icon

Tiež ste si všimli, že väčšina kaderníčiek má sklon vyťahovať z ľudí informácie/ohovárať?

24. jan 2026

Tiež ste si všimli že väčšina kaderníciek má sklon vyťahovať z ľudí informácie alebo ohovárať? Som ten typ že prídem si na takú procedúru oddýchnuť a nie prosté rozprávať sa o svojom živote ani ma nezaujíma nikoho život iný prosté chcem vyslovene ísť len relaxovať a užiť si procedúru a stále sa ma niečo vypytuje chceš zisťovať o mne čo najviac prípadne mi ohovára iné ženy a tak to prosté menim kaderníčky jedna radosť lebo ešte som nenašla jednu serióznu ktorá sa bude pýtať maximálne nato ci som spokojna a ukonmi…

Strana
z2
anonym_9b95d6
24. jan 2026
@anonym_autor

Ešte dodám že keď je človek taký tichší a nechcem sa rozprávať oni potom tie vlasy neurobia až tak dobre

@anonym_autor u mna naopak,ked sa vela rozpravame, tak sa menej sustredi a vzdy sa nieco nepodari 🙈

anonym_cf9499
24. jan 2026

@anonym_autor raz odomna jedna vypytovala osobné informácie....

ewita5000
24. jan 2026

@anonym_autor odišla som od takej klebetnej kaderníčky,chvalabohu teraz mam veľmi dobrú,je proste profesionálka.

anonym_fc463d
24. jan 2026

Ja chodim kadernicke na dedine a teda ona rozprava vkuse ozaj vkuse stale, ja poviem na zaviatok par viet a potom uz ide ona, ked sa nezapajam tak keca s dalsou co caka v rade. Tym ze sme pristahovani ja tych ludi z dediny ani nepoznam po mene, neviem o kom hovori. Ale viem si predstavit co tak o mne moze rozpravat. Niekedy sa zatvoria dvere za niekym a ona uz spusti viete ona to a to. ale ceny ma vyborne takze moja taktika je pocuvat a pytat sa nech len nemusim rozpravat. Pedikerka tiez na dedine je ticho a nevypytuje sa nic, iba ked jej poviem sama od seba.

autor
25. jan 2026
@anonym_ef8681

@anonym_autor kravina

@anonym_ef8681 veru nie je…

bavlnka92
25. jan 2026

tiež som chodila kaderníčke tej sa ústa nezavreli ani keď som mala zatvorené oči že sa nechcem rozprávať. potom som išla kaderníkovi ten sa spýtal čo chcem pokiaľ a nič viac.

pacna
25. jan 2026

A veru je pravda ze ked sme sa minule zakecali teda obidve tak jej sla robota pomalsie a sama si to aj priznala🤦😁

autor
25. jan 2026
@bavlnka92

tiež som chodila kaderníčke tej sa ústa nezavreli ani keď som mala zatvorené oči že sa nechcem rozprávať. potom som išla kaderníkovi ten sa spýtal čo chcem pokiaľ a nič viac.

@bavlnka92 chlap asi lepsi

taktotedanie
25. jan 2026

@anonym_autor nikdy som to u ziadnej nezazila

jesenzima
25. jan 2026

@anonym_autor mne je jedno, o čom rapoce kaderníčka, kým mi robí vlasy a zo mňa informácie nevytiahne.. takže, neriešim 😀

sulavikova
25. jan 2026

@anonym_autor aj kaderníčka a aj kozmetička.Cenník je stanovený podľa klebiet.

rozculena
25. jan 2026

@anonym_autor ja chodím k jednej vyše 10 rokov,ona mi hovorí o svojich súkromných veciach

autor
25. jan 2026
@rozculena

@anonym_autor ja chodím k jednej vyše 10 rokov,ona mi hovorí o svojich súkromných veciach

@rozculena toto samozrejme ale ja to tak isto nepocuvam. Cim to je ? Lebo ja bud profesionalne o praci alebo ticho

liusa82
25. jan 2026

ja moc ku kaderničke nechodim lebo vlasy mne nejako netreba extra ošetrovať podstrihnem doma sama, mám ich po zadok aj nafarbim čiernou aj ošetrim ale s maminou niekedy k nej zájdem len tak poklebetiť lebo ju mam rada no ale poznáme sa už x rokov a veru je mi ako kamoška za tie roky viem o jej sukromnych zaležitostiach kadečo aj jej rodine ale druhých neohovarame nikdy a kozmetičky čo som mala tak jedna bola taka tichšia viac v celku aj druhá rozprávali len vtedy ked videli aktivitu z mojej strany.Vždy je to o luďoch

rozculena
25. jan 2026
@anonym_autor

@rozculena toto samozrejme ale ja to tak isto nepocuvam. Cim to je ? Lebo ja bud profesionalne o praci alebo ticho

