icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

ela19
15. mar 2012

@chrumen meter za 3 eur je velmi drahe, si zober ze ja som 1 rocnej robila tutu a spotrebovala som vyse 10 metrov tylu 😕
Na ebay je tyl najlacnejsi, ale ked nechces odtial, tak potom si objednaj z tej stranky, co uvadzas, to by sa este ako tak dalo s cenou...aj ked cez ebay nas to vychadza aj s postovnym za 1 rolku 3 eura
@mataharyy paypal nemusis vlastnit, tam sa staci zaregistrovat chod na www.paypal.com a registruj sa 😉 a mozes nakupovat veselo cez ebay
@terina25 anjelicek vravi, ze z ciny je tyl jemnejsi, a z usa zase tvrdsi, ja mam z usa a som velmi spokojna 😉
mam vyskusane, ze ked pouzijes 15 cm pruzky, tak suknicka pekne stoji a ked pouzijes 7,5 cm pasiky, tak je suknicka jemnejsia

sissik
15. mar 2012

@chrumen ja som kupovala tyl v metrovom textile, 140cm siroky, kupila som 2,8m na 1 suknu dlhu 35cm. nastrihala som ho skor na 70cm dlhe pasy a tie som potom strihala na pasy siroke 8cm. a vysla z toho krasna suknicka. na jednu suknu potrebujes od 63 do 90 pasikov, tak si vypocitaj, kolko potrebujes pri roznych sirkach tylu, ci uz metrazi alebo rolky, podla toho, co zozenies

anjelicek26
15. mar 2012

@terina25 - z ciny ma uplne jemny tyl - mne az prilis jemny, kombinujem zo z tym z usa- ten je inak ideal na sukne myslim.

terina25
15. mar 2012

@ela19
@anjelicek26
Ďakujem za odpoveď baby 😉

pancake
15. mar 2012

babule idem pre radu: najskôr si spravím gumu velkosti pása pre dceru a potom tam budem viazať (mám organzu) a aké široké pásiky? a ako tam dám tú stuhu? niekde som videla takú stužku na páse pri gume. nech tam je pekná mašlička. neviete mi poradiť??? ale ja viem že viete. 😀 😀 😀

pancake
15. mar 2012

@anjelicek26 aké je to cik cak viazanie???prosííím 😔

terina25
15. mar 2012

@pancake ja som dávala pásy široké 12cm,ale robila som z tylu.a robila som tak,že som na gumu našila stuhu a na to som viazala potom pásy .moja dcéra má pás 55cm,tak gumu som dala 55 cm a stuhu napr. 100cm,aby mi ostalo aj na viazanie mašle.nechala som z jednej strany cca 25 cm voľne stuhu, potom som prišila cca 50 cm stuhy na gumu a potom cca 25 cm som zase nechala stuhu voľne,bez prišitia.tak som viazala pásy na gumu aj pás.a keď som mala pásy naviazané,tak potom som z tej stužky zaviazala mašličku 😉 dúfam,že som napísala zrozumiteľne 😅

pancake
15. mar 2012

chápem. dakujem. len som práve prišla na to, že nemám gumu. ráno musím utekať kúpiť. a tak som sa tešila že ked deti zaspia idem na to. 😝

anjelicek26
15. mar 2012

@pancake - ja robim tutu na hackovany pasik - tri riadky vyuzivam na vpletanie dolny riadok kazde druhe oko pasik, nad to sachovnicovo nad to ocko, kde predtym nebol pasik pretiahnem - teda cik cak - pasik a nad to zasa, teda treti rad je zarovno s tym prvym a medzi tym je len jeden, pisem ako tatar... ale robi to prave ten super objem.

pancake
15. mar 2012

@anjelicek26 no tak do zajtra uháčkujem ešte pás. kolko riadkov asi mám spraviť? a dcera má iba rok, tak aký pás asi??

