Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@renataolcakova a kedy,ešte kým bude mať 2 roky,či až potom?A na celý deň?Lebo umožňujú aj po pár hodinkách začínať..
@pohodacka chcela som ho dať už teraz ale začal mi hnačkovať a nevedela som čo to je tak som to odložila na neskôr možno tak o dva týždne.Chcela by som na celý deň vraj je to lepšie ako deliť ale uvidím aká bude jeho reakcia a nechám na seba číslo aj ja si vezmem ich keby niečo.Malý ked začne revať tak mám čo robiť aby som ho utíšila 🙂
@renataolcakova tak držíím palce nech sa dobre zaradí a rýchlo adaptuje..daj potom vedieť .Máš robotu?
@pohodacka Ja mám ešte otvorenú živnosť na potraviny ale to už ukončujem a rysuje sa mi niečo tak preto musím uvoľniť ruky 🙂 Ale dúfam že nebude robiť problémy malý lebo neviem čo spravim.Asi ho tam nenechám ked mi tam začne plakať 😅
@renataolcakova veru,ja si to ani neviem predstaviť..neviem čo spravím v robote,nebudem sa sústrediť ani sekundu..myslím,že zo začiatku plakať budú,ale nič im iné nezostáva,len si zvyknúť..len nám to bude trhať srdce 😒
@pohodacka ved práve sama som zvedavá ale myslím že medzi deťmi mu bude lepšie.Ja sa mu doma venujem ale on aj tak nikde dlho nevydrží a deti ked vidí všetko pustí a uteká za nimi 🙂
@renataolcakova veď to,medzi nimi im je lepšie,aj naša má veľmi rada deti,vždy keď sme vonku s deťmi,ideme domiv s plačom,že sa cche ešte hrať..no ale tam vidí v blízkosti mna..len keď odídem..no nebudem sa stresovať,ešte vyše roka máme čas..ale vy sa držte,daj vedieť ako to modroočko zvládol 😉
@pohodacka určite dám vedieť 😉
ja fakt uz nemozem nic robit pred malou.......lamala som jej piskoty do presnidavky a ona si pytala jednu....dala som jej a mama vybuchla smiechom......ona si ju tiez nalamala,ale na zem a nie do ust a cela stastna sa rehotala.........spieva cely den ako reper...neviem ,kde to berie...vobec jej nepustam dospelacke pesnicky,len detske........vsetky slova opakuje........a dnes sme mali po 2 tyzdnoch pocikavaci den......dva krat prezlecena.....v stredu ide so mnou na zapis do skoly.snad ma nevyhodia....tatinko nemoze z roboty..kolega ma dovolenku a sestra ma obidve deti chore....cakam kedy k nam zavita nadcha
tak baby....aby ste sa o mňa nebali 😀 oznamujem....že sa idem na nejaký čas odmlčať.....sťahujem sa s malou k svokrovcom.....a neviem ako tam budem s netom......ale hneď ako to bude možné tak sa ozvem 😉
@crazybabenka no ve´d normálne nám tu budeš chýbať ☹
Tak pevné nervy,potom sa ohlás 😉
@crazybabenka - jojo pevné nervy a nech to máte prerobené čo najskor a presne ako si želáš
tak už som online 😀 😀 😀 😀 😀 mm doniesol notebook....no prestavba....no coment....ide ma poraziť....dnes mi prišiel mail....že bordúru čo som malej vybrala....mi nedodajú....lebo končia s dodávkami od tej firmy 😀
@crazybabenka - to si dlho nebola 😉
no počúvaj hádam mne príde.... nemám ti objednať spolu s mojou? teda ja som moju už objednala ale ešte neprišla tak sa môžem tety spýtať či nemá viac 😀
@sliver veď som už mala absták a tik na pravom oku 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka ja odpadnem z tých tvojich hlodov 😀 Neboj nič,ale akí budete noví a krásni..
My do štvrtka bez tatíka,je v Londýne na pracovnej ceste.Rozlúčka s ním dnes hrúza,ruku dám do ohňa,že dieťa vycíti,že ide preč...jak tá plakala,držala sa ho na rukách,keď odišiel,tak pol hodinu na nho kričala pri dverách a plakala :( Už som nevedela ako ju utíšiť..išli sme rýchlo von,tam ani náladu nemala.Ak nepovedala 20 krát-aj viac za deň dadoo,tak ani raz.Tak ho ona volá.Keď mi zazvonil telefón,utekala dadoo,smska-dadooo ,večer pri vani začala zase plakať dadoo,lebo ony tam spolu vystrájajú.Dúfam,že noc zvládneme,ešte zajtra a vo štvrtok rátame minúty.Bože ako je to zle takto sama ☹
@pohodacka - držte sa kočky, my sme už mali pár dní bez tata ale Sonka to nejak ešte nevníma... akurát dnes idem po mesiaci cvičiť a to som zvedavá čo bude robiť... lebo som mesiac s nou bola vkuse, predtým bola v poho lebo jej nevadilo ked som sa občas vytratila, no uvidíme čo bude dnes...