@anonym_autor asi sa potrebuje vysťažovať a ja to nikomu nevyklebetím.Ale ja nevyzvedám,ona rapoce sama od seba,väčšinou tam nie sú iné zákazníčky.keď príde iná zákazníčka,tak rapoce s ňou.
Zo začiatku vyzvedala,ale ja som hovorila čo najmenej,alebo vôbec nič,tak prestala.

imaf
27. jan 2026

@anonym_autor jednoducho im povedzte, že teraz nemáte náladu toto rozoberať, normálna kaderníčka to pochopí

soldi
27. jan 2026

Nestalo sa mi to nikdy. Vzdy sa s kadernickou rozpravam, ale nikdy nie klebety. Teraz mam uplne najsuper kadernicku. Je to ukrajinka, tak sa vela rozpravame o historii jej krajiny, napr mi hovorila, ze mali ucebnice dejepisu kde rusi pisali blbosti, a ze aka ostala prekvapena, ked zistila skutocne fakty. Aj o svetovej historii a kulture sa bavime. A ako bonus, odkedy chodim k nej, tak mam uplne super vlasy.

autor
28. jan 2026
@soldi

Nestalo sa mi to nikdy. Vzdy sa s kadernickou rozpravam, ale nikdy nie klebety. Teraz mam uplne najsuper kadernicku. Je to ukrajinka, tak sa vela rozpravame o historii jej krajiny, napr mi hovorila, ze mali ucebnice dejepisu kde rusi pisali blbosti, a ze aka ostala prekvapena, ked zistila skutocne fakty. Aj o svetovej historii a kulture sa bavime. A ako bonus, odkedy chodim k nej, tak mam uplne super vlasy.

@soldi Tak takáto debata je o úplne niečom inom budem si priať takú kaderníčku alebo kaderníka

anonym_120abf
28. jan 2026

U nas je jedna aj s bonusom pre chlapov 😁 od žien povytahuje vsetko mozne , a neštíti sa troška obšťastniť aj ich manželov 🤦‍♀️

soldi
28. jan 2026
@anonym_autor

@soldi Tak takáto debata je o úplne niečom inom budem si priať takú kaderníčku alebo kaderníka

@anonym_autor ak si z okolia povazskej, tak Ti dam kontakt 😀

ja som sa k nej inak dostala takym zvlastnym sposobom. Som mala jednu kamosku a v nejakom momente som si vsimla, ze ma velmi dobre vlasy. ovela zdravsie, dobra farba a furt som si to vsimla, ked som ju stretla, az som sa raz opytala, ze ako to robi, ze ich ma stale lepsie a lepsie. tak mi vtedy dala kontakt na tuto kadernicku.

a teda, musim jej uznat obrovsku profesionalitu. a este aj vyzivne a zaujimave rozhovory, velmi som spokojna po kazdej stranke.

autor
28. jan 2026
@soldi

@anonym_autor ak si z okolia povazskej, tak Ti dam kontakt 😀

ja som sa k nej inak dostala takym zvlastnym sposobom. Som mala jednu kamosku a v nejakom momente som si vsimla, ze ma velmi dobre vlasy. ovela zdravsie, dobra farba a furt som si to vsimla, ked som ju stretla, az som sa raz opytala, ze ako to robi, ze ich ma stale lepsie a lepsie. tak mi vtedy dala kontakt na tuto kadernicku.

a teda, musim jej uznat obrovsku profesionalitu. a este aj vyzivne a zaujimave rozhovory, velmi som spokojna po kazdej stranke.

@soldi :( som z Košíc

autor
28. jan 2026
@anonym_120abf

U nas je jedna aj s bonusom pre chlapov 😁 od žien povytahuje vsetko mozne , a neštíti sa troška obšťastniť aj ich manželov 🤦‍♀️

@anonym_120abf tykokso…….

imaf
28. jan 2026
@anonym_120abf

@anonym_120abf kontakt?

autor
28. jan 2026
@imaf

@anonym_120abf kontakt?

@imaf idzeš stadzi sliziaku🤮🤢

anonym_120abf
28. jan 2026
@imaf

@anonym_120abf kontakt?

@imaf 🤣 si ženatý? Zadaný? Slobodní jej neberú.
A troška mladší keby si bol. Ona nema ani 40 este

ria_sprout
28. jan 2026

Človeku nevyhovies, minule mi rozprávala známa aká je tá jej kadernícka na hovno lebo nikdy nič nepovie a nerozvija. Ja na ňu čumim o čom to točí, lebo tiež nie som zrovna ukecany typ. Každy furt niečo rieši a vadi mu na druhých.

Strana
z2