anjelicek26
15. mar 2012

@pancake - ja robim tri riadky - dlhe stlpiky, tam su dierky ;) a meram si to priamo na dcerke + jasne, ide tam aj gumka hore ;)

laurakristian
15. mar 2012

@terina25 dík si zlatá, dnes to pozriem a dám ti vedieť

pancake
15. mar 2012

@anjelicek26 iba tri? sA mi to zdá málo. ale ked vraviš 🙂

anjelicek26
15. mar 2012

@pancake fakt to staci na ten zaklad, ved je este malinka. Ja hore na tutu nasivam opasok, hor troch pasikov tam vsijem, no ved kukni moj album, ako to cca. vyzera, podla mna sa na to da pozerat 😉

klomi
16. mar 2012

ahojte baby,neostal vam niektorej hnedy,prip.zlaty tyl ? potrebovala by som 😉

hewletta
16. mar 2012

Náš ručne robený setík tutu Tatty Teddy Bear

lunana
16. mar 2012

@hewletta Nádherný 🙂 si šikulka 😉

drake
16. mar 2012

@hewletta wau sanka dolu
toto je uplne ze najkrajsie co kedy kto mohol urobit 😵 😵 😵

hewletta
16. mar 2012

nase dalsie robene setiky su uz na svete, teraz som dokoncila minnie 🙂

terina25
17. mar 2012

@hewletta a to si aj na tričká kreslila ty?klobú dole 😉

anjelicek26
17. mar 2012

@hewletta - ten medvedik je uuuplne dokonaly 😵 😵 😵

majamat
17. mar 2012

@hewletta kraaaaaaasne, sikulka.

ela19
20. mar 2012

Babyy, takze ja som to nakoniec vymyslela takto a na ten odstrihnutý koniec rifliciek som nasila taketo kvetinky, islo mi to pomaly, lebo som šila priesvitnou nitou a ta sa stale motala, ale nakoniec som to dobojovala uspesne 🙂 Aj tak to malej bude dobre az na rok, loebo nechcela nateraz tolko tutu sukniciek aj tak to neponosi, takze do zasoby 🙂

ela19
20. mar 2012

Este fotky 🙂

mmamca
21. mar 2012

ahojte, na tuto temu som narazila nahodou a uplne ste ma vasimi dielkami dostali. Sikulky ste 😉 Samozrejme som sa nechala namotat aj na ebay 😀 ale teraz trosku tapam... ak ste objednali viac roliek od toho isteho predajcu upravil vam automaticky postovne? za aky cas?
a este sa chcem spytat... ak som pridala do kosika 1 rolku, potvrdila to, tak teraz to uz asi nepojde zrusit, ci?
skusam to odskrtavat z toho zoznamu veci ale stale ju tam mam 😔
ked to nepojde zrusit, zaplatim ju a vyrobim tutu nielen pre dcerku ale aj pre seba 😀 prihodila som tam totiz aj 100yd rolku 😅

ani3012
22. mar 2012

@anjelicek26 prosím ťa,aké dlhé pásy si mám urobiť? Ja som namerala 20 cm malej po kolienka,len neviem či to nebude málo (20+20 = 40 cm) ďakujem za odpoveď

katrinka8
22. mar 2012

@pancake - ja viazem pre moju takmer 2-rocnu dcerku tyl na tieto celenky: http://www.ebay.co.uk/itm/12x-1-5-Baby-Toddler-...
Inak ich maju aj v Tescu, ale daju sa kupit v jednom baleni 3 ks za 3€ - ale s farbami je to biedne, je tam fuchsia, fialova a oranzova a druhe balenie som videla cierna, fialova a bledoruzova... Ja to viazem podobne ako @anjelicek26 ale viazem to len do 2 radov a do kazdeho ocka 😉

anjelicek26
23. mar 2012

@ani3012 - Ja Saske robim 60cm pasy - teda 29+29+2cm uzlik a ma 106cm.....

ani3012
23. mar 2012

@katrinka8 ďakujem za IP a rady 😉
@anjelicek26 aj tebe moc moc moc ! CMUK ! 🙂

anjelicek26
23. mar 2012

Mne colaci zhabali tyl sakra. Som sa pozabudla a objednala moc. Doplatim 3,50 clo a 8 libier poplatky, no ze super, to sa mi teda "oplatilo"... aspon cinsky tyl dnes dosiel 10 roli, tak sa tesim a nejake latky mi tiez z thajska dosli.... tak robit mam aj tak co, ale cisto z bieleho nic nevycarujem, chce to aspon rolu ruzoveho a rolu modreho, musim objednat odtialto, ked to chcem mat v dohladnej dobe.