icon

Tipy na výhodné nákupy v Action

slavka1957
12. jan 2025

Ahojte, poradíte nejaké dobre a overené tipy na nákup? Kozmetika, make up, drogéria, veci do domácnosti ?nieco s čím ste naozaj spokojni odtiaľ? Ďakujem

abcabcada
12. jan 2025

Dekorácie, niektoré sladkosti typu Bounty, Reeses, Snickers atď., podložky na cikanie pre psy, potreby na tvorenie, Pink Stuff a kancelárske veci čo mi treba k práci typu perá, zošity, papier, zvýrazňovače...

stellarstar
12. jan 2025

@klarissa25 doplnila si pôvodný komentár, videla resp čítala som to aj ja a teraz čítam vidím že si doplnila

pr85
12. jan 2025

Ja som si tam pred pár rokmi kúpil pánsku flanelovú košeľu (ešte, keď Action nebol na Slovensku), ináč prostriedky do WC, na umývanie riadov a ja kondómy (v Rakúsku predávajú, v slovenských pobočkám som nevidel) a boli OK.

maca1984
12. jan 2025

@stellarstar ďakujem

stellarstar
12. jan 2025

Ja som tam už veľa nakúpila, dekorácie do bytu či balkón, mini koberec do auta, koberec pred dvere, hadry na upratovanie, vlhčené utierky na upratovanie, 5 ks set priesvitných boxov rôznych veľkostí, plienky na zem pre psov, silikónovú wc kefu, deky pre psov, odstraňovač škvŕn, pamlsky pre psov, utierky, dressing na šaláty, cesnakový olej, ice tee, fotoramy a veľa iných

klarissa25
12. jan 2025

@stellarstar ako fakt nie. Napisala som komentar odoslala a robila nieco ine… nemam potrebu si vymyslat. Hlavne komentar sa da zmenit resp upravit len chvilu po tom co ho odosles

veverickav
12. jan 2025

Baby, oplati sa tam aj Gillette pena na holenie panska...ja pouzivam pre mna na nohy 😁 takisto suchy sampon na vlasy v spreji, nerobi biele stopy.

dobkovci
Autor odpoveď zmazal
dobkovci
12. jan 2025

@klarissa25
@maca1984 aj ja som si všimla zmeneny komentár,upraviť sa dá .

lenka.25
12. jan 2025

Ja som tam bola druhy krát , kúpila som paradny pelech pre psa , ale tým to konci.

stellarstar
12. jan 2025

@klarissa25 komentár si mala do ...moj názor.... a neskôr si dopísala druhu časť. Predtým to tam nebolo ze raz si tam bola takže doplnila si si to

maca1984
12. jan 2025

@klarissa25 nie nie, ty si dala krátky koment, na to som ti reagovala.
A potom som si všimla, že je zrazu ten koment dlhý.
Si to upravila/doplnila

maca1984
12. jan 2025

@dobkovci ďakujem

dobkovci
12. jan 2025

@maca1984 ak si dobre pamätám bola tam správa po otáznik.

klarissa25
12. jan 2025

@maca1984
@stellarstar ako normalne ste ma zneistili…. Ako ano dnes som bola piaty den v robote, zeby som bola az tak mimo? Ste dve na mna, tak asi na tom nieco bude. Tak sa vam ospravedlnujem

jaja20
12. jan 2025

@stellarstar
@maca1984
Máte pravdu.
Aj ja som videla jej pôvodný komentár a zrazu bol dlhší.

marcellka32
12. jan 2025

Vložky always..to isté balenie polovičná cena oproti dm

bessie12
12. jan 2025

@slavka1957 v action nakupujem všetko. Od drobnosti až po výbavu do domu ako sú napríklad panvice. Už som tam kupila aj kozmetiku, vodu, olej, sladkosti, papier na pečenie, alobal, rozne dekorácie do domu ( vianočné, jarné atď ), sviečky, pre zvieratá pelech, pamlsky, konzervy, misky, oblečenie pre mňa ako sú tričká, legíny, ponožky, pyžamo, do kuchyne príbor, taniere, hrnce, panvice ako som už spomínala, rozne poháre, hrnčeky, formy na pečenie, jednorazové sáčky na zdobenie, obrusy, utierky a mohla by som pokračovať.

miggy
12. jan 2025

My tam chodíme často 🙂 ale vždy odchádzam s balíkom kancelárskeho papiera (za necelé 3 eura), sviečkou, pamlskami pre psa.....na Vianoce sme tam kupovali dekorácie, dcére som párkrát kúpila také to vajce s plysakom a slizom a neviem čo tam ešte je (v draciku cena 16,99 v Actione za 5 eur). Haribo cukríky v tých malých sackoch sú myslím ešte lacnejšie ako tie cukríky z Lidla....sprchovu hlavicu máme odtiaľ, predložky v kúpeľni...termotricka, ja aj hrubé legíny.....a keby som sa zamyslela, píšem ešte asi 10 minut 🙂))

domkakvet
12. jan 2025

@slavka1957 chod tam a kup si co sa ti paci, na dekoraciach, papiernictve sa neda nic pokazit, ked je dekoracia pekna je jedno z akeho obchodu to je, to iste papiernictvo, co by na tom malo byt zle a kupujem tam aj potraviny.

saraxyz
12. jan 2025

@slavka1957 pamlsky pre psov,patisserie s mandlovou pastou (to zožeriem na posedenie), cukríky, žuvačky majú za dobrú cenu, ceruzky, farbičky, fixky, papier, lotusky(tie balené po 2ks)....

maca1984
12. jan 2025

@klarissa25 tak nerob zo mňa prosím ťa debila čo nedočítal.
Klameš až sa práši.

maca1984
12. jan 2025

@jaja20 a ďakujem

klarissa25
12. jan 2025

@maca1984 ospravedlnila som sa. Uz si mysli co chces.. no nebolo to umyselne…

jaga18
12. jan 2025

Napríklad piesok do macacieho wc... ten hello kitty... najlepší zo všetkých, vo sme kedy skúšali a stoji tak tretinu z cien v chovatelstvach za tu istú kvalitu.

maca1984
12. jan 2025

@klarissa25
Ozaj nie úmyselne alebo sa len zrazu ideš vyhovárať na únavu ?
Je to na tvojom svedomí.
Mne sa ospravedlňovať nemusíš, len si sa predviedla.

gabus88
12. jan 2025

@klarissa25 akurat ze tie veci nie su polske..velka cast veci je z holandska

klarissa25
13. jan 2025

@gabus88 no ved v poriadku,potom vobec nie je na mieste, zhadzovat nakupovanie v Polsku, lebo kvalita produktov tam je ina ako u nas

bzuco
13. jan 2025

Drogeriu tam maju taku ako v inych drogerkach- znacky always, palmolive, colgate, fa, batiste, nivea
ariel... A cena je ovela priaznivejsia. Tie nezname znacky by som nekupila. Ale aj veci na tvorenie maju super.