icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lenuliatko
21. jan 2012

Ahojte, vidím, že v lete bude tutu sukničky nosiť veľa detičiek 🙂 Len som chcela prispieť k dovozu z USA. Nad sumu 22€ sa neplatí ani clo ani dph, od 22-150€ (alebo tak nejak, nepamätám si tie ceny presne na euro) sa neplatí clo. Nad túto sumu aj, aj... K hodnote tovaru sa priráta cena dopravy, ak to prevýši 22€ tak sa vyráta DPH 20%, ak je suma nad 150€, tak z celej sumy aj s DPH sa vyráta clo. Ja som v septembri objednávala kočík z amazonu. Ceny sa tam nepatrne menili, tak som nevedela, či mi to vyjde do 150€. Pri kočíku v takejto hodnote vyšlo clo na 2,7%, čo bolo cca 5€, takže nič hrozné. Lenže, mne sa podarilo kúpiť v celk. hodnote 148€ a nedali mi platiť ani preddavky na dph ani na clo (aj keď to bolo nad 22€). Takže som zaplatili LEN kočík a dopravu, nič viac. A dodnes mi nedošlo niečo doplácať. Potom objednávala aj kamoška, v tom čase bol kočík drahší a vyrubilo jej to hneď aj clo aj dph. Ešte chcem napísať, že som kôli colnici nevystrčila ani nos z domu. Prepravná spoločnosť (UPS, DHL) vás bude kontaktovať kôli splnomocneniu, len to podpíšete a naskenujete, plus prefotený občiansky a faktúru a oni všetko vybavia a tovar vám príde až pred dvere. Takže, nebojte sa obejdnávať aj drahšie veci a paypal je úžasná vec 🙂

michaela80
21. jan 2012

@lenuliatko do 22 eur neplatic nic nad 22 do 150 platis DPH a nad 150 platis dph a clo z ceny tovaru,DPH a postovneho.... Nakupujem casto takze tak.. a clo sa pociat na kyzdy tovar inac... cize niekde to moze byt len 2,7 % a na niecom inom to moye bzt aj viac...

lenuliatko
21. jan 2012

@michaela80 veď presne tak som to napísala 🙂 Akurát neviem prečo, ja som neplatila ani dph, niekto zrejme pochybil. A tých 2,7% cla na kočík, samozrejme. Napísala som to len pre predstavu, aké sú asi sadzby, aby to niekoho preto neodradilo.
ha, až teraz som si všimla, že "nad sumu 22€" jasné, malo tam byť do, ďakujem, že si ma opravila 😉

metlonka
21. jan 2012

@ginepra ???

langkofel
21. jan 2012

@bianca hehe bianca, ved aj ja som zvedava, co som vcera pokombinovala 😀 ,zaregistrovala som sa na ebay, objednala som, zaplatila, potom som "dufam" aj ten paypal spojazdnila....a teraz len cakam co bude 😝

bianca
21. jan 2012

@langkofel urcite v pohodke vsetko bude ako ma byt

inak ja uz mam jednu tutu i ked este by to chcelo prihustit.Kupila som u nas v kvetibarstve organzu 1 meter /35 cm sirka za 0,60 €.To sa akoze celkom da len jej mali len 7 metrov.Mala ju kupodivu absolutne nechce ani vyskusat a to sme od rana do vecera v princeznovskom.Dufam ze si to rozmysli

bianca
21. jan 2012

inak tu je ta moja

nella1
21. jan 2012

@kryska5 ja som kupovala ale pride asi do 3tyz.ked pride hodim foto ako vyzera va skutocnosti 🙂

michaela80
21. jan 2012

@kryska5 ja som ju kupila pre jednu maminu z tejto temy a este 2 idem objednat pre nu ... mne sa viac pacia tie pettskirt nez tutu nemozem si pomoct...

megi1989
21. jan 2012

Tak, aj ja som sa rozhodla, večer si robím ebay účet a skúsim Paypal. A kto ste už objkednali tyl z ebay ( myslim z USA ) kolko ste mali poštovné ?

nella1
21. jan 2012

@megi1989 tusim to bol 3,5eur s dovozom cize tyl a dovoz vseho vsudy 3,5eur.na to jedno balenie.objednavala som 2 tyly cize 7eur. smiesne nie? 😀
sne

ginepra
21. jan 2012

@metlonka a ups, pomylila som sa, pardon, to malo byt pre @brumca....

