách sme už iba sledovali ako rastie a ostal tam síce iba Jerguš ale zdravý.Myslím že docent sa teší s každou ženou ktorej sa to podarí a veru bola by som rada keby niekto zistil počet koľko nás bolo ktorým sa to podarilo pod jeho rukami .-)

renataolcakova
25. apr 2012

@crazybabenka 😀 😀 😀 tak to určite radšej celý štadion

crazybabenka
autor
25. apr 2012

@renataolcakova no určite by to bolo zaujímavé číselko 😀

renataolcakova
25. apr 2012

🙂 škoda že je v Londýne to ma mrzí snád najviac

pohodacka
25. apr 2012

@crazybabenka no pekne..tak skoré uzdravenie obidvom!!
@renataolcakova vitaaaj medzi nami dievčatami 😉 😉 ďalší chlap konečne 😀 😀 ukáž nám viac fotočiek krásneho modroočka 😉

renataolcakova
25. apr 2012

@pohodacka po tých všetkých prolémoch na koníkovi som si dala albumy len pre priateľov už ma to nebavilo niekoľkokrát ich nahadzovať len preto že sa niekomu niečo nepáčilo.Ak ma klikneš medzi priateľov ukáže ti všetky 🙂

pohodacka
25. apr 2012

@renataolcakova jééj,krásnučký,krásne očká má..a vidím,že aj ty si riadna gazdinka šikovná,už tu jednu takú šikulku máme,že @crazybabenka ??

renataolcakova
25. apr 2012

@pohodacka 😕 😨 dakujem to len teraz ked som doma a mám chvíľu čas ale veľa ho nieje teda.Malý je šibal za dvoch 🙂 ked som chodila do roboty mala som chuť akurát cez víkend niečo upiecť a aj do Martina som stále niečo priniesla pre celý personál docent sa strašne tešil 🙂 Ked máš kľud aj ťa to baví ale ked si v strese tak to nejde.

buba78
25. apr 2012

@crazybabenka veru zanedbavam......vcera som bola rano u doktorky.........zapaleny nosohltan......tri dni antibiotika a bioparox....hotovy zazrak......konecne fukam sople......ja viem,ze sa to nema,ale od jednej doktorky sme dostali povolenie tantum verde dva krat denne striekat malej pri herpangine uz v pol roku.......dajte si.......ulavi sa Vam obom.........kup ten slabsi nie forte
@renataolcakova vitaj.....od srdca napisane a velmi pekne...ano docent sa tesil s kazdym a zase opacne bol smutny z neuspechu,ale vzdy dal povzbudenie....tak ty si mu prispievala k jeho priberaniu....stale ma na to upozornoval,ked osm povedala,ze uz mam 20kg navyse a on,ze ma tiez a nie je tehotny

renataolcakova
25. apr 2012

tak tak ja som mu vypekala aspoň v tie dni čo sme tam chodili a poviem ti nebola to sranda 200 km tam a 200 späť v jeden deň.Ináč by tu mala byť ešte jedna z východu v tom čase tam mala chodiť jedna z centra z Košíc od doktora Hermana ked si dobre pamätám a podarilo sa im to tam na šupu na prvýkrát aspoň čo mi hovoril docent 🙂

crazybabenka
autor
25. apr 2012

tak baby ja už neviem čo robiť...neviem či moje dieťa vyhralo nejakú lotériu chorôb....ale od herpaangíny sme plynulo prešli k zápalu pľúc....takže sme rovno s poradni (78cm a 9kg) išli na oddelenie....tam ma nechceli prijať k Paulínke....chceli si ju tam nechať samú, že nedojčím....tak som ich uplakala, že je budem aj na zemi spať... prikrytá dekou z domu.....ale samú ju nenechám....tak sa naveľa našla aj mamičkovská izba....zatiaľ sme tu do soboty....a uvidíme....našťastie nám teraz tatino donieslo notebook....tak jej budem môcť púšťať rozprávky....a ja budem mať net.....ja neviem....či sme sa pod nejakou nešťastnou hviezdou narodili alebo čo.....a aby nám ľúto nebolo.....tak sme s poradne dostali bonus....odporúčanie na ortopédiu....dokyne sa nezdá....ako chodí naširoko....tak ak sa to do 18m neupraví....tak pôjdeme na vyšetrenie 😢 😢 😢 😢 😢 😢

vejula
25. apr 2012

@crazybabenka a kolko ma tvoja mala? To je otrasny pristup, ty maš do 3 rokov narok ako matka byť v nemocnici s dieťaťom. JE super že si na tom trvala. Oni len čakaju že väčšina mamičiek sa necha odbiť. A vyhoveju len tym tvrdohlavejším, ktore vedia na čo maju narok. Ja by som svoje dieťa same v nemocnici tiež nenechala

