Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@bombicka19 daj vediet ako dopadnes s objednavkoua tym postovnym lebo inak to tam maju ozaj velmo fajne s vyberom
ROZPIS CENY
Názov: Cena:
Cena za zboží (s DPH)
5,31 €
Poštovné 0 €
Balné 0 €
Celkom: 5,31,- €
aj mne to takto nahodilo....zvláštne....
@bombicka19 tak nic 8 evri im nedam na kuriera ked sa da poslat aj lacnejsie...☹
@anaxamon nakoniec plus 8 euri za poštovné 😀
@bombicka19 no ty si šikovnejšia ako ja.... :-P tak to nech si fakt nechajú 😅
@winona24 vsak ale daj objednat a tam ti to dorata 😀
a od stoklasa kolko stoji poštovné?
Babyyyyy, ja už mám 4 - teda moja Kikuška má zatiaľ len jednu, sestrina Vaneska dve a Emka jednu 🙂 Ešte idem Kikuške urobiť takú pestrejšiu - potom hodím o všetkých foto 🙂 A idem objednať teda z ebay - už som si založila Paypal účet len ma nahnevali OTP - mám kartu/účet ready 26 anemám tam vzadu tie čísla . . . Musím si vyžiadať embosovanú kartu myslím, však ? Dúfam že za to nebudú pýtať peniaze ☹
to je síce fajn,že chcú aby zákazníci mali tovar čo najskôr,ale tak mohol by mať zákazník na výber....
Baby, prave som sem nahodou zabludila a totalne ste ma navnadili 😀 Ja mam sice babu, ale neviem, ci by si to na seba dala - resp. nechala na seba navliect 😀 Ma takmer 20 mesiacov... Ale najma tie linky od @anjelicek26 na ebay... juuuuj, krasa ten tyl a jednoduchy navod hlavne ma dostali. Myslite, ze by sa hodili na svadbu: (ten link od anjelicek, co kupila dcerke hotovu)? V maji ideme bratovi, dcerka bude mat 23 mesiacov...
dobre...tak mi skúste hodiť link na nejakého predávajúceho na ebay od ktorého ste objednávali.... 😉
ja s ebay om nemám vôbec skúsenosti....ale snáď môj drahomilavaný pomôže 😅
@bombicka19 okolo troch eur, ak si dobre pamatam
budem tu asi za trumpetu tie suknicky su krasne, a to si lenn tak na doma robite alebo? ale skusila by som to 😅
takze na svadbu a tak?
@winona24 http://www.ebay.co.uk/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x2...
ja som objednavala odtialto...aj anjelicek a uz jej dnes prisli...
@ursul si ma rozosmiala, ze trumpeta 😉 tak rozne, niekto aj do skolky oblecie 🙂...na pieskovisko by som to z praktickych dovodov neobliekla 😀

@anjelicek26 hej? to som asik prehliadla tu prvotinu, sak predsa len som necakala ze za 5 dni tu bude 22 stran🙂) a furt mi chodia upozornenia ze komu tomu sa paci tema 😀 😀