Tehuľky po IVF. Pridajte sa k nám!
Zakladam tuto temu pre vsetky,ktorym to konecne vyslo, ale aj pre tie, ktore sa na IVF chystaju, a dufam, ze nas tu bude velmi vela 🙂
kada to som posielala dievcatam, ktorym nevyslo IVF..pretoze niektore su dost nestastne, co moze byt dovod a lekari im nepovedia. 😉
ako sa mate tehulky ja som konecne neblvkala
adri co su to za testiky od tej tvojej svagriny
v anglicku predávajú testy na určenie pohlavia bábatka..tak chcem zistiť,koľko stoja a či by mi ho doniesla..
som našla články...ale neviem si všetko preložiť..lauri,si tu, ty vieš anglicky?? http://www.tellmepinkorblue.com/
no je to dost komplikovane... to si objednas poslu ti to, ale musis si pichnut do prstu a poslat im to naspat, teda vzorku krvi a oni to vyhodnotia...
stoji to tusim okolo 150 USD...da sa to zistit asi po 10 tyzdni od poslednej MS na zaklade chromozomov.
kada ale ja som myslela ten prenatalny screening🙂 ty si nebola na takom ? mne sa zdalo ze si bola..mam to dopletene. ten sa robi v 11 az 12 tyzdni...
zistiju sa tam geneticka vady, kombinuje sa aj s krvnym testom.
ja idem na ten screening priamo do centra lek. genetiky, tak tam by mohli vediet z krvy co to je.
noo.tak nič potom..xixi..počkáme si naD UZV..xixi..ale ja budem mať dceru.tak sme si o naplánovali... 😵 😵 😵 😵
presne tak podla dokiho som bola v 12tt ultrazvuk tak ukazal
ale v kladanie som mala 3.10 a poslednu mrcu som mala 13.9 tak ja neviem v akom tt som uz mam v tom gulas
myslim ze to posielaju mna dokina poslala
a neplatila som nic inac to stoji 1500sk myslim
adrina vola sa to prenatalny screening..robi sa v prom trimestri..je tu o tom tema. screening v prvom trimestri. to je specialny UZV, trva dlhsie a presvietia vsetky organy plus sa to kombinuje aj s krvnym testom..

ahojte krasky
adri ake testy su to co ste sa rozpravali s miri alebo lumah