icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anjelicek26
4. feb 2012

@mysenac - tri riadky dlhy stlpik je idealne, tak mozes v pohode naviazat tri vrstvy tylu a aj to nasit na pas. Klikni si na moj fotoblog, mam tam album tutu, uplne posledna fotka je s tym hackovanim zvnutra, ako to vyzera.

sirinka
4. feb 2012

aaaa magdulkina tutu

jonas17
4. feb 2012

dievčatá, ste šikovné, nádherné sukničky robíte...neurobili by ste nešikovnej mame tiež nejakú? 😉 samozrejme, nie zadarmo...ak by ste niektorá mala čas a chuť...prosííím! ja som fakt v týchto veciach nešika, už len ked si predstavím, čo všetko mi k tomu treba...ak by sa našla nejaká ochotná, prosím do IP...vopred dakujem 😉 😉

julka154
4. feb 2012

ahojte kočky krasne sukničky viete spraviť tiež chcem poprosiť či niaka maminka by nam nespravilaa korunky by som poslala kočky ak sa niektora podujmete napište IP🙂dakujem

drake
5. feb 2012

dobre ranko
tak ja som konecne dohackovala takuto suknicku aj s celenkou nech si od tutu oddychnem a idem zas na tutu 😀 😀 😀

miruska15
5. feb 2012

Dievčata neviem prečo mne sa ten Tyl v sukničke zamotava a dava do jednej guče.Nemam ju oprat a naavivažovat aby trošku zmakol? Je krasna ale ked si mala sadne tak jej to tak zostane.V utorok ma karneval tak chcem aby to mala ok. Dik ☹

lenuliatko
5. feb 2012

@drake krááásne, ako si háčkovala tú sukničku, máš návod, alebo to len sama si si vymyslela? Pekná vzorka, ak by ťa to naobťažovalo a podelila sa oň... 😉 Ja sa práve chystám babám uháčkovať štucne, aby ladili k čiapočkám a potom by som chcela skúsiť nejaké bikiny na leto 🙂 Ale do takejto sukničky som sa tiež rada pustila, je chutnučká 😵

lenuliatko
5. feb 2012

@drake a poprosím aj návod na kvetinku, mám všelijaké, ale takúto nie. Ďakujem.

cikyta
5. feb 2012

@drake To je úplne úžastné 😵 Škoda, že neviem háčkovať ☹

zklimekova
5. feb 2012

@drake tá je krááásna...nová inšpirácia...prečo sa mám naučiť háčkovať 🙂

anjelicek26
5. feb 2012

@drake - toto je UZASNE!!!!

anjelicek26
5. feb 2012

@drake - ten spodny vzor su co, vlnky? Ci? Poraad. Toto by sa aj Saske lubilo 😅

leloza
5. feb 2012

Ahojte 🙂 tak aj ja som podla nakoniec TUTU mánii 😀 ...a hned som skúsila vyrobiť s toho čo som našla doma,nie je to tyl,je to niečo velmi jemné ale aspoň som si skúsila ako sa to robí...teraz musím zohnať tyl a pokračujem v tvorenííííí 🙂))

fialllka
5. feb 2012

@drake krááááááááááááásna suknička a aj čelenka, môžem poprosiť návod? ďakujem 🙂

sirinka
5. feb 2012

baby a kde skladujete tie suknicky.... 😅

sissik
5. feb 2012

ahojte
tak pridavam sa k tutu manii 🙂 pridavam foto prveho vytvoru auz rozmyslam, ake urobim dalsie. esteze mame 2 dievcatka a mozem sa vyburit 😀
skusali ste sit aj tie petitskirts?

sirinka
5. feb 2012

@sissik ja sa prave chystam objednat šifon ale sit bude moja mama....ja by som to neusila ani nahodou...len som zvedava, kolko ma vyjde cena, ci sa mi to vobec oplati...lebo u nas je dostat iba siroky a to by sa mama zblaznila, keby to mala nastrihat a potom vsetko obsivat....