langkofel
21. jan 2012

@megi1989

pozri tu...ja skor po nemecky, preto nemcina, ale je to to z USA aj ja som odtial objednavala mas tam cenu tovaru a to plus je postovne...

http://stores.ebay.de/Bownuts-Store/_i.html?rt=...

kryska5
21. jan 2012

@michaela80 veru aj mne sa páči viac, aj keď na doma na hranie bude pekná aj taká tylová pre bambulku 🙂
@nella1 ďakujem, budem sa tešiť, sú naozaj krásne 😵

cka
21. jan 2012

no, ceny cez Ebay su super, len my nemame Paypal.....tak sa mi to neda objednat, skoda. ☹( Musim cez toho Stoklasu, alebo som este nasla toto:http://www.svadobnepierko.sk/svadobnedoplnky/eshop/10-...

winona24
21. jan 2012

@cka http://www.stylovainspiracia.sk/tyl/tyl-uzky/

ja som našla i túto stránku....

prepáčte som sa Vám sem votrela ...ale pár dní Vás už sledujem....a tak ste ma navnadili.....že idem aj ja niečo vykuzliť...mám doma malú baletku,tak tá bude nadšená 😉

cka
21. jan 2012

@winona24 pozerala som tu stranku, co si dala, a posielaju iba expresne za 10euro, dost draho nie?

nata_
21. jan 2012

@cka dobry vecer 🙂 tak treba nakupit za 150eur a mas dopravu zadara 😀 ...nejak prestrelili tu dopravu, fakt..tyl vyzera byt ten makksi..
@winona24

cka
21. jan 2012

@nata_ ja som v tom antitalent...ani neviem, ako by som to mala zaplatit a tak, uff, netrufam si 🙂

cka
21. jan 2012

@cka opravujem....hej, hej, uz viem, o com hovoris. Nie, neberiem odtial, chcela osm z tej stranky svadobnepierko.sk, a nejde im odoslat objednavku. ta ma roztrhne 🙂))

cka
21. jan 2012

@nata_ joooj, ale mi dnes ideeeeeeeeeee....to patrilo tebe nata 🙂)

nata_
21. jan 2012

@cka no ved popises aj saba so sebou 😅 😀 preco nejde?...vyhadzuje ti nejaku chybu alebo proste len nefunguje objednavanie?

cka
21. jan 2012

@nata_ ta ze maju technicky problem, a ze mam skusit neskor, uz osm skusala 3x

cka
21. jan 2012

@nata_ no, koncim s tou strankou 🙂 nic ine mi neostava, iba si ist v utorok vsetko ohmatat do Anjela. A dufam, ze pochodim lepsie 🙂

nata_
21. jan 2012

@cka verim ti, strata casu a nervov...tak sa biznis nerobi, ze im stranka nefunguje 😠

anjelicek26
21. jan 2012

Cafko babule, mne dosli dve rolky tylu, tak som mohla zas skusat, ale k nicomu som sa nedostala, decka jedny otravne 😅 😅 Aspon tyl mam nastrihany a pas urobeny, idem teraz pekne pri telke vypletat 😅 Takto zatial pas vyzera, da vrchu je dana taka siroka guma, malej to sadne ako uliate...

eda28
21. jan 2012

@cka ja som odtial objednavala vo stvrtok, hned vecer my prislo, ze objednavku registruju a na druhy den bola vyexpedovana, takze cakam v pondelok, max. utorok. Nemaju sice velky vyber farieb, no ja som chcela len ruzovu, lebo uz nevydrzim kym mi pride tyl z usa.

svetlankat
21. jan 2012

@eda28 a kolko si platila postovne?

anaxamon
autor
21. jan 2012

@anjelicek26 takze ides vyrabat soju prvotinu? 🙂))

inak vsimla som si sem v bazare, ze niektore podnikave stvorenia si tutu suknicky zacali predavat v bazarikoch...

@winona24 maju skvely vyber ale pri tom postovnom mi skoro zabehlo.....zaplatit za postu dva krat tolko co za balik..to jedine ze spojit objednavku s dajakou kockou co by byvala v tom istom meste co ja...

anjelicek26
21. jan 2012

@anaxamon - hehe druhotinu, prvotina je v albume 😵 Len cakam, kym mala konecne zaspi a ona furt nic 🙄 No a podnikave stvorenia, no comment 😅 😅 😅