@pohodacka moje zlatíčko malé krásne.....ja preto nejdem k segre....aj keď ma volá.....lebo neviem ako by sme zvládli večer bez tatina.....a ich bláznenia v kúpeľni
@crazybabenka vieš čo,ja by som neverila,že už to takto bude vnímať..ale tie deti fakt vycítia a sú strašne vnímavé.Obidve babky sú mi svedkom,včera sme boli s jednou celý deň,dnes s druhou.naschvál sme išli mimo náš byt,nech ho tu nehľadá..dnes sa u nás -u maminy ako tak zabávala,lebo ju s dedom zabávali a mamina sa skoro rozplakala,keď zobrala môj telefón,prišla za mnou,podala mi ho a povedala dado,áno..to znamenalo,že mu mám zavolať.Lebo tak to robíme keď je doma,tak mu voláme do roboty.No ale zahovárali sme ako to len bolo možné,lebo sme sa s mm dohodli,že mu ju nedám k telefónu,lebo neviem ako by to zase dopadlo ak by ho počula..potom sa nejak zabávala ďalej.Prišli sme domov,mamina išla so mnou povenovať sa jej kým sa osprchujem ,tak mi je svedkom,že otvoríme dvere-ona sa rozbehla do obývačky,do spálne-dadoo,hľadala ho,už išla plakať,len mamina bežala po nej,akože ju naháňa a tak srandičky..našťastie dnes na obed málo spala,tak unavená zaspala už bez mrnčnia.Uvidíme čo bude v noci.V sobodu má ísť zase preč..aj keď len na deň..u nás sa preto ťažko niečo plánuje,za minútu 12 musí riešiť všelijaké pracovné jednania a tak..veľa krát sa jedujem,ale zase na druhej strane,musí zarábať,aby potom tej jeho láske malej bolo dobre 🙂 Ale prisahala by som na čokoľvek,že to bude znášať v pohode,ani si nevšimne,že tu nie je,aj keď sú na seba naviazaní..a aha..tie deti sú rozumnejšie ako si myslíme..
@pohodacka u nás bolo dnes ťažké ráno.....malá sa zobudila akurát keď mm vstával....a už bola na ňom nalepená.....potom utekala do spálne .....zobrala si batôžtek.....dala do neho dudu.....natiahla crosky.....a už ho čakala v chodbe....že ide s ním do roboty......sme mali aj so svokrovcami čo robiť aby sme ju utíšili......ani máša a spievankovo nezaberalo.....a svokor....že pôjdeme Michala pozrieť do roboty.....to určite.....aby ešte viac plakala, keby nešiel s nami domov
@crazybabenka moje zlatéééé :(
Strašné,ako sú tie deti na nás naviazané.Včera sme boli v škôlke ,teda vonku,keď boli detičky na piesku.Nelka sa hneď usadila do piesku,požičala si hračky,ale tak bola som tak ja,takže bola v pohode,ale dve detičky..bože jedna malinká,tak do troch rokov už mohla mať,sedela sama v kúte na piesku,straaašne plakala,vzlykala,maminkaa,maminkaaa,už nevládala ani plakať..inokedy by to so mnou možno nič nespravilo,ale teraz som sa na ňu dívala a už som mala hrču v hrdle,strašne mi jej bolo ľúto,myslela som,že budem plakať s ňou,lebo okamžite som si predstavila,že to je naša malá.Potom ju p.učiteľka vzala na ruky a nejako sa ukľudnila-normálne som bola spokojnejšia.Do toho spustil ďalší chlapček-mamaaa,pane bože,majú tie učiteľky čo robiť.Tieto najmenšie čo sú v triede-2-3 roky,že plačú skoro stále,jedno začne,druhé po ňom,vidí to tretie,tak spustí..bože to bude horor..tri kámošky majú po týždni v škôlke choré deti.Som sa včera o tom bavila aj s pani učieľkou,tak mi hovorila,že tie malé deti pred nástupom pociťujú akoby stres,plačú,sú nepokojné,tým si oslabia imunitu a už to je hneď-choré.Uvidíme ako to budú rešpektovať naši zamestnávatelia...Dnešná noc celkom ok,bola hore len raz,ale len mrnkala,cucla sia spinká ešte teraz.Ja už straším od pól 7,káva vypitá,chleba zjedený.Dnes rátame minúty,príde tatooo.Síce až vo večerných hodinách,ale hlavne,že tu už bude buvať.Deň bude otrasný,leje ako z krhle,zatiahnuté,všade čerňava,hlásia ten dážď na celý deň,takže z domu sa nepohneme..a ochladenie o 15 stupňov 😲
@crazybabenka - moja malá... to musela byť sila ked nič nezaberalo...
@pohodacka - aj my ked chodíme von tak sa tam hraju detičky zo škôlky ale nie tie najmenšie ale väčšie a tie su už super, pekne poslúchajú učiteľky, normálne nechápem že tá ma odvahu ked ide von sama so 17 deťmi.... ale poslúchaju na slovo a maju tie reflexné vesty tak ich vidieť na pieskovisku všade, len keby sa trošku vzdialili tak to hned viedieť, suepr vecička... ale sú zlatí, ked sa hraju na ihrisku že Kolo kolo mlynské všetky deti na nich kukaju ako na pukov, no náramne divadlo pre všetky menšie deti... niektoré odvážnejšie by sa aj pridali 😀
ja som bola včera po mesiaci cvičiť, Sonka to prežila v poho ale až ked som prišla tak si uvedomila že som bola preč a už som sa od nej nemohla ani hnúť, ked ju bral tato na ruky že ideme spinkať tak revy a ťahala sa iba ku mne 😉 ale to ju prejde 😀

@sliver tohto sa bojím aj ja..ona je taký môj cecok 🙂