crazybabenka
autor
25. apr 2012

@vejula rok a 3 mesiace.....keby ma nezobrali....tak beriem malú a idem domov.....veď ona by tam plakala na raty

renataolcakova
25. apr 2012

@crazybabenka nezávidím ti ved ja by som tiež takto malého nenechala aj keby som si mala zaplatiť navyše

renataolcakova
25. apr 2012

@crazybabenka a nepoznáme sa mi z čakárne z Iscare?Alebo mi len pripomínaš jednu ktorú som tam párkrát videla.Ja som chodila v decembri 2009 a v januári 2010,potom už len párkrát na sono malého.Malý sa narodil mesiac skôr

crazybabenka
autor
25. apr 2012

@renataolcakova no veď si to aj zaplatím....za stravu teda....do 3r sa neplatí ubytko

crazybabenka
autor
25. apr 2012

@renataolcakova hmmm neviem môže byť.....no teda v decembri sme ešte k doc. nechodili....a v januári sme boli len raz....teda raz v RK a potom raz alebo 2x v MT

renataolcakova
25. apr 2012

a by som chcela vidieť jednu z tých sestričiek či by oni tak nechali ročné dieťa niekomu cudziemu,to je na zamyslenie v tých našich nemocniciach

renataolcakova
25. apr 2012

@crazybabenka ja nemám veľkú pamäť na mená ale tváre si pamätám dobre aj ked v podstate to je jedno,v čakárni som nezvykla oslovovať 🙂

crazybabenka
autor
25. apr 2012

@renataolcakova ja tiež pozerám, že si mi nejak známa 😀 😀 😀

renataolcakova
25. apr 2012

@crazybabenka hlavne že sme si tam vyslúžili drobcov to ostatné nieje podstatné 😀 vtedy som ešte nemala ani internet a ani som nevedela ako narábať s počítačom vôbec,človek sa učí rýchlo

sliver
25. apr 2012

@crazybabenka - Zuzi chudatenko moje malinké, hádam ju to rýchlo prejde, budem na vás silno myslieť!!!

ja som dnes KO... so Sonkou som bola poobede von s kamoškou a Sonka nie a nie spať... takže dnes mala iba jeden doobedný spánok od 10,30 do 11,30... neviem čo sa jej stalo ale idu jej horné zubky, konečne už presvitaju tak hádam preto...

buba78
25. apr 2012

@crazybabenka do kelu...........to sa mi nechce verit z herpanginy zapal pluc.......to uz musela mat hned zapal pluc........to ste dnes isli na kontrolu?.....neviem si predstavit s nasou lezat....vy ste uz boli opakovane.....drzte sa a bud silna....musis byt pre Paulinku....a narodili ste sa pod stastnou hviezdou....aj nasa chodi nasiroko..ved to deti chodia,lebo maju plienku.....posielame vela sil..drzte sa
@sliver ta ma teda vydrz.........asi Ti uz prejde na spanie jeden krat denne okolo obeda

sliver
25. apr 2012

@buba78 - dúfam že ešte nie 😉 ved bude mať iba 9m tak by mohla ešte trošku počkať a toto bola výnimočná príležitosť 😀

pohodacka
25. apr 2012

@crazybabenka čI mi veríš alebo nie,až mi bradu trasie...to snáď ani nie je pravda.Moje malé krásne..už mala krásnu váhu,ale kašlať na váhu,to dobehne,nech je len zdravá.Konala si perfektne,nenechala by som tam malú.ani keby neviem čo.Ona by sazbláznila.Dnes sme mali návštevu,tá maminka nechápala ako na mne lipne,ona ma stále obíjma,pusu dáva.Dnes ten jej syn šantil,ona sedela na mne a držala ma za ruku.V noci keď idem pozerať do obývačky čo sami nedá spať,okamžite plače,prídem,chytím ju za ruku a spí ďalej.Chodí na široko a riadne normálne jej lietajú tie nôžky...neboj,zvládnete to..dnes som sa bavila s jednou,jej dcérka má 2 roky.Som sa ťažko ovládala keď mi povedala čo má tá malá..je to nadlho a nie sem do fóra..tak ver mi,Paulínka je síce častejšie chorá,ale narodená pod šťastnou hviezdou..ste na izbe samé?Držkajte sa!!!!!Píš čo nové,čo vám robia,ako Paulínka,pomodlím sa..

renataolcakova
25. apr 2012

@sliver ja som sa so svojim od 7 týždňov do cca 7-8 mesiacov trápila s tým že cez deň nechcel nič spať.Iba vonku ,v aute a od 3 mesiacov v elektronickej hombalke o čo krajšie to bolo ked začal spať v lete v postieľke ani nehovorím 🙂