drake
5. feb 2012

@lenuliatko anjelicek26
dakujem baby
toto som hackovala len z hlavy prislo mi asi 1000 pierok roznych farieb tak som mala potrebu ich niekde poutit 😀 😀 😀
povodne som chcela saty,ale tento vzor vlnkovy je ako nekonecny pribeh a je to aj dost tazke,cite saty by boli moc tzazke ☹

drake
5. feb 2012

@fialllka nemam navod to bolo len tak hala-bala z hlavy 😅 😅 😅

sissik
5. feb 2012

@sirinka a odkial objednavas sifon? ja rozmyslam, ze sa popytam v galanterke alebo metrovom textile, kam chodim nakupovat. len aby to nevyslo velmi draho.
lebo tyl nastrihat nie je problem, ale sifon treba obnitkovat, ako pises. a tie pasiky to by bolo o hubu. a tetusa vo videach na youtb. ma aj speci patku na sijaci stroj, ktora to pekne nazbera. ale tak to je asi ina palka ta patka 😅 asi na domacec sitie sa to neoplati

lunana
5. feb 2012

@sirinka ja sa tiež chystám na pettiskirt, akurát som dnes objednávala šifón a satén, ale neviem neviem ako to dopadne 😅 a tiež teraz rozmýšľam, že neviem či to nebude taký, čo sa pára a to ma teda asi urve pri tom 😠

fialllka
5. feb 2012

@drake tak takto hala bala by som chcela aj ja vediet hackovat 😉 ja som v zaciatkoch a robim zatial vsetko podla navodu 😀 dnes dokoncena celenka a mam rozrobenu ciapku 😉

sirinka
5. feb 2012

@lunana a odkial si objednala? ja idem rovno tie rolky objednat, vyjde to na dve sukne ani nie 40 dolarov, uvidime, ako vyjde postovne...

@sissik http://www.afc-express.com/neslchro.html
http://www.makeit-loveit.com/2010/07/full-and-f...
ta baba tam vyslovene pise, ze treba šifon, co sa nestrapka, lebo inac je to nekonecna robota....

drake
5. feb 2012

@lunana
@sissik ja som robila tutu so sifinom a teda ten sa para poriadne,mala som od nas zagalnterky M po 6,50€

leloza
5. feb 2012

poradíte mi či sa dá kupiť tyl v žiline? a kde? kupovali ste niekto

sissik
5. feb 2012

@lunana @sirinka zo sifonu som uz sila, ale to sa para, treba to obnitkovat. a teda obnitkovavat tie dlhe pasiky, to je aj pri dobrom stroji o nervy. nehovoriac o tom, ze je to jemnucka latka a ked sa dieta v ramci salenia niekde zachyti, namaha je znicena 😒
tie rolky budu mat podla mna tak zacistene okraje, ze sa parat nebudu. len by som radsej zhanala na svk, nech nie su problemy s postou zo zahranicia 😖

lunana
5. feb 2012

@sirinka Ja som mala tuto zo SVK z jednej stránky objednaný, ale som to radšej stornovala, lebo som nechcela riskovať, že budem ešte aj to obšívať 😀
a tiež chcem objednať z tej stránky, čo si ty dávala, len som zvedavá za koľko to príde 😒
A koľko palcové si objednávala?

lenuliatko
5. feb 2012

@drake a nemohla by si skúsiť aspoň trošku vysvetliť, ako si robila tú vzorku na sukničke? Vidím, že sú tam oblúčiky, ako pri ukončovaní čiapočky,ale ako si to robila, že je to na sebe akoby navrstvené? Kde si zapichovala háčik? A ako si rozširovala? Vidíš, koľko tu máš záujemcov, tak nás poteš aspoň stručným návodom, ďakujem 🙂

denis006
5. feb 2012

Včera som vás do noci čítala,...hlavne rady a nápady... 🙂 🙂 🙂
A dnes som sa pokúsil a soju prvotinu.. 😉

anjelicek26
5. feb 2012

Babulky ako sa povie filc po anglicky? Ja sa idem pustit do toho pavieho tutu 😅 Potrebujem tmavo modry, hnedy, svetlo a tmavo zeleny tyl, ze? A modry, zeleny a hnedy filc. Len to vsetko pozhanat asi potrva, ale tak asu dost, na materskej plynie cas veeelmi pomaly 😀