Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
baby ja som objednala tu glimmer a to je len taky krasny leskly tyl ako organza, tam nie su ziadne trbietky.
@anjelicek26 asi ti to hovorí každý, ale dcérka vyzerá naozaj ako fotomodelka....mať módnu agentúru, tak ju hneď beriem na fotenie do katalógu 🙂 ...fakt nádherná 😵 ...a tie šatky... 😵 😵...dúfam, že aj mne sa už konečne podarí niečo do mája vytvoriť pre našu Viki 🙂 ...na meninky...najneskôr do júna ...na narodky (teraz len zbieram inšpiráciu🙂...)
@ela19 - no ved - hlavne, ze je hneda 😀 Ja som to "glimmer" kukala na obrazku a tam sa tyl len leskol, potom som kukala "shimmer" na obrazku a tam bolo jasne vidno tie trblietky, ktore opadavaju. Tak len na zaklade toho som usudila, ze to bude ten rozdiel 😀 Aj ked ten leskly by tiez mohol byt fajn, no ale zase istota je istota 😎
@langkofel - ja som pisala tu hnedu 😉 Kuknem aj tu Tvoju farbu 😉 Dakujem.
inak, prvú, skúšobnú som robila zo zvyšku záclony, a tiež to dobre vyzerá, len nevime kde som dala foto, 😠 som sa chcela pochváliť 😉 , musím pohľadať, a vložím
kočky, tie ktoré ste uz objednavali z ebay - za aky cas vam dorazil tyl a co nan vravite? aky je kvalitou, diky za info 🙂
@ronie111 ahoj, tyl mi prisiel cca do 20 dni z USA, a som s nim velmi spokojna, teraz som objednala opat! perfektne sa s nim robi! 😉
@kristinaanna - ahoj, mne takto "lietala" suknicka z organzy, ked robim z tylu, tak mi to tak nelieta 😉 Tvoja je z organzy, ci?
@ronie111 - mne tiez prisiel tyl z USA pomerne rychlo, zda sa mi, ze do 2 tyzdnov, kvalita je super 😉
@katrinka8 no v obchode som kupoval tyl, tak neviem 😀
@kristinaanna - aha, tak potom neviem 😀 Sa mi to tak zdalo, ze to je organza 😀
@anjelicek26 ahoj
prosim ta nemas link na ebay kde kupim taku tutu ako si ty malej kupovala?ale ja potrebujem pre rocne dievcatko 😵 😵 😵
@drake - nech sa paci 😉
@kristinaanna - no kde robis chybu - davas malo tylu ci organzy. Ja davam do suknicky cele dve role tylu a to je 22mx15cm a to este striham teda na pol. Cim mensie pruzky, cik-cak viazanie - tym väcsi objem. Do tutu siat davam 5 roli tylu, tak si to vies predstavit....
@anjelicek26 jeeeeeeeej dakujem 😵 😵 😵 a prosim ta nahodou nemas este link odtial na bodynko k 1 rociku k tej tutu? ja to tam neviem najst
ahojte , mozete mi prosim poradit stranku kde zozeniem tyl na suknicku? dakujeeem
Ahojte, ja chcem info ohľadom posielania zo stránky ebay, mala by som záujem o fialovú pettiskirt, cena je asi 11 Libier, koľko by ma to vyšlo a aké je poštovné pri 1 sukienke. A dal by sa mi k tomu aj priobjednať tyl, alebo by som sa k niekomu pridala ak je vysoké poštovné a poslala by som peniažky dopredu, lebo ja s tým nemám skúsenosti. Prosím dajte mi vedieť. Poraďte mi prosím, malá bude mať meninky a bol by to super darček. a ktorá máte skúsenosť s číslovaním mám 5 ročnú dcérku , stačí mi sukienka 5-6, alebo radšej 6-8 rokov?
Ahoj, chci se zeptat, chtěla bych objednat ten tyl z USA, ale nevlastním pay pal, vy tu někdo nějak pravidelněji objednáváte? Jestli bych se mohla případně připojit...? 😅
ahojte mamičky, chcela by som sa spýtať či je potrebné rozlišovať tyl - teda či je viac druhov tohto materiálu. ja som objavila istu slovenskú stránku lebo v obchode som doposiaľ tyl nenašla ale je to stránka s dekoračnými nápadmi 🙂 je tam celkom dobrý výber farieb aj dĺžky či šírky len by som chcela vedieť či je vhodný taký tyl na výrobu sukien ..... prikladám odkaz aby ste boli v obraze 😉 dakujem za odpovede
ahojte žienky.mám na vás zase otázku.ten tyl z ebay je podľa vás jemnejší či tvrdší?možno blbá otázka.ale ja to neviem nejako rozoznať.podľa mňa je jemnejší,či...?
@laurakristian poštovné ti hneď vypíše na tej stránke 😉 tam ,kde je free,tak je poštovné zadarmo.11libier je cca 13,20eur. tyl sa dá priobjednať,ak ten,od ktorého kupuješ ho ponúka.tak vtedy sa to dá kombinovať.ale ak nemá tyl,tak musíš objednať od iného predávajúceho .inak pri tom kombinovaní poštovného aj tak veľa neodráta.mne skoro vždy píše pri každej jednej rolke aj poštovné.a odráta mi možno nejakých pár dolárov príp.libier.
čo sa týka číslovania,tak podľa mňa stačí 5-6rokov.inak malo by tam byť aj uvedené tie rozmery -obvod pásu a dlžka.
@laurakristian daj link,od koho chceš objednať 😉
@laurakristian našla som tieto rozmery k veľkosti 5-6rokov.ale iný predávajúci má možno iné rozmery
Size 110, (for about 110cm tall girls)
Suitable Ages: approx. 5-6 years old
Length: approx. 29 cm/ 11.5"
Waist: approx. 48-63 cm/ 18.9"-25"

@ela19 - juuuj, dakujem, si ma zachranila - tohto mi to nevyhodilo, nechapem preco 😕 Obvykle kupujem u ineho, ale ten nemal hnedu.
To "glimmer" mi ukazalo iba ako take leskle (na obrazku), tie s tymi trblietkami mi ukazalo ako "shimmer"... Mozno zavisi od predajcu, ako si to napise, ci? 😉