Tiež ste si všimli, že väčšina kaderníčiek má sklon vyťahovať z ľudí informácie/ohovárať?
Tiež ste si všimli že väčšina kaderníciek má sklon vyťahovať z ľudí informácie alebo ohovárať? Som ten typ že prídem si na takú procedúru oddýchnuť a nie prosté rozprávať sa o svojom živote ani ma nezaujíma nikoho život iný prosté chcem vyslovene ísť len relaxovať a užiť si procedúru a stále sa ma niečo vypytuje chceš zisťovať o mne čo najviac prípadne mi ohovára iné ženy a tak to prosté menim kaderníčky jedna radosť lebo ešte som nenašla jednu serióznu ktorá sa bude pýtať maximálne nato ci som spokojna a ukonmi…
@anonym_autor raz odomna jedna vypytovala osobné informácie....
@anonym_autor odišla som od takej klebetnej kaderníčky,chvalabohu teraz mam veľmi dobrú,je proste profesionálka.
Ja chodim kadernicke na dedine a teda ona rozprava vkuse ozaj vkuse stale, ja poviem na zaviatok par viet a potom uz ide ona, ked sa nezapajam tak keca s dalsou co caka v rade. Tym ze sme pristahovani ja tych ludi z dediny ani nepoznam po mene, neviem o kom hovori. Ale viem si predstavit co tak o mne moze rozpravat. Niekedy sa zatvoria dvere za niekym a ona uz spusti viete ona to a to. ale ceny ma vyborne takze moja taktika je pocuvat a pytat sa nech len nemusim rozpravat. Pedikerka tiez na dedine je ticho a nevypytuje sa nic, iba ked jej poviem sama od seba.

Ešte dodám že keď je človek taký tichší a nechcem sa rozprávať oni potom tie vlasy neurobia až tak dobre
@anonym_autor u mna naopak,ked sa vela rozpravame, tak sa menej sustredi a vzdy sa nieco nepodari 🙈