icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anaxamon
autor
21. jan 2012

@anjelicek26 hej? to som asik prehliadla tu prvotinu, sak predsa len som necakala ze za 5 dni tu bude 22 stran🙂) a furt mi chodia upozornenia ze komu tomu sa paci tema 😀 😀

bombicka19
21. jan 2012

@winona24 pozeram aj ja tu stranku skusila som objednat, a vobed tam nie je 10 Eur postovné, nie je tam ziadny iba mi vyratalo cenu tylu a bud ked to chcem na dobierku tak priratava 2eura a ked to zaplatim prevodom tak nic 🙂 zatial som sa dostala k tomuto kroku, skusim to objednat 😀
@cka

winona24
21. jan 2012

@cka
@nata_
@anaxamon a vidíte...to som si ani nevšimla to poštovné....heh ...tak to nech si nechajú 😕 ebay to istí 😉

bombicka19
21. jan 2012

@cka
@winona24 a uz som sa k tomu dostala postovné 8 euri 😀

anaxamon
autor
21. jan 2012

@bombicka19 daj vediet ako dopadnes s objednavkoua tym postovnym lebo inak to tam maju ozaj velmo fajne s vyberom

winona24
21. jan 2012

ROZPIS CENY

Názov: Cena:
Cena za zboží (s DPH)
5,31 €
Poštovné 0 €
Balné 0 €

Celkom: 5,31,- €

aj mne to takto nahodilo....zvláštne....

anaxamon
autor
21. jan 2012

@bombicka19 tak nic 8 evri im nedam na kuriera ked sa da poslat aj lacnejsie...☹

bombicka19
21. jan 2012

@anaxamon nakoniec plus 8 euri za poštovné 😀

winona24
21. jan 2012

@bombicka19 no ty si šikovnejšia ako ja.... :-P tak to nech si fakt nechajú 😅

bombicka19
21. jan 2012

@winona24 vsak ale daj objednat a tam ti to dorata 😀

nata_
21. jan 2012

@anaxamon hii das link, kto to predava??..

bombicka19
21. jan 2012

a od stoklasa kolko stoji poštovné?

megi1989
21. jan 2012

Babyyyyy, ja už mám 4 - teda moja Kikuška má zatiaľ len jednu, sestrina Vaneska dve a Emka jednu 🙂 Ešte idem Kikuške urobiť takú pestrejšiu - potom hodím o všetkých foto 🙂 A idem objednať teda z ebay - už som si založila Paypal účet len ma nahnevali OTP - mám kartu/účet ready 26 anemám tam vzadu tie čísla . . . Musím si vyžiadať embosovanú kartu myslím, však ? Dúfam že za to nebudú pýtať peniaze ☹

anaxamon
autor
21. jan 2012

@nata_ nick nedam ale daj si do bazara vyhladat tutu a potom cast saty a sukne a objavis jednu osobu 😖

winona24
21. jan 2012

to je síce fajn,že chcú aby zákazníci mali tovar čo najskôr,ale tak mohol by mať zákazník na výber....

nata_
21. jan 2012

@anaxamon 109 ludi za pat dni je vela, ci malo? 😉

anaxamon
autor
21. jan 2012

@nata_ straaaaaaasne moc podla mna, sak mam furt dajake upozornenia, nebola som raz cely den na nete a tam mi svietilo cislo 24, na take som neni zvyknuta 😀

nata_
21. jan 2012

@winona24 ale tam to nie je o zakaznikoch ocividne 😒 nikomu nic nehori, ze do 24 hodin...jooj slovac...

katrinka8
21. jan 2012

Baby, prave som sem nahodou zabludila a totalne ste ma navnadili 😀 Ja mam sice babu, ale neviem, ci by si to na seba dala - resp. nechala na seba navliect 😀 Ma takmer 20 mesiacov... Ale najma tie linky od @anjelicek26 na ebay... juuuuj, krasa ten tyl a jednoduchy navod hlavne ma dostali. Myslite, ze by sa hodili na svadbu: (ten link od anjelicek, co kupila dcerke hotovu)? V maji ideme bratovi, dcerka bude mat 23 mesiacov...

winona24
21. jan 2012

dobre...tak mi skúste hodiť link na nejakého predávajúceho na ebay od ktorého ste objednávali.... 😉

ja s ebay om nemám vôbec skúsenosti....ale snáď môj drahomilavaný pomôže 😅

nata_
21. jan 2012

@bombicka19 okolo troch eur, ak si dobre pamatam

ursul
21. jan 2012

budem tu asi za trumpetu tie suknicky su krasne, a to si lenn tak na doma robite alebo? ale skusila by som to 😅

anaxamon
autor
21. jan 2012

@katrinka8 urcite sa to na svadbu hodi, ked by si este prizdobila, napr. nasila na nejake pekne tricko a pdosila satenom alebo niecim takym tak budes mat z dcerky hviezdu vecera, mrkny album od @nata_
@ursul babule je to uplne jednoduche, vyrobite aj keby ste boli obojlavorucne 😀 😵

megi1989
21. jan 2012

@ursul nie len na doma - moja ju bude nosit vsade 🙂

ursul
21. jan 2012

takze na svadbu a tak?

nata_
21. jan 2012

@winona24 http://www.ebay.co.uk/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x2...
ja som objednavala odtialto...aj anjelicek a uz jej dnes prisli...
@ursul si ma rozosmiala, ze trumpeta 😉 tak rozne, niekto aj do skolky oblecie 🙂...na pieskovisko by som to z praktickych dovodov neobliekla 😀

ursul
21. jan 2012

@nata_ sak to lebo ste tu rozpisane pekne si tu radite a paci sa mi to len som rozmyslala kam ale urobim to teda vyskusam aj ked je vtom len odfotim 😅 😉

winona24
21. jan 2012

@nata_ 😉 😉 kujem.....

katrinka8
21. jan 2012

@anaxamon - no veru idem kuk do albumu @nata 😉

nata_
21. jan 2012

@ursul odfotis a predas na bazariku 😀 ...urcite vyuzijes viac len ako na fotenie 😉
@megi1989 4 za jeden den si stihla? no ty si fabrika! 😀 😀