icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

bianca
20. jan 2012

@ludka140281 ze woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow to je nadhera az sa mi dych zastavil.Potom poradis pri vyrobe?

langkofel
20. jan 2012

Ahoj kocky, chcem vas len pochvalit za krasne suknicky...po par dnovom sledovani vas tu, som sa aj ja teda konecne prihlasila na e bay a objednala som si ten tyl z USA ako tu hadazala link
@anjelicek26
tak len dufam ze som vsetko dobre pozaklikavala a pride mi 😉
Inak ja som navod na tuto suknicku videla na you tube uz asi pred rokom, ale az vy ste ma nastatrovali 😉 , dik 😎 . A kedze mam aj stroj, objednala som viac, budem nasivat cez leto na tricka 😉

blumka
20. jan 2012

@cka cca 5m

blumka
20. jan 2012

@ludka140281 nadherneee 😉 😵

nata_
20. jan 2012

@cka ahoj, ja som z ke.... a bola som v textile na mlynskeja... nic moc...tvrdy tyl..som objednala z ebay...

cka
20. jan 2012

@blumka a brala si tu sirku 15cm? stihala si este na uzsie pasiky, ci si nechala 15cm? prepac, ale nemam to doma, vobec si to neviem predstavit, ze co a ako 🙂

blumka
20. jan 2012

@cka ja som kupovala 22,5 sirku a na kotuci je 23 metrov, robila som z dvoch farieb, pasy mam cca 11,5cm siroke a dlhe 66 cm (cize ked prehnes napoly sukna bude mat dlzku 33cm)

cka
20. jan 2012

@nata_ ahoj no teda, takze sama autorka je z KE 🙂) teda namotavacka 🙂) ved som presne na mlynsku alebo na osloboditelov. Hmm....s ebay nemam ziadnu skusenost, netrufam si. Ale ceny su urcite porovnatelne lepsie.

cka
20. jan 2012

@blumka joj, vdaka, tak vezmem aj ja ten 🙂) si zlata. Risknem to 🙂

nata_
20. jan 2012

@cka noo kosicanka privydata 😀 ..na osloboditelov som nebola, neviem, ci by som sa tam s kociarom vtrepala, na mlynskej maju kooonecne vytah!!!...aleluja!!...ano vyjde lacnejsie a podla mna je aj maksi a poddajnejsi...ja budem mozno doobjednavat...aj ked asi az neskor, ked spravim tie prve...jooj kym pridu!!...

lenocka84
20. jan 2012

@blumka my az vecer, skor sme nestihli, tak snad v pondelok to tiez mame 😉

janka_pn
20. jan 2012

@bianca janka, ja som vcera ten tyl objednavala cez ebay 😎 aj ella bude fesi 😀

blumka
20. jan 2012

@nata_ ja som tiez privydata kosicanka, takze sa velmi nevyznam v obchodoch v ke. nemozes hodit link na ebay z ktoreho obchodu si objednavala?

cka
20. jan 2012

@nata_ pozerala si tie bambulky na stoklasa? http://www.stoklasa-sk.sk/bambulka-20mm-1000ks-...
ides robit zaves? 🙂
hmm.....tak sa ozvi, ked budes objednavat. 🙂) heeej, vytah, parada. TO sa hodi aj mne, s kociarom a dalsim dietatom za ruku 🙂

nata_
20. jan 2012

@cka joj ja som dnes bambulky zhanala v galanterke, tescu, este musim ist do nejakeho hobby shopu...cem cem zaves, aj ked asi len malicky...mame stresne okna...aj na tutu by som hodila par brmbolcov

bianca
20. jan 2012

@janka_pn moja ja sa bojim cez ebay.

blumka
20. jan 2012

@nata_ dakujem 😉

anjelicek26
20. jan 2012

@lenocka84 - tak ja nie na gumu, ale na hackovany pas, tam mozes na kazdy riadok naväzovat jedno nad druhym, na gumu si neviem tolko predstaavit, ze by s toho nebola na konci motanica 😖

janka_pn
20. jan 2012

@bianca preco? ja som objednala, to co dala "anjelicek" a jej to uz prislo, tak ake obavy? 😉 vysli ma 4 role aj s postovnym dakych 12e.

bianca
20. jan 2012

@janka_pn a ako si platila?

cka
20. jan 2012

@nata_ tak ten stoklasa pise, ze tam ma aj mix...kuk vyssie linku. Mne sa to tiez paci, len si neviem predstavit udrzbu 🙂) v pracke by sa mi to asi pomotalo.

nata_
20. jan 2012

@langkofel ahooj, sijaci stroj ti zavidim!..ja by som nasila na riflicky odstrihnute einz-zwei...mozno skusim v rukach...prikladam foto, mozno ta inspiruje...na tielocko je nasity volanik naskladany z toho isteho tylu, ako je suknicka..myslim ze minimalisticke a pritom taaaky efekt 🙂...

aj pre ostatne mamicky, to sa asi bude dat prisit na tricko aj v rukach 😉 ...ked budem mat viac casu, postahujem foto aplikacii roznych na tutu...da sa to dozdobit do aleluja...

janka_pn
20. jan 2012

@bianca paypal

anjelicek26
20. jan 2012

@janka_pn - predovsetkym ak by nieco neprislo, tak nic neriesite, kliknete na paypal - nahlasit konflikt a vylozite nohy a najneskor o mesiac mate peniaze na ucte nazad, niekedy ale aj na buduci den. To je ta vyhoda paypalu, peniaze v bezpeci. Mne ten tyl z usa este nedorazil, ved je skoro, ja som objednavala aj z uk... ale ten z usa hadam do tyzdna tiez dorazi, predsalen je stale medzi tym ocean a nejde to prvou triedou ze ano 😝

Pozerala som si hodnotenia predajcu, chvalia ho, tak neni o com... vdaka paypalu sa fakt nebojim... riesili sme par konfliktov a VZDY mi peniaze vratili. Takze som uplne v klude, ja strasne casto takto objednavam... z celeho sveta... pozeram len cenu, odkial je mi to suma fuk 😅

janka_pn
20. jan 2012

@nata_ krasne. ja mam stroj, ale neviem sit ☹ no na tu riflovku to nasit zvladnem, sa tesim 🙂

lenocka84
20. jan 2012

@anjelicek26 no ved prave, uvidime, vyskusame najprv tie jednoduchsie a ptom zacneme experimentovat 😉

langkofel
20. jan 2012

@nata_ presne presne tak si to dako predstavujem, dufam ze daco urobim...uz len nech mi to pride 😉
@bianca neboj sa, ja som dnes tiez prvy krat objednavala cez e bay, polke som nerozumela 😝 , ale dako som zaklikala, vybrala co sa mi pacilo...a uvidim 😉

langkofel
20. jan 2012

@anjelicek26 no anjelicek ja som dnes platila kreditkou, ten pay pal este dobre nechapem, kde si to mam zriadit? a ako? prosim ta?

lenocka84
20. jan 2012

@nata_ ja som cez stoklasa brala mix farieb, tak ocakavame v pondelok balicek