icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

skaredekacatko
21. jan 2012

Babi poradte ako to strihate rovno niejaky trik mne to vobec neslo prva pokusna nic moc ale mala som aj malo latky

katrinka8
21. jan 2012

@nata - genialny album 🙂 Uz som asi dokonale namotana 😀

bombicka19
21. jan 2012

aj ja zajtra objednam z ebay, uz som tam mala ucet,len som zabudla heslo tak som si opat vytvorila, lebo tieto nase ceny to je nieco strasneee. inak dnes v textile som sa pytala a chcu 2,50 - 2,70 eur za meter a to tie ceny menia podla farby no nehorazne 😠

ursul
21. jan 2012

@nata_ a este by si mi neporadila,ze keby pre take male skvrna 15 mesacne kolko tych pasikov a akych hrubych?

skaredekacatko
21. jan 2012

@nata vdaka v pondelok bezim do obchodu a ide sa na to aste mi porad ake dlhe maju byt tie pasi pre 6 dievca tak do vysky kolien vdaka

nata_
21. jan 2012

@ursul fuuu, tie cisla su tu stale dokola, niektore mamicky uz maju hotove, skus popozerat fotky a popytat sa, ja fakt neviem presne...

nata_
21. jan 2012

@skaredekacatko s tymi mierami ja vam zial neporadim, skuste popytat mamky, ktore uz maju hotove, kolko potrebovali..

skaredekacatko
21. jan 2012

Oka

anjelicek26
21. jan 2012

No tak pridavam druhotinu... ale na tomto svetle to neukaze + to nemam zarovnane, no zajtra dodam lepsie fotky aj na malej...

arimzv
22. jan 2012

ahojte
tiez sa pridavam do TUTU klubu 🙂
moj prvy pokus

stvura
Odpoveď bola odstránená
arimzv
22. jan 2012

@stvura dakujem za pochvalu
ja som nakupila tyl u nas v ZV v Priore, mali uzasny vyber, aj primerane ceny

eda28
22. jan 2012

@svetlankat 1,50 eur, lebo som platila bankovym prevodom, tak je to najlacnejsie, ale da sa aj na dobierku tusim to bolo do 3 eur.

bezaz
22. jan 2012

cafte fesandy, tak vas sledujem uz od zaciatku, vdaka za inspiraciu, pridavam foto nasej herecky, po ranu nema dobru naladu, suknicka este nie je zarovnana.. inak tie, co strihate ten tyl, mate moj obdiv, ja mam podlozku a rezak a teda trvalo mi to dost dlho, kym som tych 60 pasov narezala, rezala som po 2 naraz 😅 😉

katrinka8
22. jan 2012

Baby, ja som trosku kukala po ebay a nasla som toto:
http://www.ebay.co.uk/itm/Girl-Pink-Black-Ruffl...
Ako som uz pisala, paci sa mi ta suknicka, co tu dala link @anjelicek26:
http://www.ebay.co.uk/itm/280772334660?ssPageNa...
Uf, a teraz k tej suknicke (paci sa mi ta slaboruzova s tym bledofialovym okrajomm) chcem najst vrch a neviem, ktory by sa k tej farbe hodil. Ruzova, ci biela? Poradte 😉

megi1989
22. jan 2012

@nata_ jaj, to zasa nie - za jeden den som urobila dve, a potom po jednej 😀 zalezi od toho, nakolko som unavena 😀

nata_
22. jan 2012

@arimzv wow krasna! 🙂

nata_
22. jan 2012

@bezaz ahoj, ja som dala link na video, ako nastrihat tyl, zroluje sa a potom take rolky sa len strihaju, niekde to tu je 🙂 krasna je, mala ma vyraz tvare ze-hmm rychlo odfot a chod mama 🙂
@megi1989 😉 ahaaa

nata_
22. jan 2012

@arimzv este mimo temu, tvoj koment s odkazom na mmb mamicku som radsej zmazala pod fotkou a poslala jej to do ip...nejdem riskovat, ze to niekto nahlasi, ok?...v ip si to mamicka najde 😉

arimzv
22. jan 2012

@nata_
ok, pozabudla som na pravidla 🙂

anjelicek26
22. jan 2012

Tak babulky nafotene za denneho svetla 🙂

bezaz
22. jan 2012

inak ked sa stazujete na galanterku, u nas mali na vyber asi 8 ci 9 farieb a ja hamizna som zobrala tyl s trblietkami, viete si predstavit, ako to teraz u nas doma vyzera 😝 a plus tie ceny za metraz, peklo.. to sa fakt oplati radsej pockat a objednat si z netu.. tie rolky s 15cm tylom su super napad, clovek nemusi tolko rezat 🙂

bezaz
22. jan 2012

@anjelicek26 krasna babulka aj suknicka 😵 aj pre nu si robila so 60cm pasov, ci dlhsich?

anjelicek26
22. jan 2012

@bezaz - ja som robila odhadom, aby jej to bolo po kolienka a potom som strihala, ja mam ten 15cm siroky tyl na rolke, som si odstrihala po dlzke a este prepolila na 7,5cm pasiky... vypletala som dve vrstvy nad seba... Ale bude to tak tych 55-60cm ten jeden pasik

blumka
22. jan 2012

@anjelicek26 krasna suknicka aj modelka 😉
baby, otazka, ked vam dievcata v tych suknickach behaju a kade tade sadaju aj im sa tie tylove pasiky krcia? lebo moje baby su v tych sukniach od rana do vecera a skoro stale ich maju pokrkvane...sem tam im to "ucesem" ale ma zaujima ci ten americky tyl je mozno menej krcivy alebo sa bude tak isto "huzvat" 😉

anjelicek26
22. jan 2012

@blumka - nie aj mne sa to huzva. Planujem to naskrobit. Ak zozeniem skrob 😀

Inak dalsie 4 farby co som objednala, sibe mi 20 libier som za to dala, nie ze by si slusne pockam na tie z usa, ja budem objednavat za 4-6 libier 🤐 Neva neodolam, strane ma to bavi... Saska si objednala cerveno striebornu a zlato bielu (ja som objednala ivory, to je taka kremova), no ci to bude vyzerat dokopi netusim, ale vsak vyskusame, je to pre nu, tak nech si vyberie... tieto farby teda...

blumka
22. jan 2012

@anjelicek26 vdaka 😉
ono ked sa to nahuzve tak to vyzera ako pstrosie perie 😀

bezaz
22. jan 2012

@blumka aj nasa sa za tu chvlku, co sa v nej dcerka valala, pokrcila 😅

anaxamon
autor
22. jan 2012

@eda28 ja som z tadial teraz objednavala, ako si platila? prevodom? aj ta vyzvali na zaplatenie ci si hned platila?