Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
Ahoj kocky, chcem vas len pochvalit za krasne suknicky...po par dnovom sledovani vas tu, som sa aj ja teda konecne prihlasila na e bay a objednala som si ten tyl z USA ako tu hadazala link
@anjelicek26
tak len dufam ze som vsetko dobre pozaklikavala a pride mi 😉
Inak ja som navod na tuto suknicku videla na you tube uz asi pred rokom, ale az vy ste ma nastatrovali 😉 , dik 😎 . A kedze mam aj stroj, objednala som viac, budem nasivat cez leto na tricka 😉
@ludka140281 nadherneee 😉 😵
@cka noo kosicanka privydata 😀 ..na osloboditelov som nebola, neviem, ci by som sa tam s kociarom vtrepala, na mlynskej maju kooonecne vytah!!!...aleluja!!...ano vyjde lacnejsie a podla mna je aj maksi a poddajnejsi...ja budem mozno doobjednavat...aj ked asi az neskor, ked spravim tie prve...jooj kym pridu!!...
@nata_ pozerala si tie bambulky na stoklasa? http://www.stoklasa-sk.sk/bambulka-20mm-1000ks-...
ides robit zaves? 🙂
hmm.....tak sa ozvi, ked budes objednavat. 🙂) heeej, vytah, parada. TO sa hodi aj mne, s kociarom a dalsim dietatom za ruku 🙂
@lenocka84 - tak ja nie na gumu, ale na hackovany pas, tam mozes na kazdy riadok naväzovat jedno nad druhym, na gumu si neviem tolko predstaavit, ze by s toho nebola na konci motanica 😖
@langkofel ahooj, sijaci stroj ti zavidim!..ja by som nasila na riflicky odstrihnute einz-zwei...mozno skusim v rukach...prikladam foto, mozno ta inspiruje...na tielocko je nasity volanik naskladany z toho isteho tylu, ako je suknicka..myslim ze minimalisticke a pritom taaaky efekt 🙂...
aj pre ostatne mamicky, to sa asi bude dat prisit na tricko aj v rukach 😉 ...ked budem mat viac casu, postahujem foto aplikacii roznych na tutu...da sa to dozdobit do aleluja...
@janka_pn - predovsetkym ak by nieco neprislo, tak nic neriesite, kliknete na paypal - nahlasit konflikt a vylozite nohy a najneskor o mesiac mate peniaze na ucte nazad, niekedy ale aj na buduci den. To je ta vyhoda paypalu, peniaze v bezpeci. Mne ten tyl z usa este nedorazil, ved je skoro, ja som objednavala aj z uk... ale ten z usa hadam do tyzdna tiez dorazi, predsalen je stale medzi tym ocean a nejde to prvou triedou ze ano 😝
Pozerala som si hodnotenia predajcu, chvalia ho, tak neni o com... vdaka paypalu sa fakt nebojim... riesili sme par konfliktov a VZDY mi peniaze vratili. Takze som uplne v klude, ja strasne casto takto objednavam... z celeho sveta... pozeram len cenu, odkial je mi to suma fuk 😅
@anjelicek26 no ved prave, uvidime, vyskusame najprv tie jednoduchsie a ptom zacneme experimentovat 😉
@anjelicek26 no anjelicek ja som dnes platila kreditkou, ten pay pal este dobre nechapem, kde si to mam zriadit? a ako? prosim ta?

@ludka140281 ze woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow to je nadhera az sa mi dych zastavil.Potom poradis pri vyrobe?