Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@lenuliatko do 22 eur neplatic nic nad 22 do 150 platis DPH a nad 150 platis dph a clo z ceny tovaru,DPH a postovneho.... Nakupujem casto takze tak.. a clo sa pociat na kyzdy tovar inac... cize niekde to moze byt len 2,7 % a na niecom inom to moye bzt aj viac...
@michaela80 veď presne tak som to napísala 🙂 Akurát neviem prečo, ja som neplatila ani dph, niekto zrejme pochybil. A tých 2,7% cla na kočík, samozrejme. Napísala som to len pre predstavu, aké sú asi sadzby, aby to niekoho preto neodradilo.
ha, až teraz som si všimla, že "nad sumu 22€" jasné, malo tam byť do, ďakujem, že si ma opravila 😉
@langkofel urcite v pohodke vsetko bude ako ma byt
inak ja uz mam jednu tutu i ked este by to chcelo prihustit.Kupila som u nas v kvetibarstve organzu 1 meter /35 cm sirka za 0,60 €.To sa akoze celkom da len jej mali len 7 metrov.Mala ju kupodivu absolutne nechce ani vyskusat a to sme od rana do vecera v princeznovskom.Dufam ze si to rozmysli
@kryska5 ja som ju kupila pre jednu maminu z tejto temy a este 2 idem objednat pre nu ... mne sa viac pacia tie pettskirt nez tutu nemozem si pomoct...
Tak, aj ja som sa rozhodla, večer si robím ebay účet a skúsim Paypal. A kto ste už objkednali tyl z ebay ( myslim z USA ) kolko ste mali poštovné ?
@metlonka a ups, pomylila som sa, pardon, to malo byt pre @brumca....
pozri tu...ja skor po nemecky, preto nemcina, ale je to to z USA aj ja som odtial objednavala mas tam cenu tovaru a to plus je postovne...
@michaela80 veru aj mne sa páči viac, aj keď na doma na hranie bude pekná aj taká tylová pre bambulku 🙂
@nella1 ďakujem, budem sa tešiť, sú naozaj krásne 😵
no, ceny cez Ebay su super, len my nemame Paypal.....tak sa mi to neda objednat, skoda. ☹( Musim cez toho Stoklasu, alebo som este nasla toto:http://www.svadobnepierko.sk/svadobnedoplnky/eshop/10-...
@cka http://www.stylovainspiracia.sk/tyl/tyl-uzky/
ja som našla i túto stránku....
prepáčte som sa Vám sem votrela ...ale pár dní Vás už sledujem....a tak ste ma navnadili.....že idem aj ja niečo vykuzliť...mám doma malú baletku,tak tá bude nadšená 😉
@eda28 a kolko si platila postovne?
@anjelicek26 takze ides vyrabat soju prvotinu? 🙂))
inak vsimla som si sem v bazare, ze niektore podnikave stvorenia si tutu suknicky zacali predavat v bazarikoch...
@winona24 maju skvely vyber ale pri tom postovnom mi skoro zabehlo.....zaplatit za postu dva krat tolko co za balik..to jedine ze spojit objednavku s dajakou kockou co by byvala v tom istom meste co ja...
@anaxamon - hehe druhotinu, prvotina je v albume 😵 Len cakam, kym mala konecne zaspi a ona furt nic 🙄 No a podnikave stvorenia, no comment 😅 😅 😅

Ahojte, vidím, že v lete bude tutu sukničky nosiť veľa detičiek 🙂 Len som chcela prispieť k dovozu z USA. Nad sumu 22€ sa neplatí ani clo ani dph, od 22-150€ (alebo tak nejak, nepamätám si tie ceny presne na euro) sa neplatí clo. Nad túto sumu aj, aj... K hodnote tovaru sa priráta cena dopravy, ak to prevýši 22€ tak sa vyráta DPH 20%, ak je suma nad 150€, tak z celej sumy aj s DPH sa vyráta clo. Ja som v septembri objednávala kočík z amazonu. Ceny sa tam nepatrne menili, tak som nevedela, či mi to vyjde do 150€. Pri kočíku v takejto hodnote vyšlo clo na 2,7%, čo bolo cca 5€, takže nič hrozné. Lenže, mne sa podarilo kúpiť v celk. hodnote 148€ a nedali mi platiť ani preddavky na dph ani na clo (aj keď to bolo nad 22€). Takže som zaplatili LEN kočík a dopravu, nič viac. A dodnes mi nedošlo niečo doplácať. Potom objednávala aj kamoška, v tom čase bol kočík drahší a vyrubilo jej to hneď aj clo aj dph. Ešte chcem napísať, že som kôli colnici nevystrčila ani nos z domu. Prepravná spoločnosť (UPS, DHL) vás bude kontaktovať kôli splnomocneniu, len to podpíšete a naskenujete, plus prefotený občiansky a faktúru a oni všetko vybavia a tovar vám príde až pred dvere. Takže, nebojte sa obejdnávať aj drahšie veci a paypal je úžasná vec 🙂